49-Çalışma grubu

985 79 19
                                    

Chanyeol

Matematik dersindeydik,sıkıntıdan patlayacaktik sınıf olarak."Evet şimdi gruplar halinde proje yapacaksınız ben listeden rastgele seçeceğim"dedi Bay Kim ve listeye bakmaya başladı."Evet Joohyun,Yerim,Lisa ve Jennie ilk Grubumuz"dedi dört kız arkadaş el çakıştı.

"Jonghyun,Mingi,Taehyung ve Jungkook"dedi.Çayından yudumladı ve devam etti."Jihoon,Jion,Sangwook ve Daniel"dedi ve devam etti."Hoseok,Hyungwon,Chaeyeong ve Jisoo"Chanyeol,Sehun,Luhan ve Baekhyun siz de bir grupsunuz"dedi.

Birbirimize bakıştık,Sehun şu an iyi değildi galiba ee sonuçta sevdiği geyik çocuk Luhan ile aynı gruptaydı.

Teneffüs zili çalınması ile birlikte defter ve kitaplarımı toplayıp Sehun'un yanına gittim."Sakin ol istersen?"dedim."Olamıyorum"dedi."Belli ediyorsun Sehun"dedim.

Baekhyun

Chanyeol ve Sehun ben ve Luhan'a bakıyorlardı."Niye bakıyorlar ya?"dedim."Bilmiyorum,boş ver"dedi.

Kantine indik,aniden omuzuma biri dokundu."Baekhyun"dedi.Chanyeol...

Arkamı döndüm,"E-efendim Cha-chanyeol?"dedim."Bu akşam bize gelin " dedi."Ha?Neden?"diye sordum."Proje ödevi Baekhyun"dedi bıkkınlık ile."Ah,doğru tamam Özür dilerim biraz yorgunum da"dedim."Neden uyuyamadın mı?"diye sordu."Evet,uykum...gelmedi"dedim sakince."Oh,tamam peki o zaman sonra görüşürüz"dedi ve Sehun'un yanına gitti.

"Ne dedi?"diye sordu Luhan."Bu akşam ona gidiyoruz Luhan " dedim."Tamam,ne var bunda?"dedi.Ah,mal kankam...

"Gerizekalı geyik seni! Sehun da olacak"dedim."Has...ananı-" elimle ağzını kapadım."Küfür etme salak"dedim."Tamam tamam hadi gidelim uff sıcaklık bastı"dedi.

Eve ilerledik,üstümüze bir şeyler giymemiz ve değiştirmemiz gerekiyordu.

Yodiş // ChanBaek [Tamamlandı]Where stories live. Discover now