54-"Sanırım gitmek istiyorum Chanyeol"

947 88 31
                                    

Chanyeol

Kahvaltı getirmiştim,bu gün Baek ile ev dönebilecektik yani abisinin evine bırakacaktım ama en azından çıkacaktı."Bu gün evine dönüyorsun Baek"dedim.Gülümsedim.

"Chanyeol abim beni Çin'e götürmek istiyor"dedi Baekhyun ve gülümsemem soldu."Abimin orda işi çıkmış ve benimde gelmemi istiyor"dedi.

"S-sen ne istiyorsun peki?"diye sordum,derince yutkundum.

Baekhyun

Chanyeol'a aşıktım ama o bana değildi ve belki de bunu ona söyleyince benden iğrenicekti.Etrafı onu seven kızlarla doluydu,Chanyeol iki yıl önce  bana bazen dalga bazen sinir etmek için 'bebeğim,aşkım' derdi ve ben de mutlu olurdum,bilirdim dalga geçtiğini ama severdim.

"Sanırım gitmek istiyorum Chanyeol"dedim.

Chanyeol

Kalbime bir ağrı girdi."İyi misin?"diye sordu Baekhyun."İ-iyiyim"dedim ama o minik ve güzel elleriyle koluma dokununca iyi olamıyordum ki.

"Hadi gidelim"dedim.Ayağa kalktık,kapıda bizi hazır bir şekilde Baekboem hyung bekliyordu.

"Uçağa yetişmemiz lazım kardeşim"dedi.

Taksi çevirdi ve havaalanına gitmesi gerektiğini söyledi."Baekhyun"Baekhyun'a seslendim.Bana dönmesiyle ona sımsıkı sarıldım."Kendine dikkat et...Lütfen"diye fısıldadım.

"T-tamam,S-sen de kendine dikkat et"dedi."Baekkie hadi!"diye seslendi Baekboem hyung."Gitmeliyim Chanyeol"dedi ve taksiye doğru yöneldi.Gözlerim doldu,uzun bir süre onun kokusunu içime çekemiyecektim...

Baekhyun

Havaalanına gelirken hâlâ düşünüyordum.

Chanyeol'ü,kokusunu...

"Baekhyun istersen uyu yolculuğumuz uzun abiciğim"dedi abim başımı salladım ve omuzuna yaslandım.

Ve uykuya daldım...

Yodiş // ChanBaek [Tamamlandı]Where stories live. Discover now