50-Chanyeol gibi

898 83 11
                                    

Baekhyun

Chanyeollerin evine gelmiştik.Evet,Chanyeol ve Sehun ayrı eve taşınmışlardı ve birlikte yaşıyorlardı."Odamız yukarda,siz çıkın biz bir şeyler getirelim de...Bir an önce bitsin şu proje"dedi Chanyeol.

"Luhan?"dedim ve odaya girdik.Gözüme kestirdigim yatağa oturdum hatta yattım.

Hmm,bu yatak Chanyeol gibi kokuyor...

Bir dakika! Chanyeol mü? Yatak mı? Koku mu?

"Yatağıma neden yatıyorsun?"

Aha şimdi sıçtın...

"Ah,Özür dilerim Ch-chanyeol"dedim."Chanyeol boşver belli ki yorgun rahat bırak dinlensin " dedi Sehun.Sehun beni anlıyordu,Chanyeol'ü sevdiğimi de biliyordu."Chanyeol biraz dinlenelim Kanka " dedi Sehun."Haklısın"dedi Chanyeol ve yanıma oturdu.

Tamam,sakin ol Baekhyun alt tarafı Chanyeol yanına oturdu ve üst tarafı ise yatakta olup yanyana olmamız!

Sehun Luhan'ı izliyordu,"Sehun az ye"diyip güldüm."Sus be Puppy " dedi.Dil çıkartıp değişik sesler çıkardım ama bir şeyi unutmuştum...

Yanımdaki Chanyeol'ü...

"Abinle yaşamak sana yaramamıyor heralde"dedi."Ne alakası var? Abimi karıştırma!"dedim.

Beni takmadı ve odadan çıktı.

Luhan'a döndüm,Sehun kızarmıştı."Eeh,ben Chanyeol'ün yanına gideyim ehehe"dedi ve aşağı indi."Luhan,bu Sehun sana aşık"dedim."Ne? Saçmalama Sehun gibi bir âfet,taş,yunan tanrısı gibi bir vucüt yapısı olan biri benim gibi birine mi aşık olacak? Tamam çok komiksin  Baek"dedi.

"Ne demek 'senin gibi'?"bu Sehundu,Luhan'a yaklaştı,kıpkırmızı olma sırası Luhandaydı.Sehun Luhan'ın çenesini tuttu ve aniden dudaklarına yapıştı.

Ayrılınca "Seni çok seviyorum Luhan sana aşığım"dedi.Luhan bana vurdu,"Ah!Ne yapıyorsun Luhan!?"diye bağırdım."Ba-Baek...çimcikle beni...çimcikle şu an Rüyada olmalıyım heralde"dedi."Değilsin"dedim ve çimcikledim.

"Ne oluyor burda?"diye sordu Chanyeol,herkeste habersiz geliyordu yaw! "Chan kanka ben Luhan'a itiraf ettim"dedi Sehun.

"Aferi--Bi dakika...Ne?"

Yodiş // ChanBaek [Tamamlandı]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin