73-Kâbus etkisi

506 57 9
                                    

Chanyeol

Gece olmuş,fırtına vardı ve gök gürültüleri.Baekhyun,korkuyor olmalı diye düşündüm ama yanında Luhan vardı.Bir Şimşek daha koptu gökyüzünden.Gözlerim büyüdü ve hemen telefonu elime aldım ve Baekhyunun numarasını buldum.O sırada Luhan aradı beni."Luhan?"

"Chanyeol! Baekhyun çığlık atıyor,terliyor uyandırmaya çalıştım ama uyanmıyor Chanyeol endişelendiriyor bu durum beni ne olduğunu bilmiyorum ama iyi şeyler olmadığı kesin."

"Luhan her şeyi anlatacağım bekle beni geliyorum."

Hemen yataktan kalktım,bir yedek tişört aldım ve ayakkabılarımı giymeye başladım.Giydikten sonra hırka alıp kapıyı kilitledim ve son hız Luhan ve Baekhyunun yaşadığı eve koştum.

*

Kapıyı çaldım ve anında açıldı.Luhan,endişeli gözler ile bana bakıyordu."Endişelenme Luhan iyi olacak sana her şeyi anlatacağım yarın."

Baekhyunun olduğu odaya koştum.Minik beden,kıvrılıyor,terliyor ve çığlık atıyordu."Hayır! Hayır! Lütfen..."

Minik bedenin elini tuttum,Luhana baktım."Luhan üstünü değiştirelim çok terliyor hasta olabilir."

Luhanın yardımı ile yanımdaki uzun tişörtü Baekhyuna giydirdik.Baekhyunun ateşi vardı ama şu an onu duşa sokamazdım.Yarın ilk iş ona bir güzel soğuk soğuk  duş aldırmaktı.Baekhyun üstüne yorgan geçirmeye çalıştı ama o elini tuttum."Hayır Baek ateşin var"dedim."Üşüyorum...Channie"dedi savunmasızca."Eğer çok üşürsen bana sarıl... Ben seni ısıtırım."

Minik bedenin gözünden yaş gelince hemen yanına geldim."Buradayım Baek korkma seni hep koruyacağım ağrının tedavisi olacağım her zaman" dedim ve sarıldım.Baekhyun,bir süre daha ağladı daha sonra ise boyun girintime yerleşti.Ben de onun saçlarının çilek kokusu ile uyuyakaldım.

Bir Şimşek çaktı,Baekhyun annesinin yere düştüğünü gördü...Bir Şimşek daha çaktı ama bu sever yerde kanlar içinde yatan babasını gördü küçük beden... ağladı sessizce ağladı... O adamlar onu da aradı ama bulamadı.Baekhyun,saklambaçta çok iyiydi.Bu ilk defa işine yaramıştı.Sonra polisler gelince üç adam kaçmıştı...

Yodiş // ChanBaek [Tamamlandı]Where stories live. Discover now