66-"Ama bu sefer Baekte..."

617 50 16
                                    

Baekhyun

Oda da oturmuş kitabımı okurken kapım çalındı,dün akşam burada kalmış eve gitmemiştik.''Gelebilir miyim?'' diye sordu Chanyeol.Derin nefes aldım,üstüm çıplaktı.''Bekle Chan üstümü giymeliyim" dedim.Üstüm yoktu,Chanyeol içeri girdi.Aniden yorganı üstüme çektim ve Chanyeol'ün yüzüne yastığı geçirdim.Kız gibi çığlık attım.

"Ya ya ya! Sakın ol Baek sanki hiç görmedik"dedi."Olsun seni pis Yoda! Şimdi çık yoksa yorganın altında giyinirim!"dedim."Yoo,çıkmıyorum"dedi ve güldü."Tamam be!" Dedim ve yorganın içine girdim.Üstümü giymeye çalışıyordum ama yorgan devamlı acılıyordu."Baek belli ki tişört dar bırak sana yardım edeyim"dedi."Hayır! Olmazmp"dedim."Tamam o zaman o çok sevdiğin çilekler BENİMDİR o ZAMAN!"diye bağırdı."Ya ya ya! TAMAM! Sen arkanı dön"

Chanyeol arkasını döndü ve ben de yorganın içinden çıkıp giyinmeye başladım."Fazla zayıfsın Baekkie"dedi aniden."Ya! Aynadan beni izliyorsun demi sapık Yoda!"dedim."Ooo şimdi de sapık olduk ayrıca ben bakmadım gözüm kaydı"dedi."Ya git ya off neyse aşağı inelim"dedim.

"Inelim Bae--SEHUN! Bir dakika?! KRİSTE Mİ BURADA?!"diye sordu."Ya! Buradayım işte ne bağırıyorsun aptal kepçe!" Diye bağırarak odadan çıktı Yifan."Ya sus be sevindik şurada Yif! Neyse,yemekten sonra Kaiyi de çağıralım eski günlerdeki gibi PubG oynayalım"dedi.Tabii,ben hayalettim beni yine yok sayıyordu.

O sırada belimden tuttu."Ama bu sefer Baekte bizimle oynasın.Bizim takımda olsun ilk eli olduğu için biz onu koruruz"dedi."Peki,zaten göz aşinalığı vardır heralde değil mi Yeol?"dedi Yifan."Heralde,değil mi Baek?"diye sordu bana bakarak.

"Evet,sanırım"dedim.

[Y/N]:Bununla idare edin lütfen hafta sonu sık sık yazmaya çalışırım💖

Yodiş // ChanBaek [Tamamlandı]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin