Capitolul 45 - FINAL USLMN

200 9 2
                                    

Final ...

Ce vag suna acest cuvant acum  nu-i asa ? Dupa atata timp sunt pregatita sa o fac . 

Stiu ca a trecut mult timp de cand nu am mai scris nimic , stiu ca sunt o fraiera ca am abandonat wattpad-ul insa asta sunt eu am facut greseli pe care  nu le mai pot repara . 

Nu stiu cum trebuia sa fie finalul la UN SARUT LA MIEZUL NOPTII atunci cand am inceput sa scriu pentru prima data insa stiu cum as vrea acum sa fie finalul . 

Imi amintesc vag cum trebuia sa se termine si desi stiu ca nu mai pot sa scriu totul in  detalii macar am sa va scriu numele capitolelor din ultimul sezon si ce trebuia sa se intample in ele si la final finalul .  Ei bine sa incepem . 

Capitolul 45 - Prea tarziu 

In acest capitol desii Mira  , Kaylie , Axel si Ryan fac tot posibilul sa ii ajunga din urma pe oamenii Nikoletei nu reusesc , astfel Amy este prinsa in mainile lor , sansele ei de scapare s-au limitat la zero . 

Insa in timpul in care Mira mergea pe autostrada ca nebuna in incercarea zadarnica de ai oprii pe acei nemernici sa ii raneasca sora aceasta da gres . 

Dar Eduard isi ia masina si porneste in salvarea iubitei pe care o credea moarta si ingropata , Alis . 

Desi in apartament Adrian era asa de aproape de Alis nu putea sa faca nimic ca sa impiedice ca Alis sa fie violata fiind imobilizat . 

Luptandu-se din rasputeri Alis se da batuta vazandu-se fara scapare in mainile celor doi barbatii care erau dispusi sa o marcheze pe viata . 

Insa speranta moare ultima nu-i asa ? Pistolul a fost incarcat iar in momentul in care Alis era dezbracata Eduard darama usa si ii impusca pe cei doi barbati . 

In acele momente pline de haos si de spaima Alis abia realizeaza ce se petrece in jurul ei . Insa isi ia iubitul  pe care il credea mort in brate si lesina . 

Capitolul 46 - Furie 

O data ce Alis isi revine , abia poate procesa ceea ce se intampla in jurul ei  . Eduard traia , nimic nu mai era asa cum credea . 

Adrian era nervos si se simtea neputincios in fata oamenilor Scorpionului . 

In apartament apare Mira , Kaylie , Ryan si Axel care sunt hotarati sa faca tot posibilul sa o recupereze pe Amy , acela fiind  momentul in care Adrian afla ca fiica lui Rosalinda traieste , motiv pentru care se schimba total , jura razbunare si jura ca isi va recupera iubirea vietii si fiica orice ar si cu orice pret . 

Axel este martorul cuvintele pline de amaraciune si neputinta insa desi nu spune nimic si el isi face propriul juramant , ca o recupera pe Amy  si pe fiica ei , insa va fi doar pentru el . 

Momentele devin tot mai tensionate iar Kaylie si cu  Mira devin din nou aliatele gata de lupta care au fost si la inceput . 

Totul incheindu-se cu replica ,, Niciodata sa nu spui niciodata , nu in acest joc ''

Capitolul 47 - Ingerul devine diavol

In acest capitol Amy este distrusa fiind trimisa in Barcelona la un bordel . In acest capitol ingerul devine diavol . Lasata fara nimic Amy este dispusa sa faca cea mai mare schimbare din viata ei  si totul ca isi poata recupera fiica . 

Astfel acesta fiind capitolul cu cea mai mare actiune . Amy se inchide in baia bordelului  si uitandu-se in oglina ochii ii sclipeau , parul verde deschis era ravasit astfel dupa ce se stropeste cu apa pe fata spune ,, Este timpul schimbarii , este timpul ca Amy Rose sa moara , insa tot acum este timpul ca Yma Rose sa se trezeasca , este totul acum ori nciodata de mine depinde viitorul Rosalindei si decizia este luata Amy moare iar Yma se va trezi la viata '' . 

Un sarut la miezul noptiiΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα