65-Yeol'un yüreğine inen şaka

721 55 11
                                    

Baekkieee^^ arıyor...

"Baekhyun? Bir sorun mu var?"

"Ch-chanyeol..."

"Baekhyun?! Ağlıyor musun sen?!"

"Chanyeol b-ben çok k-kötüyüm"

"Baek ne oldu?!"

"Sadece gelsen? Lütfen..."

"Tamam da nereye?!"

"Evdeyim.."

"Geliyorum!"

Baekhyun

Luhan'a döndüm."Luhan kendimi kötü hissediyorum ya yalan söylemek hem de Chanyeol'a " dedim."Baek bu sadece şaka ayrıca doğum günü sürprizi"dedi.

Çok geçmeden kapı çaldı."Baek! Sen odaya!"

Odaya koştum.Luhan kapıyı açtı,Chanyeol'ü duyabiliyordum."Baek Nerede?!" Diye bağırdı."Sakin ol Chan"dedi Luhan."Nasıl sakin olayım ya! Baek Nerede?!"dedi tekrar."Chan kanka sakin ol Geç bir otur"dedi Sehun."Ya siz delirdiniz mi!! Luhan o senin en yakın arkadaşın! Ve şu an kötü!"diye bağırdı."Chanyeol sakin ol soğuk su getireyim"dedi.

Ben de sıra ben de olduğunu anlayıp odadan çıktım ve mutfağa gittim,buzdolabını açtım ve pastayı aldım.Mumları yaktım,Luhan ışıkları kapadı."Ya! Hiç komik değilsiniz! Hun! Han!" Diye bağırdı Chanyeol.Ben de salona ilerledim.

Hep bir ağızdan bağırdık."İyi ki doğdun Chanyeol iyi ki doğdun Chanyeol..."

Chanyeol beni görünce gözleri doldu,pastayı bıraktım.Bırakır bırakmaz Chanyeol bana sarıldı."Sana bir şey oldu sandım Baek... Beni korkuttular korkuttunuz"dedi."Chan dostum sadece bir şakaydı"dedi Sehun.

Chanyeol Sehuna göz devirdi."O 'şakanız' yüreğime iniyordu mal"dedi.Herkes gülmeye başladı.Zil çalınması ile Luhan ayaklandı."Bir sürprizimiz de var!!" Dedi ve kapıyı açtı.Gelen Yifandı...

"Dostum!!" Yifan Chanyeola sarıldı."Seni özledim dostum iyi ki geldin"dedi Chanyeol."Hey,Tarzım olan seni bu yeni yaşında bensiz bırakamazdım"dedi ve güldü.

"DOSTUM BU EN GÜZEL DOĞUM GÜNÜM!"diye bağırdı Chanyeol.

Gülümsedim,eski doğum günü anımız geldi.

(Flashback)

Baekhyun çok heyecanlıydı,kendi doğum günü olmasa da heyecanlıydı."yodişe payta mıy yapacayız şiydi?" diye sordu."evet canım yodişe pasta yapacağız sence neyli olmalı?" diye sordu bayan Park.

"çiyekli!"diye bağırdı Baekhyun."tamam,yodişte çok sever çileği" dedi bayan Park.

"hadi o zaman yapalım" dedi.

Saatler sonra pasta,süsler her şey hazırdı.Bayan Park ve Baekhyun koltuğa oturup Yodiş ve babasını beklemeye başladılar.

Çok geçmeden zil çaldı,gelenler Chanyeol'ün arkadaşları Sehun,Jongin,Yifan ve Minseoktu.

Onlarda hediyelerini saklayıp saklanmaya başladılar.Baek o zaman farketti ki Yodiş'ine hiç hediye almamıştı,hemen yukarı çıktı ve bir kağıtla bir kaç kalem alıp bir şeyler çizmeye çalıştı.En sonunda bitirdiğinde beğenmeyince buruşturup avucunun içine koydu.

O sırada kapı çalındı.Bayan Park kapıyı açtı ve 'süpriz!' diye bağırmaya başladılar."Bayeki neyde?" diye sordu Chanyeol.Baekhyun aşağı indi,Chanyeol Baekhyun'a baktı.

"buydaşım çan" dedi.Chanyeol yanına gitti ve sarıldı,ayrılınca Baekhyun'un yüzünün asık olduğunu farketti."neyden yüzüşün aşik Bayeki?" diye sordu Chanyeol.Baekhyun'un gözleri dolmaya ve dudakları titremeye başladı."be-beyn şayna hediye veyemedim" dedi.Chanyeol bir kere daha sarıldı.

Gülümsedim.Chanyeol da bana gülümsedi sanki onun da aklına o anı gelmiş gibi...

Yodiş // ChanBaek [Tamamlandı]Where stories live. Discover now