3-Yodişle Uyku

2.4K 219 56
                                    

Young Mi

Sadece iki yatağımız olduğundan şimdilik Baekhyun'un Chanyeol'ün yanında yatmasına karar verdik ama Chanyeol kıskanıyordu,itiraz edecekti.

"hadi Baekkie uyku vakti.Siz de Chanyeol ve Yoora!" dedim. "anne benim çalışmam gerek."dedi Yoora."tamam hayatım."dedim ve Baekhyun'u yukarı Chanyeol'ün odasına çıkardım.Kapıyı tıklattım ve içeri girdim.

"Channie~ bak sana kimi getirdim~?" dedim.Chanyeol kafasını en sevdiği oyuncağı olan mavi arabasından kaldırdı ve bize baktı."meyhaba Çani şeninle uyuyaçakmışım." dedi Baekhyun.Chanyeok sitemle kalktı."ha anylamadın galba ben şeni iştemiyoyum!" dedi.

"Channie~yapma ama böyle bak üzülüyor.." dedim."bayane!"dedi ve Baekhyun'u itti,hızla Baekhyun'u yerden kaldırdım,gözleri dolmuştu."Park Chanyeol! Bu kadar yeter!" Baek sözümü kesti."öneymli değil bayayn Payk."dedi.Chanyeol yatağına çıktı ve yorganı üstüne çekti,çocuklara şiddete karşıydım bu nedenle aşağı indim.

Yazardan

Baekhyun,Chanyeol'a çok üzülmüştü.Her ne kadar Chanyeol onu itip canını yaksa da.Chanyeol'a yaklaştı,yanına yattı.Chanyeol bir şey dememişti,uyumuş muydu ki?"uyuduyn mu yodiş?" dedi Baekhyun.İşte o zaman Chanyeol ağladığını anladı."nedeyn ağlıyoysun yodiş?bi yeyyin mi ayyıyor?" dedi.

"Ha-hayıy,anneym ilyk *hıck* deyfa ba-banya bayardı."dedi Chanyeol.Baekhyun Chanyeol'a sarıldı,saçlarını okşadı.Chanyeol Baekhyun'a doğru döndü."nedeyn banya iği davyanıyoysun?beyn saya kotü davyandım."dedi Chanyeol.

"saya iği davyanıyoyum çümkü şeni şeviyorum.Şen beyni şevşen de şevmeşen de."dedi Baekhyun.Chanyeol gülümsedi."şanırım aytık şeni şeviyorum. "dedi.

"haydi uyuyşalım yodiş." dedi Baekhyun.Chanyeol gülümsedi,"tamyam köpiş,uyuyşalım." dedi ve uyuyştular.

Yodiş // ChanBaek [Tamamlandı]Where stories live. Discover now