37-İçki

1.4K 118 55
                                    

Chanyeol

Evde oturmuş,önümdeki cips ve kolalara baktım,annemler evde değildi yani biraz içki içebilirim yaşım tutmuyor ama olsun zaten bebekte değilim.

Kalktım ve buzdolabından içki aldım,hangisinin nasıl olduğunu bilmediğim için herhangi birini aldım ve içmeye başladım.

Kapı çaldı,elimdeki bira şişesini bırakıp kapıya ilerledim,kapıyı açtım."Sen sarhoş musun?"dedi Sehun."gaybağ hık"

Sehun

Chanyeol sarhoş olmuştu,kapıyı kapadım."Ya annenler öğrenirse?"dedim.Aptal gibi gülmeye başladı."söylemezsen öğrenmezler"dedi.O sırada kapı çaldı,Baekhyun gelmiş olmalıydı,kapıyı açtım."Baekhyun odaya çık"dedim."Ne? Ne oldu?"dedi."sonra anlatacağım hadi sen çık"dedim."Ya ne oluyor dedim! Chanyeol nerde?!"diye bağırdı.

"Burdayım" keşke olmasaydın gerizekalı."neler oluyor Chanyeol?"diye sordu Baekhyun.Chanyeol,Baekhyun'a yaklaştı."mhh çok güzel kokuyor"diye Baekhyun tıpkı çilek gibi"dedi.

"Chanyeol senin kafan mı güzel?"dedi."Baekhyun gerçekten kafası güzel içmiş"dedim."gerizekalı neden içtin!"diye bağırdı.

Chanyeol kulaklarını kapadı."Ya ya ya bağırmasana be!"dedi."Sen de içme!"diye bağırdı Baekhyun."bak bana...bağırma yoksa..."

"Yoksa ne olur Yodiş?"

"Öperim."

"Yapamazsın."

"Yaparım."

Chanyeol çok ciddi durmuyordu ama bu haldeyken yapabilirdi. 

Ve Baekhyun'a yaklaştı,kolundan tuttum ama benden daha güçlüydü.Baekhyun geriledi.

Baekhyun

Ben geriledikçe daha çok üstüme geliyordu aniden güçlü kollar belini sardı ve sahiplerine doğru çektiler,Chanyeol ile bakışmamızın ardından dudaklarımız buluştu.

Şaşkınlıkla bir iki dakika bir şey yapamadım,daha sonra ise içmeye çalıştım ama olmadı.Çok geçmeden nedensizce ben de karşılık vermeye başlamıştım.Annemler gelse beni döver,Chanyeol'ü de öldürürlerdi heralde.

Çok geçmeden Chanyeol beni kucakladı ve odamıza çıkardı."Sehun!!"diye bağırdım.Sehun merdivenlerden çıkmaya başlamışken biz odaya girmiştik bile.

"C-Chanyeol be-be-ben--"korkuyordum,bu sesime de yansımıştı.Chanyeol üstünü çıkardı ve bana yaklaştı."mhhçok güzel" kokumdan bahsettiğini anlatamam için gerizekalı olmak lazımdı.

Benim de üstümü çıkardı,Evet şimdi bittim Baekhyun...elveda bakirliğim...

Aniden Chanyeol düştü,sızmıştı.Neyse ki Chanyeol'ün vücudu içkiye dayanıklı değildi."ne oldu?"dedi Sehun içeri girip."sızdı"dedim.Sehun dışarı çıktı ve ben de bana yaşattığı heyecan ve korkuyla gözlerimi kapadım...

Chanyeol

Sabah olmuştu,yanımdaki bedenle hızla yanıma döndüm."Ba-Baekhyun!?"gayet sakin bir biçimde uyandı.

"Haw~ ne oldu Chanyeol?"diye sordu."yanımda ne işin var?"dedim."gerizekalı! Beni sen getirdin ve kalkmama izin vermedin o kaslı kollarınla"dedi."biz...dün gece...şey olmadı değil mi?"diye sordum korkarak.

"Ne olmadı mı?" Of,masum rolü  yapıyordu."Ya! S ile başlayıp s ile biten dört harfli bir şey"dedim.

"He,hayır"dedi."ama beni öptün"dedi.

Yodiş // ChanBaek [Tamamlandı]Where stories live. Discover now