61-Abi dayağı

758 68 2
                                    

Baekhyun

Telefonu açtım."Baek o şerefsizin yanına gittin değil mi?!"diye bağırdı."Abi bir dinl--"telefonu kapattı...

Chanyeol

Ayağa kalkmam ile yüzüme yumruk yemem bir oldu ve koltuğa düştüm."Seni piç! Sen nasıl benim kardeşimi üzersin?! Ben sana demedim mi onu üzeni üzerim diye?!"diye bağırdı.Yumruğunu tekrar kaldırdı."Vur hyung hadi vursana"dedim.O sırada Baekhyun elini tuttu."Baek bırak bunun yüzünü dağıtayım!"diye bağırdı."Abi...Herkes bize bakıyor yapma...gidelim lütfen"dedi.Gozleri dolmuştu,abisi ona sarıldı ve dışarı çıktılar.

Baekhyun

"Bıraksaydın dövseydim onu"dedi."Abi...Ben onu seviyorum"dedim."Ama o piç Baek!"

"Olabilir!...kalbime 'o piç bu değil bunu sev' diyemem öyle değil mi?!"diye bağırdım.Gözüm dönmüştü,elim ayağım titremeye başladı."Diyemem...diyemem..."

Baekboem

Baekhyun'a bazen böyle olabiliyordu,cok sinirlendigi ya da üzüldüğü zamanlar da nadiren olurdu.

Yazar

"Baekhyun sakin ol"diyordu abisi ama Baekhyun kendini kaybetmişti.Ağlamaya başladı ve yere düştü.Abisi onu kaldırmak istedi ama Baekhyun kalkmadı.Bunu gören Chanyeol dışarı çıktı,abisi başta onu istemese de başka çaresinin olmadığını görünce izin verdi.

Chanyeol

"Baekhyun! Baekhyun! Baekhyun sakin ol!"demeye başladım.Beni durmuyordu,kucağıma aldım.

Baekhyun

Chanyeol...
Bu sen olamazsın heralde ben öldüm bu senin kokun olamaz...

"Chanyeol..."

Chanyeol

Adımı sayıklamaya başladı."Sakin ol Baek burdayım"dedim ve arabaya bindik elini tuttum."Burdayım Baek"dedim,Baekhyun kafasını cama yasladı,yavasça omuzuma yerleştirdim,hemen yerini buldu,gülümsedim.

Bir süre sonra uyandı,kafasını kaldırdı."İyi misin?"diye sordum."Ne oldu bana?"dedi."Kriz gibi bir şey geçirdin"dedim."Ah,gözlerimi hissetmiyorum ağrıyor"dedi."Biraz dinlenmelisin"dedim."Senin için sorun olmaz mı?"diye sordu."Olmaz,Baek benim için en son sorun olacak kişi bile değilsin"dedim.Baekhyun yerini buldu ve uyudu.

Yodiş // ChanBaek [Tamamlandı]Where stories live. Discover now