18-"O Ayba Kiş Yodiş?"

1.2K 123 38
                                    

Yazardan

Chanyeol,kapının çalmasıyla hemen kapıya koştu.Annesi kapıyı açmıştı bile.Gelen ise Hwasa ablasıydı.

"Hıvayşa ayba!!" diye bağırdı ve sarıldı Chanyeol.Hwasa,16 yaşındaydı.Chanyeol'ün öz ablası gibiydi."Merhaba Chan~" diye karşılık verdi Hwasa."nasılsın Chan?" diye sordu Hwasa."iyiyişim Hıvayşa ayba şeyn?" dedi.Hwasa güldü."ben de iyiyim Chan chan" dedi.

O sırada Baekhyun geldi."O ayba kiş yodiş?" dedi.Hwasa,Baekhyun'a yaklaştı."ah,ben Hwasa Chanyeol'ün ablasıyım" dedi ve gülümsedi."Amya Yodiş'in aybası vay şateyn" dedi ve minik tombul parmaklarıyla Yoora ablasının fotoğrafını gösterdi.Hwasa güldü,"canım ben Chanyeol ile öz abla-kardeş değilim ama çok yakınız.Chanyeol benim elimde büyüdü" dedi.

"Eyinde naşıl büyüşebiyiy kiş?" diye sordu.Hwasa güldü. "Ya~seni yerim sen çok minnaksın" dedi ve Baekhyun'un yanaklarını sıkmaya başladı."acıyoy ayba" dedi Baekhyun.Hwasa yoğurmayı bıraktı ve minik bedene sarıldı.

"Sen çok küçüksün ama" dedi."Hayıy,şeyn çoyk büyüykşün ayba beyn miniş miniş minyacıkım ama şeyn büşbüyükşün" dedi Baekhyun.

"Çizgi film izleyelim mi?" diye sordu Hwasa."oluy!"dedi Baekhyun ve Chanyeol'ün elini tuttu."hadiş yodiş çiygi fiyim ijyeyeyilm" dedi.Chanyeol,gülümsedi."tamaym Bayeki ama biyaş beykyeyeyim aykadayşyayım şoo,luyan,şeyun ve jongiyn geyeceykley onyay gelşin onyayla ijyeyelim" dedi.

.
Öncellikle yeni yeni yılınız kutlu olsun nice mutlu yıllara herkese💗
Yeni yıla JenKai ile girdik.Ben KaiSoo shipperım ama yine de saygı duyuyorum sadece EXO-L ve BLİNK fanwarı çıkmasını istemiyorum çünkü ben iki aileninde içindeyim.Biliyorsunuz ki;ne zaman bi sevgili olayı olsa en çok(çoğunlukla) anti kazanan kız idol olur.Çünkü erkek idol'ün oppacıları kız idol'ün unniecilerinden fazladır.Bu yüzden en fazla nefreti kız idol alır.Ama ben ikisini de çok seviyorum💙 ikisi de benim idolüm lütfen siz de bencil olmayın ve onları destekleyin.

Buraya kadar okuduysanız teşekkürler💘

Yodiş // ChanBaek [Tamamlandı]Where stories live. Discover now