42-Abiyle buluşma

1.1K 96 28
                                    

Baekhyun

Havaalanında abimi bekliyorduk,Chanyeol'a ne kadar gelmemesinin gerek olmadığını söylesem de dinlememiş gelmişti.Çok geçmeden uçaktan full siyah giyinmiş biri inmeye başladı,yanında korumalarla,ona doğru koşmaya başladım.Chanyeol ' ün 'Baek! Dur!' Demesini aldırmadım.Yanına geldim.

Yanıma geldi."Sen de kimsin? "Diye sordu ve çenemi kavradı,yüzümü inceledi."Sen...bana b-benziyorsun"dedi."ben senin kardeşinim abi Baekhyun..."dedim.

"Baekhyun! Sen burda bekle tamam mı? Şimdi amcalar gelecek sen burdan çıkma ben geri gelene kadar tamam mı?"

"Taymam aybi"

Aniden bana sarıldı."Seni bulacağımı söylemiştim ama bulamadım...Ama şu an burdasın!!"dedi."abi...Annem ve babam öldü..."dedim,gözlerim yine dolmaya başladı."biliyorum...biliyorum abiciğim...sen kimde kaldın? Yetimhaneye götürmediler seni değil mi? Kim de kaldın?"diye sormaya kaldı.

"Ben ve ailemle kaldı" bu Chanyeoldü."Sen de kimsin?"diye sordu."Ben Chanyeol neredeyse Baekhyunla büyüdüm " dedi."hmm,o zaman sen ve Ailene Teşekkür ederim"dedi."abi akşam yemeğini biz de yesene"dedim."bilmem,rahatsızlık vermi--"sözünü kestim."Sen benim abimsin hem de öz ve öz ve ve bunca yıl sonra seni bulmuşum ne rahatsızlığı?"dedim.Abim Chanyeol'a baktı."annemler evde önemli değil gelebilirsin hem dinlenmiş olursun"dedi."Peki,Sağolun " dedi ve birlikte eve ilerlemeye başladık."abi?"

"Hmm?"

"Bunca yıl ne yaptın?"

"Babamın işinin başına ben geçtim öyle işte"diye cevap verdi.O sırada eve ulaştık,kapıyı tıklattım."merhaba oğullarım! Sen kimsin oğlum?"dedi annem."anne öz abim Baek boem " dedim."Merhaba efendim"dedi abim.

"Merhaba oğlum"dedi annem."ANNE EE! CHANYEOL VE BAEK--ah,merhaba"Yoora noona geldi."Merhaba " dedi abim de gülümseyerek."Eee! Hadi yemeğe"dedi annem.Masaya geçtik,yemeğe başladık.

Yodiş // ChanBaek [Tamamlandı]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin