71-Hoşlantıyı aşka dönüştürmek

528 50 8
                                    

Baekhyun

Chanyeol,markete gitmişti.Ben de yemek hazırlıyordum çünkü annemiz dışarda yemek yemek istediğini söylemişti.Babamız ile bu gün evlilik yıl dönümüydü.Gerçekten çok tatlı bir çifttiler.Chanyeol ile ben de böyle olabilir miydim? Birbirimize 'Sevgilim,aşkım...' diye hitap etmek,birbirimizin kokusunu hissetmek,birbirimizin dudaklarını hissetmek...

Flashback/ep.32-İçki

Ben geriledikçe daha çok üstüme geliyordu aniden güçlü kollar belini sardı ve sahiplerine doğru çektiler,Chanyeol ile bakışmamızın ardından dudaklarımız buluştu.

Flashback end.

Zaten Chanyeol ile 2 sene önce öpüştüğüm geldi ama neyse ki Chanyeol kör kütük sarhoştu.

Kapının çalması ile yerimden kalktım ve kapıyı açtım."Yoruldum ya" diye sızlandı Chanyeol."En musait senin üstündü benim bu şortla gitmem daha mı iyiydi?"diye sordum.Şortum çok dardı,Chanyeol beni süzdü."Niye böyle giyindin ki?"diye sordu."Evdeyiz çünkü sen de biliyorsun ki rahat olmayı severim"dedim."Bu fazla rahat sanki hm?" Dedi.

Ne yani kıskandı mı?

"Sehun ve Luhan gelecek"dedi."Tamam,gelsin?"dedim sorar gibi."Bu gece Luhan ve Sehun buraya gelecek"dedi."Tamam,ee?"diye sordum."Ya gidin ya da bizi rahatsız etmeyin"dedi."Tamam,rahatsız etmeyiz"dedim ve odama çıkmaya başladım."Ha! Baekhyun?"

Chanyeola döndüm.

"Bu gece senin ile uyumayacağım"dedi.Gözlerim doldu,ben Chanyeol olmadan zor uyurdum,hep korkardım çünkü ama şu an on sekiz yaşında olmama rağmen hala korkuyordum.Ama Chanyeola 'Korkuyorum,sen olmadan' diyemezdim."Tamam,peki"dedim ve yukarı çıktım.Neden böyle yapıyordu? Ben ona ne yapmıştım ki? Neden ergenliğinin başından beri bana karşı soğuk davranmıştı?

Yatağa uzandım ve Luhanın gelmesini bekledim.

*

Bir süre sonra kapı çaldı."Baek " diye seslendi.Bu Luhandı."Ne oldu?" Diye sordu,ben de yataktan doğruldum."Lu... Chanyeol bana son yıllar da soğuk davranıyor bir kere o kavga ettiğimiz gece Chanyeola gittiğim de sıcak davrandı o da benim için endişelendiği için ama onun dışında çok soğuk davranıyor"dedim."Baek eminim ki bir açıklaması vardır"dedi ve saçlarımı okşadı."Anlam veremiyorum neden ya neden?"dedim."Baek Kendine gel! Sen Byun Baekhyun Park Chanyeolu etkileyebilirsin!"diye bağırdı."Luhan sakin duyacak"dedim."Neyse,sen etkilersin arkadaşım sen düz olan adamı bile yamultursun hadi bakalım!"dedi..

"Su içmeye gitmem gerek Lu"dedim ve odadan çıktım.

Chanyeol

Sehun ile benim Baekhyuna karşı hissettiklerim hakkında konuşuyorduk."Dostum en başından anlat"dedi Sehun."Ona karşı ilk duyduğum duygu kıskançlıktı anne ve babamın gözdesi olmuştu hatta Yoora ablamın bile daha sonra on beş yaşında sarhoş olduğum gece sen Baekhyunu öptüğümü söyledin ben bir süre Baekhyuna karşı uzak ve soğuk oldum ama bunun onu kırdığını görebiliyordum"dedim.

Baekhyun

Hepsini duymuştum daha sonra hızla tuvalete gittim.

Tuvaletten hiç bir şey duymamış gibi çıktım ama yine bir şeyler duyuyordum...

Chanyeol

"...Baekhyundan hoşlanıyorum"dedim.

Baekhyun

Zihnim de tek bir kelime yankılanıyordu.

"Baekhyundan hoşlanıyorum."

Yere düştüm,Chanyeol bunu duyacak olacak ki merdivenlerin başına baktı.Yanıma geldi,bana elini uzattı."Baekhyun iyi misin?"diye sordu."İ-iyiyim...Ah,gitmeliyim"dedim ve odama gittim.

"Baek ne oldu?"diye sordu Luhan."Luhan Chanyeol benden hoşlanıyor " diye fısıldadım."Oha,ciddi olamazsın çok sevindim"dedi."Luhan o ona aşık olduğumu biliyor ben ona demiştim şu an ne yapmalıyım bilmiyorum"dedim.

"Basit,onun ile çık sevgili ol"dedi Luhan."Luhan benden hoşlanıyor bana aşık değil"dedim."Ah,onun zaman aşık et"dedi.

Yapabilir miydim ki?

Yodiş // ChanBaek [Tamamlandı]Where stories live. Discover now