12-Yodiş'in Doğum Günü

1.4K 142 32
                                    

Young Mi

"Baekkie" Baekhyun bana baktı."bu gün Chanyeol'ün doğum günü ona süpriz yapmaya ne dersin?" diye sordum."oley!oley!eveyt eveyt!" diye bağırdı alkışlayarak ve gülerek."şimdi baba Chan Chan'ı dışarı götürecek ve biz de o sırada süprizleri hazırlayacağız" dedim.

"tamamym!" dedi sevinçle.Elinden tuttum ve aşağı indim.

Sung Jin

"Chanyeol oğlum bu gün baba-oğul dışarı çıkıp takılmaya ne dersin?" diye sordum."oluy!"dedi.Ben montunu alıp Chanyeol'ü hazırladım,kendi montumu giydim,ayakkabılarımızı da giyince arabaya doğru ilerledik.Baekhyun pencereye çıktı."güye güye yodiş"dedi.Chanyeol arkasını döndü ve gülümsedi,"göyüşüyüz pupiş" dedi.

Arabaya bindik ve yola koyulduk.

Yazardan

Baekhyun çok heyecanlıydı,kendi doğum günü olmasa da heyecanlıydı."yodişe payta mıy yapacayız şiydi?" diye sordu."evet canım yodişe pasta yapacağız sence neyli olmalı?" diye sordu bayan Park.

"çiyekli!"diye bağırdı Baekhyun."tamam,yodişte çok sever çileği" dedi bayan Park.

"hadi o zaman yapalım" dedi.

Saatler sonra pasta,süsler her şey hazırdı.Bayan Park ve Baekhyun koltuğa oturup Yodiş ve babasını beklemeye başladılar.

Çok geçmeden zil çaldı,gelenler Chanyeol'ün arkadaşları Sehun,Jongin,Yifan ve Minseoktu.

Onlarda hediyelerini saklayıp saklanmaya başladılar.Baek o zaman farketti ki Yodiş'ine hiç hediye almamıştı,hemen yukarı çıktı ve bir kağıtla bir kaç kalem alıp bir şeyler çizmeye çalıştı.En sonunda bitirdiğinde beğenmeyince buruşturup avucunun içine koydu.

O sırada kapı çalındı.Bayan Park kapıyı açtı ve 'süpriz!' diye bağırmaya başladılar."Bayeki neyde?" diye sordu Chanyeol.Baekhyun aşağı indi,Chanyeol Baekhyun'a baktı.

"buydaşım çan" dedi.Chanyeol yanına gitti ve sarıldı,ayrılınca Baekhyun'un yüzünün asık olduğunu farketti."neyden yüzüşün aşik Bayeki?" diye sordu Chanyeol.Baekhyun'un gözleri dolmaya ve dudakları titremeye başladı."be-beyn şayna hediye veyemedim" dedi.Chanyeol bir kere daha sarıldı.

"şen yeteyşin bayna ayyama" dedi Chanyeol.

"iykiş doğduyn yo-yodiş" dedi Baekhyun,Chanyeol gülümsedi."teşeyküy edeyim pupişim" dedi.





.
Evet! Çok şükür gökkuşağı kusmadan,softluktan ölmeden bir bölüm daha yazdım😂

Yodiş // ChanBaek [Tamamlandı]Where stories live. Discover now