68-Buluşma #2

565 43 2
                                    

Chanyeol

Buluşma için gelmiştik,bir masaya geçtik ve Tao'yu beklemeye başladık."Yifan ee nasıl oldu bu karıştırma işi?" diye sordum."Kanka işte babamın beni çağırdığını unutmuştum o telaşla yanlış telefonu almışım"dedi.

Baekhyun

Buluşma yerine az kalınca durduk."Tao?" Tao durmuştu."Çocuklar ben dayanamıyacağım karıştıracağım" deyince Luhan ile bakıştık."Ee beni engellemeyecek misiniz?" diye sordu Tao."Hayır,senden daha beteriz biz Tao senden daha hınzır" dedi Luhan."Hah! Ben mi hınzırım? Sensin o!" dedim."Tabii canım fantezileri bilen de ben değilim" dedi Luhan."Çocuklar şifre var" dedi Tao.Luhan hemen telefonu elinden aldı."Şimdi yok" dedi ve telefonu Taoya geri uzattı. "Luhan,canım arkadaşım,kankam benim Chanyeol'ün yanında bunları dersen senin o geyik gözlerini oyar ağzını yolarım" dedim."Oha puppy yavaş ya,değişik değişik fantezilerinin içine sokma beni" dedi ve güldü."Çocuklar...Yifan... Be-beni mi sev-seviyor?" dedi şaşkınlıkla.Yifanın galerisinde Taonun instagram fotoğrafları vardı.

"Kankalarım ben çok yaşadım öldürün beni ben hayal mi görüyorum?" diye sordu."Ciddi ciddi Yifan--" El kol hareketleri yapmamıza rağmen susmuyordu.Sonunda Yifan konuştu."Evet? Ta-Tao?" dedi.Gülüşme sesleri gelince biz arkaya çekildik,gelenler Chanyeol ve Sehundu."Yifan! Gelmiyor musun artık!" diye bağırdı Chanyeol."Evet dostum hadi!" diye katıldı Sehun."Telefonun"dedi Yifan ve kendi telefonunu alıp giderken son kez konuştu."Bu arada özür dilerim karışıklık için" dedi."Önemli değil" dedi Tao."Ha bu arada merhaba Baekhyun ve Luhan!" diye bağırdı Yifan.Ciddi misin? Kafamı çıkarınca Chanyeol ve diğerlerinin yanımızdan geçmesi bir oldu.Chanyeol'ün kolu çizilmişti,ne olmuş olabilirdi ki? Kavga olacak kadar büyük bir şey değildi.Belki de sadece kedi yapmıştı.

Chanyeol ile göz göze geldim."Görüşürüz Baekhyun" dedi ve bana koşarak yaklaştı.Kulağıma eğildi ve fısıldadı."Üstündeki çok güzel olmuş şirin göstermiş seni" diyip gitti.Ben kızarmış ve huylanmış bir şekilde kalmıştım."Baek? Kendine gel.Chanyeol ne dedi?" diye sordu Luhan."Çok şirin..." diyebildim sadece.

Eve dönmeye karar verdik...

Yodiş // ChanBaek [Tamamlandı]Where stories live. Discover now