77-Sabahı

418 39 5
                                    

Baekhyun

"Yeol!"

'Baek!'
Kanlarını görmem bir oldu...
Sevdiğim adam yere yığıldı....

Sabah kalktım terler içinde  ama Yeol yanımda değildi,bu biraz beni üzmüştü ve korkutmuştu ki kapı açıldı."Uyandın mı Baekkie? " Yeol... yataktan kalktım ve koşarak onun yanına gittim."Korkuyorum..."

"Ha? Neden? Ne oldu?"diye sordu endişe ile."Ba-bana sarılır mısın? Sıcaklığına ihtiyacım var"dedim,Chanyeol beni kendine çekti ve sarıldı."Beni bırakıp gitmezsin değil mi Yeol?"dedim."O nereden çıktı?"diye sordu gözyaşlarımı silerek."Rüyam--kabusum da sen ölüyordun... kanlar içinde... çok korktum Yeol"dedim."Tamam,şhh ağlama güzelim tamam mı? Sadece bir kabustu yanındayım meleğim Tamam mı geçti,iyi misin şimdi?"diye sordu."Sanırım..,teşekkür ederim Yeol"dedim."Ne demek,hadi aşağı inelim yoksa Hun ve Han bizi yer"dedi ve güldü,o gülünce ben de güldüm.Çok güzel gülüyordu kahkahası daha bir güzeldi... Üstüm değiştirdim çok geçmeden çıktık."Yeol..."
"Hmm?"hmladı."Biz a-artık sev-giliyiz değil mi?"diye sordum.Ah,Tanrım çok utanıyorum! Bana döndü,odaya geri girdik ve dudak dudağa geldik."Iste cevap"dedi ve dudağıma dudakları değdi nazikçe öpüyordu,ben de ona izin verdim ve karşılık verdim.

Ayrılınca nefes nefese kalmıştık."Cevabı...aldın mı sevgilim?"başımı salladım,gülümsedi bu sefer de saçlarımı öptü."Çilek kokuyorsun meleğim..."diye mırıldandı.

"Seni çok seviyorum Gökyüzü."

Gülümsedim.

"Ben de seni çok seviyorum Bulut."

Yodiş // ChanBaek [Tamamlandı]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin