79-Minik (Minnicik bir bölüm💕)

502 29 4
                                    

Baekhyun

Chanyeolun yiğeni Haneul koşarken aniden düştü,ağlamaya başladı tam yanına gidecekken Chanyeol yanında belirdi,saçını okşadı ve kucakladı.Ben de oturma odasına geçtim,kanallarda gezdim."Haneul uyudu"dedi Chanyeol.Ona baktım,açık beyaz sutün gibi bacaklarımı karnıma çektim."Sıra benim bebeğimde"dedi ve gülümsedi,yanıma geldi ve dudağıma küçük ama tatlı bir öpücük koydu."Boğazım ağrıyor Yeollie"dedim,bana sarıldı."İlaç içtin mi meleğim?"diye sordu."Evet, Yodiş" dedim."Uyuyalım birlikte bebeğim"dedi,ayağa kalktım."Tamam babacığım"dedim.Odamıza gidince yatağa yattık,Chanyeol bana sarıldı.Sırtım göğüsüne geliyordu."Minik olmanı çok seviyorum gökyüzüm"dedi ve beni kendine çekti.

Chanyeol,kafasını boynuma gömdü.Huylanıyordum tabii bu hoşuma gidiyordu.

*

Bir silah sesi...
Annemin çığlığı...
Bir tane daha...
"Çocuk nerede?!"

Bir süre sonra uyandım,Chanyeola döndüm ve tişörtünün içinden ona Sarıldım."Ne oldu bebeğim?"diye sordu ve bana sarıldı."Yine şu kabus... her defasında korkmamı sağlıyor"dedim.Saçıma öpücük koydu,okşadı."Geçti bebeğim,adamlar hapiste tamam mı? Korkma ben buradayım"dedi."Yeollie..."

"Hmm?"

"Eğer baban beni kurtarmasa şu an bana ne olurdu? Yaşar mıydım? Bence ölürdüm."

"Şhh,bunları düşünme meleğim,artık yanımda güvendesin."

"Yeol... sen olmasan yaşasam bile psikolojik olarak kendime gelemezdim..."dedim."Bebeğim..." bana daha da sıkı sarıldı."Seni çok seviyorum bebeğim asla bırakmayacağım seni"dedi.

"Ben de seni çok seviyorum ben de seni asla bırakmayacağım Yeollie"dedim.

---
Süpriz nasıldı?

Yodiş 2'de Chanhyunun gözünden olacak çoğunlukla Sehanla Chanhyunun aşkı olabilir belki çünkü en sevdiğim iki çiftin çocuğu ikisi de.
Neyse, umarım yazın düzgünce  yazabilirim.

Yodiş // ChanBaek [Tamamlandı]Where stories live. Discover now