63-"Salonda da yapabilirdik neden senin odan olmak zorunda?"

713 52 6
                                    

Baekhyun

Bu gün çıkıyordum tam 1.5 aydır hastane de yatıyordum.Büyük bir mutluluk ile evin kapısını açtım.Bayan Park annem beni merak ettiği ve özlediği için ve abimin işleri olup benimle ilgilenemeyeceğini düşünüp bir süre onlarda kalmamı istemişti.Şimdi ise hastane taburcu islerini hallettik ve hastaneden çıkıyorduk."Chanyeol..." dedim birden."Baek neden oldu? Bir yerin mi ağrıyor? İyi misin? Ya seni kucağıma mı almalıyım?"derken beni kucakladı."Ya hayır salak bir yerim ağrımıyor indir beni"dedim."Beni telaşlandırdığın için sana ceza;yol boyunca sırtımda olacaksın ve eve gidince sırtıma krem süreceksin"dedi gülerek.

"Ya! Tamam ya yaparız" dedim.Yapardım,tabii kalbime engel olabilirsem.
*
*
*
Çok geçmeden eve geldik,Chanyeol zile bastı.Sonra elleri yanlışıkla olmalıydı ki kalçamı buldu."Sırtın Nerede ya?"dedi gülerek.Ben de gülmeye çalıştım.O sırada kapı açıldı,bayan Park bizi böyle görünce gülümsedi."İki oğlumun da mutlu olmasına çok sevindim"dedi.

"Anne bu bay panik yapan dev panik yaptı ve şimdi beni cezalandıracak"dedim ve güldüm."Cezan az sonra başlıyor şu kremi bulayım"dedi Chanyeol."Umm..." beklemeye başladım.Chanyeol kremi kısa süre içinde bulunca korkmaya başladım.Ama asıl korktuğum daha kötü idi.

Chanyeol'ün kaslarını görmek...

Sevdiğiniz adamın kaslarını görürseniz ve sırt kısmına krem sürmek üzereyseniz yaparsınız?

Yutkundum,Chanyeol elime kremi verdi ve yatağına sırt üstü uzandı."Salonda da yapabilirdik neden senin odanın olmak zorunda?"diye sordum."Orada rahat olamıyorum çok sert"dedi.Benim bir şeyim de çok sertti ama neyse...

Elime bir miktar kremi sıktım ve sert,yapılı kaslı sırtına sürmeye başladım.Chanyeoldan inlemeye benzer sesler geldikçe soğuk terler döküp kızarıyordum.

Sürme işlemi bitince ben de bitmiştim.

Tuvalete gitmem gerektiğini söyleyip gittim.

Geç gelen yb için Üzgünüm perilerim💝💞

Yodiş // ChanBaek [Tamamlandı]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin