Capitolul 28 Confesiune printre lacrimi

1.7K 66 17
                                    

Priveam cerul inorat si luna care abia se zarea  , am inchis ochi iar in mintea mea a reaparut o imagine cu Adrian care imi zambea cu dragoste.

- Este timpul Amy imi spune Alis in timp ce imi pune mana pe umarul stang si ma strange incet acelasi gest il face si Mira.

Stateam in fata lor si simtindu-le mainile cum ma strang o forta imi cuprinde inima si inchizand ochii imi strang pumnii cu putere iar cu un zambet ma intorc cu fata spre ele .

- Echipa alpha pregatita? intreb cu putere in tinp ce toti ridica armele in sus si striga cu putere

- Da!

-Sa mergem ! spun cu un zambet mic pe fata 

Fara sa mai spun nimic imi i-au arma si o pun in geaca dupa care urc in masina in locul din dreapta , la volan era unul din cei mai buni prieteni ai lui Adrian , pe numele Daniel . 

-Cum atacam ? ma intreaba acesta  putin ingrijorat 

-Doboram mai intai garzile de la intrare si apoi ne asiguram ca ii facem praf pe totii care inconjoara casa ca nimeni strain sa nu iasa fara sa ajunga la noi . 

-Perfect se pare ca te-ai gandit la toate Amy , oare de ce te-a tinut Adrian atata timp ascunsa ai fi putut sa fi o buna stratega . 

-Hm daca spui tu insa acum avem ceva de terminat iar orice ar fi Adrian trebuie sa ramana in viata chiar daca eu nu ai inteles ?

-Bine    , spune acesta putin confuz insa de aceasta data ma privea mult ma sigur pe sine 

Nu dupa mult timp masina opreste in fata unei vile enorme , deci se pare ca de aceasta data totul este mai complicat insa nu ma sperie Scorpionul pe mine si eu sunt nascuta in zodia Scorpionului deci acum se lupta doi scorpioni si sa vedem cine este cel mai bun . 

-Amy casa este inconjurata de paznici .  spune Daniel 

- Mobilizeaza toti oameni nostri in jurul casei iar cand trag eu primul glont atunci sa stiti ca sa dat startul ati inteles !? 

-Da ! spune acesta in timp  ce se reintoarce la oamenii sai si le spune unde sa mearga si cat trebuie sa astepte pana cand sa inceapa atacul . 

Daniel a ramas langa mine privindu-ma cu zambetul pe buze , nu m-am putut abtine sa nu ii zambesc si eu iar privind unul din oamenii Scorpionului imbracat in negru din cap pana la picioare si cu o masca neagra pe fata , mi-am scos pistolul din geanta si pozitionandul catre umarul stang inchid un ochi ca sa am o traiectorie cat mai buna a glontului in momentul in care pozitia imi placea foarte mult am pus mana pe tragaci si fara sa inchid ochii am apasat cu putere pe acesta . 

Un sunet puternic rasuna iar in mai putin de o secunda glontul in loveste cu putere pe acel barbat si cade la pamant fulgerat . 

Il privesc cu mila cateva secunde dupa care alte gloante se aud cum rasunau din toate partile casei , Daniel se ridica sus si pozitionandu-si pistolul spre un alt om de al Scorpionului acesta trage cu putere doua gloante care il ucid pe barbat pe loc. 

Vedeam cum oamenii mei impuscau pe totii care ieseau din casa iar oamenii Scorpionului cadeau unul cate unul fulgerati . 

Nu dupa mult timp la ferestre au aparut alti soldati care au inceput sa traga peste tot , insa nu am vrut sa renunt stiam ca timpul ma preseaza iar fara sa mai stau pe gandur priveam cum oamenii mei nu reuseau sa ii nimereasca de pe cei de la fereastra iar printre golantele care pluteau in jurul meu ma ridic cu putere imi incarc pistolul si il pozitionez spre fereastra , inchid un ochii iar in secunda urmatoare apas pe trgaci iar un glont il loveste pe unul din barbatii de la fereastra . 

Un sarut la miezul noptiiWhere stories live. Discover now