43-"Gitmeni istemiyorum"

1.1K 98 25
                                    

Baekhyun

Abimle kalmak daha doğru olurdu,zaten yeterince Park'lara zahmet vermiştim,öz oğulları gibi sevmişlerdi beni."Anne..."dedim,bayan Park gülümsedi."Efendim oğlum?"dedi."Ben abimle kalacağım"dedim birden.

Chanyeol öksürmeye başladı,Yoora Noona sırtına vurdu."Chan iyi misin oğlum?"diye sordu Chanyeol'a bakarak."iyiyim anne"dedi ama yüzü kıpkırmızı olmuştu.Bana döndü,"emin misin oğlum? İyi olacak mısın?"diye sordu.Gülümsedim,"iyi olacağım anneciğim " dedim.

Kalkıp bana sarıldı."Seni çok seviyorum oğlum"dedi.Sarılmasına karşılık verdim."ben de seni çok seviyorum anneciğim " dedim.Ayrılınca odamıza çıktım,bavulumu hazırlamaya başladım.Kapı tıklandı,'girebilirsin' dedim."Gitmeni istemiyorum"Chanyeoldü.

Ne? Bir dakika Chanyeol mü?

Arkamı döndüm,"maleseff şu hayatta her istediğimiz olmuyor sence ben ister miydim annem ve babamın öldürülmesini?"dedim,gözlerim doldu.O sırada arkadan güçlü kollar ince belime dolandı.Gözlerimi kapadım,derin nefes aldım.

"Bırak beni Chanyeol"dedim."Bana senin taktığın lakabı söyleyene kadar bırakmayacağım " dedi."Ne? Saçmalama"dedim."öncellikle saç malanmaz taranır,ve Hayır bırakmayacağım " dedi.Derin nefes verdim."Yo-yod-yodiş...Lütfen beni bırak"dedim zorla.Güçlü kollar beni bırakınca nefesim düzene girmişti.

"Tamam..."dedi sadece ve yatağına uzandı."Chanyeol?" Yanına gittim,omzuna dokundum,hışımla kalktı."Dokunma bana!" Dedi ama bir şeyin farkında değildi...

Ağlıyordu...

"Sadece git" dedi,tam onun yaptığı gibi 'gitmiyorum' diye inat edecekken abim seslendi,"Baek! Hadi küçük kardeşim"diye bağırdı,bir şey demeden çıktım."geliyorum abi!" Aşağı indim.

Baekhyun da Chanyeol da bilmiyordu,Baekhyun gittikten sonra Chanyeol'ün bir bebek gibi ağlamaya başlayacağını...



____
Bu son günüm olabilir ve size istediğiniz bölümü vermeden gitmek istemedim ve hemen yazmaya devam ettim.

Yodiş // ChanBaek [Tamamlandı]Where stories live. Discover now