78-Düğün🌸(Final)

634 41 0
                                    

My sky🌌:Channie nereye gittin?
Luhan ve Sehun ile yalnız kaldım.
Yeollie?
Chanyeol?

My cloud☁:Meleğim Özür dilerim kartı ve anahtarı unutmuşum.
Gelirken de bir çocukla karşılaştım yanlışıkla düştü.Ona yardım ettim,ağladı bayağı ama görsen nasıl şirin.
Adı Jongminmiş.
Ayıcık kostümüyle acayip şirindi,ailesine götürdüm kaybolduğunu öğrenince bebeğim🌸

My sky🌌:Kalbine aşığım sevgilim.
Neyse,acele et özledim seni.
Sehun ve Luhan da meraklı meraklı bekliyorlar.
Neler oluyor anlamadık?
AMAN TANRIM YEOL! O SEN OLAMAZSIN DEĞİL Mİ?

"Bebeğim,benim sevgilin."

Kafamı kaldırdım,Chanyeol yavaşça dudaklarıma dokundu."Çok güzelsin"dedi ve diz üstüne çöktü,cebinden bir kutu çıkardı,kutunun üstünde bir gökyüzü resmi vardı ve isimlerimizin baş harfi vardı.Kutuyu açtı iki yüzük vardı,biri diğerine göre daha küçüktü.Onu bana uzattı.

"Ben bulut olarak gökyüzü olmadan bir hiçim,gökyüzü olmadan bulut olmaz.Canlıların buluta ihtiyacı vardır ki yağmur yağsın,sular oluşsun.Bulutun da gökyüzüne ihtiyacı vardır.Baekhyun,o eşsiz güzellikteki gökyüzüm olur musun?"dedi.

Gözlerimden yaş geliyordu,Chanyeol telaş ile kalktı."Baek ne oldu?! İstemiyor musun? İstemiyorsan--"daha fazla konuşmasına izin vermedim ve dudaklarına yapıştım.

Ayrıldığımız zaman nefes nefeseydik.

"Seni... çok seviyorum bulut'um. "

"Ben de... Ben de seni çok seviyorum gökyüzü'm."

Birbirimize sarıldık,Sehun ve Luhan bizi tebrik etti."O zaman! Bunu kutlayalım! 14 Haziran 2012! Chanyeol ve Baekhyunun düğünü!"diye bağırdı Luhan."Ne? Düğün mü? Bu-bu gün mü? C-chan.."korkmuştum bir anda.Chanyeol,elimi tuttu."Korkma meleğim iyi olacaksın yanında olacağım"dedi.Gülümsedim,nikah memuru geldi.

"Sizin için sorun olmaz değil mi? Bizim şey olmamız..."dedim tedirginlikle.Kadın,bana gülümsedi."Benim görevim Aşkları resmileştirmek bay Byun sizi eleştirmem aşk varsa cinsiyetin önemi yoktur bana göre"dedi.

Gülümsedim,masaya geçtik.Sehun ve Luhan,Minseok ve Jongdae,Jonghyun ve Minki,Jennie ve Lisa,Jongin ve Kyungsoo,Junmyeon ve Yixing son olarak Yifan ve Tao da gelmişti.Arkadaşlarımı görmek beni mutlu etmişti.

"Afedersiniz,bir şey söyleyebilir miyim?"diye sordum kadına."Tabii ki bay Byun."

Mikrofona seslendim.

"Öncelikle bizi yanlız bırakmayan dostlarımıza Teşekkür ediyorum iyi ki varsınız sizi cok seviyorum,abim Baekboem... senin desteğin olmasa güçlü kalamayabilirdim ve bana annelik yapan Park annem,siz beni dışlamadan bir yetim gibi görmeyen ilk kişiydiniz ve beni düşünen bir anne olduğunuziçin çok teşekkür ediyorum.Bay Park babam... Siz o gün beni bulmasaydınız belki ben burada olmayacaktım siz bana kucak açmayacak olsaydınız belki ben bayan Park ve hayatımın adamı ile tanışmaz olurdum size özel teşekkür ederim"dedim.Yukarı baktım,gözyaşlarım akıyordu.

"Anne,baba... mutlu olun tamam mı? Ben mutluyum.Oğlunuz mutlu,lütfen üzülmeyin anne bana dediğini hatırlıyor musun? 'Senin için daha erken' öyleymiş anne ben yeniden doğdum senin sayende etrafımdaki insanlar sayesinde baba... oğlun güçlü olacak ağlasa bile yanında hep biri olacak"Chanyeola baktım,bana bakıp gülümsedi ve gözyaşlarımı sildi."Ağlama,kalbime dolu yağdırma meleğim"dedi.

Abim yanıma geldi ve bana sarıldı."Küçük kardeşim benim"diyerek.Daha sonra Luhan ve diğerleri...

En sonunda törene devam edebildik.

"Sen Byun Baekhyun,Park Baekhyun olmayı iyi günde kötü günde birlikte olmayı kabul ediyor musun?"

"Bulutsuz bir gökyüzü olmaz,Evet!"

"Sen Park Chanyeol,Byun Baekhyun'un iyi günde kötü günde koruyup kollamaya onu seveceğine aşkının sonsuz olacağına söz veriyor musun?"

"Her zaman o gökyüzü gibi güzel gözlerinizden görmek istiyorum,Evet kabul ediyorum!"

"Sizi artık resmi olarak evlendiriyorum,buyrun."

Chanyeol bana döndü ve yavaşça dudaklarıma dudaklarını koydu.

Mutlu son muydu? Yoksa asıl her şey şimdi mi başlıyordu?

Gözler yaşlı jwwjwjwjwjeh yaz tatilinde her akşam yb attığım ama bu kadar değer göreceğini düşünmediğim kurgum:") Teşekkür ederim sizlere verdiğiniz ilgi için♡

Yodiş // ChanBaek [Tamamlandı]Where stories live. Discover now