44-Patlamış Mısır

1K 95 15
                                    

Baekhyun

'Ben sana aşığım,seni çok seviyorum Baekhyun...'

"Ben de seni çok seviyorum Ch--"

"Baekhyun!" Abimin bağırmasına uyandım,"Sen de kimi çok seviyorsun?"diye sordu."Ha?" "Uykunda 'Ben de seni çok seviyorum Ch-' dedin heralde o kişinin adını dicektin"dedi."Ah,boşver abi"dedim."Baekhyun ben senin abinim bunu biliyorsun değil mi?"diye sordu."Evet abi...Chanyeol.Sanırım Chanyeol ' dan hoşlanıyorum"dedim.

"Baekhyun telefonunu ver"dedi sert bir sesle."A-abi be-ben.." "Baekhyun telefonunu ver"diye tekrarladı.Telefonumu verdim,abim telefonumu aldı ve odadan çıktı.

Baekboem

Chanyeol'ü aradım.

"Baekhyun?"

"Merhaba Chanyeol ben Baekhyun'un abisi Baekboem"

"Ah,Merhaba hyung Baekhyun'a bir şey mi oldu?"

"Hayır,sadece seninle konuşmak istedim Nasılsın?"

"İyiyim hyung sen?"

"Ben de iyiyim"
...

Chanyeol'ü da bu günlüğüne çağırdım,çok geçmeden kapı çaldı.Kapıyı açtım,Chanyeol gelmişti,ellerimle sessiz olmasını işaret ettim."Hoşgeldin" dedim.Başını salladı,salonu işaret ettim,salona ilerledik.

Chanyeol

Baekhyun beni görünce şoka uğradı,gülümsedim,çok tatlı görünüyordu."Merhaba Baekkie"dedim."m-merhaba Chanyeol burda ne-ne işin var?"diye sordu."abin çağırdı ben de sıkılmıştım benimle tanışmak istediğini söyledi"dedim.

Baekhyun

Aferin Baekhyun iyi bok yedin abine söylemekle."Ah,öyle mi? Ne güzel"dedim.İçeri geçtik,filme devam ettik,"mısır bitmiş ben alırım"dedim ve mutfağa ilerledim,mısırları patlattım ve içeri geçtim."kaeby! Dur yapma kızım!"dedim.O sırada tam koltuğa oturdum,Kaeby bacağıma dendiğinde huylandım ve dengemi kaybettim,kendimi Chanyeol'ün üstünde buldum.

Kalbi ne kadar hızlı atıyordu!

"Ah,Ba-Baekhyun iyi misin?"diye sordu . yavaşça kalktım,'Evet İyiyim ve Özür dilerim' dedikten sonra kıpkırmızı bir şekilde Chanyeol'ün yanına oturdum.

__
Çok şükür gelddiimmm😂

YYerim siiiziii💜💕💙💙💙

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

YYerim siiiziii💜💕💙💙💙

Yodiş // ChanBaek [Tamamlandı]Where stories live. Discover now