6-"Baeyki! Neydesin Baeyki!"

2.1K 181 69
                                    

Yazardan

Yifan topa tüm gücüyle vurur,top gözden kaybolur."toypun peyşindeyn koyşmayk tayzım deyil.Baeykhuyun şen al."dedi Yifan.Baekhyun gülümsedi,"tamaym yifayn aybi." dedi ve adamını atmıştı ki Chanyeol Baekhyun'un önüne geçti."beyn alıyyım"dedi."hayıy,beyn dey büyüyüm!"diye itiraz etti Baekhyun ve topun gittiği yere doğru koşmaya başladı.

Chanyeol peşine takıldı ama Baekhyun'un hızına yetişemedi.Baekhyun,bir kaç dakika sonra kaybolduğunu idrak etti."yo-yodiş*hıck*neydesin!"diye bağırmaya başladı.

Chanyeol her yere bakıyordu,annesine de dememişti ama şu an geri dönecek vakit yoktu.Hava kararıyordu,sokaklar sessizleşiyor ve tehlikeli bir hal alıyordu.

Çok geçmeden ağlama ve hıçkırma sesleri duydu.

"Baeyki! Neydesin Baeyki!" diye bağırdı Chanyeol ve sesin olduğu yere doğru koşmaya başladı.Çok geçmeden Chanyeol bir ağacın altında oturmuş,ağlayan bir beden gördü.Etrafında ondan büyük çocuklar vardı,telaşla yanına koştu."yahayt bıyakın oyu!" diye bağırdı.

Şişman çocuk konuştu."ah bakın küçük Chanımız da burdaymış" dedi."Cya*cyan..."Baekhyun'un sesi kısıktı,Chanyeol Baekhyun'a cesaret vermek istercesine elini sımsıkı tuttu."koykma beyn buydayım" dedi.

"off çok sıkıcı ve iğrençsiniz" dedi ve gittiler.Chanyeol Baekhyun'a döndü,gözleri dolmuştu.

"Bayeki neyden ayyıyorşun?" diye sordu."Cya-Cya--"Chanyeol parmağını Baekhyun'un minik,pembe dudaklarına bastırdı."Cyanyol yoyk beyn şenin yodişiniym unuytuyn muy?" dedi ve gülümsedi.

Baekhyun gülümsedi,sonra ise yüzü düştü."Cy--yodiş biyz sıkıycı vey iyyenç mitiz?" diye sordu.Chanyeol endişelendi,miniğin yüzünü kavradı."hayıy Bayeki biş çoyk eylençeli ve mükemmeyyiz aşıl iyrençley onyay"dedi Chanyeol.Baekhyun güldü.

"iyki vayşın yodişim"
"iyki vayşın pupim"







⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Özledik,özleyeceğiz...
Sevdik,seveceğiz...

Sen bizim yıldızımızsın Jonghyun...

Yodiş // ChanBaek [Tamamlandı]Where stories live. Discover now