47-Girmek?

1.1K 96 12
                                    

Baekhyun

"ağladığım günü hatırlıyor musun?"diye sordum.

Yavaş yavaş gelirken birden ayağı kaydı ve un benim önlüğüme Chan'ın yüzüne ve Baekhyun'un yüzüne ve saçlarına gelmişti.Hemen Baekhyun'un yanına koştum."İyi misin bebeğim?"dedim.

"İyiyişim ayne saydece poypom acıydı" dedi ve elleriyle popişini gösterdi."ben o popişini gösteren elini yerim ama"dedi annesi ve Baekhyun'u kucakladı."Chan tatlım gel sen de mola verelim"dedi."Oluy" dedi Chanyeol.

Gülmeye başladık,gülüşü çok güzeldi."iyiyişim ayne saydece poypom acıydı" diye beni taklit etti,omzuna vurdum."Ya! Sadece dört yaşındaydım o zaman ne bekliyordun? 'Kıç' ya da 'göt' mü dememi?"dedim.

Anlıma hafifçe vurdu."ştt kötü konuşma Baekkie"dedi."Sus be karşında 'masum,Terbiyeli,yetim ve öksüz Baekhyun' yok"dedim."masum değil misin?"diye sordu."O anlamda demediğimi biliyorsun saf zavallı değilim yani o anlamda"dedim."Baekhyun sen hiç bir zaman zavallı ve saf olmadın sen zeki,tatlı ve güçlü birisin"dedi.

Yapma bunu Chanyeol senden hoşlanıyorum ama bu gidişle aşık olacağım sanırım...yapma Chanyeol...beni Kendine aşık ediyorsun yapma...benden iğrenmeni istemiyorum...

"Baekhyun? İyi misin? Ağlıyorsun?"dedi."Ah,alerji oldum galiba ya da gözüme toz kaçtı"dedim,ağladığımın farkında bile değildim.

"Ah,peki"dedi,"kahve ister misin?"diye sordu,"yok sağ ol"dedim.O sırada telefonu çaldı.

"Efendim Sehun?" "Ne?" "Hee Evet,tamam sen bekle bak Krisle bensiz girerseniz kulakları Değişiriz" "haha tamam" "Hadi görüşürüz"

O'suz mu? Girmek mi? Nereye?

"A-ah,Cha-chanyeol..."dedim."hm?" "N-ne o-oldu? Ne-nereye *yutkunma* giri-giriyorsunuz?"diye sordum,aniden Chanyeol kahkaha atmaya başladı."ne-neden gülüyorsun?"diye sordum.Elleri ile yanaklarımı esir almıştı,dudaklarım büzüldü.

"PubG'ye gireceğiz Baekkie ay çok tatlısın!"deyip fangirller gibi çığlık atıp gülmeye başladı.

Ben de utanmamla kaldım.

Yodiş // ChanBaek [Tamamlandı]Where stories live. Discover now