45-Kai

1K 85 19
                                    

Baekhyun

Bir kaç saat sonra uykum geldi,ben de yavaş yavaş uyuyormuş gibi yaparak kafamı Chanyeol'ün omzuna bıraktım ve uykuya daldım.

Chanyeol

Baekhyun uyumuştu,yavaşça ve narince Baekhyun'u kucakladım.O sırada Boem hyung uyandı,'Baek uyumuş beni onu götürürüm' diye fısıldadım.Boem abi 'tamam üst katta ikinci oda o oda da bir yatak daha var sen de orda yatarsın' diye fısıldadı."Tamam" diye fısıldadım.

Yukarı çıktım,Baekhyun'u yavaşça yatağa bıraktım,üstünü örttüm,örter örtmez benim tarafa döndü.Dudakları büzülmüş,yanakları kızarmıştı.Şu an gözüme çok tatlı gelmişti,her zaman ki gibi çok tatlıydı.Baekhyun,benim kardeşim değildi ama onu gerçek bir kardes gibi sevdim,kolladım.

Son zamanlarda ise Kai bizi sattığı için biraz moralim bozuktu,Kai okula yeni gelen Yixing ile takılıyordu artık,neymiş efendim ikisinin de dansa merakı varmış.

Telefonumun çalmasıyla düşüncelerimden çıktım,Sehundu.

Odadan çıktım.

"Efendim Hun?"

"Kanka Kai bizim yan sınıftaki Kyungsoo'dan dayak yemiş"

"Nerden biliyorsun Hun?"

"Chan kanka gizli kayn--"

"Sehun..."

"Tamam tamam kızlar hani şu oppacılar konuşurken duydum"

"Off,tamam Kaiyi aradın mı sen?"

"Hayır ya o satıcıdan banane"

"Tamam,ben yarın onun yanına giderim"

Ve kapattık.

Ertesi gün kalktım ve hızlıca hazırladım,Boem abiye görüşürüz dedikten sonra evden çıktım.Kainin evine doğru ilerledim,Sehunu aradım,gelecekti.Kapısına gelince zile bastım ama açan olmadı.

"Aç kapıyı Jongin"dedim hala açan yoktu."KAPIYI AÇ JONGİN!"

Kapıyı açtı,yorgun ve yüzü morluklar içindeydi."Ne var?" "Sen bizi satıyorsun ama yine de biz seni bırakamıyoruz"dedim."ben sizi satmadım içeri geçer misin?"dedi.

İçeri geçtim,kapı kapandı."otur lütfen"dedi,oturdum."Chanyeol ben sizi satmadım...Yixing...Yani Lay...Hemofili hastasıymış..."dedi ve devam etti."annesi de onu benimle gördü ve ona destek olmamı söyledi,onu korumamı--"sözünü kestim.

"KyungSoo olayı nedir?"diye sordum."Ah,sadece...hoşlandım...Her neyse eğer gay olduğumu düşünüyorsan git lütfen"dedi gözleri dolarak."Kai...senden iğrenemem sanırım ben de gayim yani sanırım emin değilim bu bir hoşlantı da olabilir"dedim.

"Haklısın...çok haklısın"dedi.

Bir süre daha konuştuk...


_____

MMükemmel bir detaysın KİM JONG İN💘💕💙💖

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

MMükemmel bir detaysın KİM JONG İN💘💕💙💖

Yodiş // ChanBaek [Tamamlandı]Where stories live. Discover now