5-Yodiş'in Öpücüğü

2K 216 49
                                    

Yazardan

Baekhyun top oynarken Sehun paslaşma için topu Baekhyun'a attı,Baekhyun yere düştü,ağlamaya başladı.O sırada içecek bir şeyler almaya giden ve Baekhyun'u Sehun ve Yifan'a emanet eden Chanyeol geldi.

Yerde ağlayarak oturan tombul çocuğu gördüğünde elindekilerini yere bıraktı ve Baekhyun'un yanına gitti.

"Bayek!noydu şayna?" dedi,Baekhyun hiç bir şey diyemiyor sadece ağlıyordu."neyen acıyyo bayeki?" diye sordu Chanyeol.Baekhyun,sulu gözlerle alnını tuttu."buyası"dedi.Chanyeol,Baekhyun'a yaklaştı ve alnına minik bir öpücük bıraktı."şimdiy acıyoymu? "diye sordu.

"acıyşı azaydı" dedi Baekhyun,Chanyeol gülümsedi."beyn düştüyüymde yay da caynım acıydıyda aynem acıyyayn yeyimi öpeydi" dedi Chanyeol.Baekhyun gülümsedi,Chanyeol Baek'in elini tutup onu kaldırdı.

Yifan ve Sehun'a döndü."nedeyn oyna o kadar şeyt ayttınız? Kiym aytı?" diye sordu.Sehun öne geldi,Baekhyun'a yaklaştı."beyn yaptım özüy dileyim Baeyk" dedi."öneymli deyil Şehun bayk" dedi ve alnını gösterdi."aytık fayza acıymıyoy" dedi.

Sehun güldü."çoyk taytli ve güşelşin baeyk" dedi,Baekhyun somurttu."kıyzlay güşel oluy biy keye! Beyn erkeyim" dedi."tombiliğini unuytma Şehun" dedi Chanyeol.Baekhyun'un gözleri doldu,Chanyeol bunu farkedince yanına geldi.

"hayıy beyni yaynış aynladıyn seyn çoyk tombiş vey taytlişin baeyki" dedi Chanyeol ve Baekhyun'a sarıldı.

Yodiş // ChanBaek [Tamamlandı]Donde viven las historias. Descúbrelo ahora