Capitolul 4 - Clipe dureroase *

4K 131 17
                                    

Priveam cum in spatele meu trei motociclisti aparusera ca din senim.

Incercam sa ma concentrez la drum, caci mergeam cu mare viteza insa privind si in oglinda puteam sa vad cum isi incarcau pistoalele

Teama patruse in corpul meu si simteam cum ma incordez si asta nu este de bine, trebuie sa raman calma si sa gandesc la rece.

Rasufland adanc, am pus mana cu putere pe acceleratie si virand intr-o curba la o rotatie de 180 de grade, piciorul meu a atins asfaltul rece, am reusit sa castig un avans considerabil.

Adrian a urmat acceasi manevra ca si mine, iar pe un drum drept am dat viteza la maxim.

Faptul ca era noapte si aveam si un avans destul de considerabil in fata celor trei a fost un lucru foarte bun, deoarece vizibilitatea era foarte redusa iar acestia nu mai puteau trage cu gloante ca nu ne puteau vedea.

Dupa mai multe ore de mers incontiinu am gasit o casa abandonata .

Ne-am dat incet jos de pe motociclete si le-am ascuns in spatele casei acoerindu-le cu o bucata mare de metal .

Frigul era destul de mare , astfel am intrat cu repeziciune in casa veche si asezandu-ne pe o canapea rupta si cu arcurile scoase am privit dezgustata in jurul meu.

Tavanul era crapat, masa scaunele erau facute bucati, peste tot cioburi , geamul avea o crapatura imensa , iar aerul rece batea cu putere prin el..

Adrian a observat acest lucru si luand o bucata din masa rupta il pune in fereastra sparta astfel oprind vantul sa patrunda in incapere.

Stand linistita pe canapea incep sa tremur de frig, si dintr-o data am stranutat

-Sanatate ! imi spune acesta razand

-Haha , razii, !! ce sa spun, eu inghet de frig !!

Si fara sa mai spuna nimic vine zambitor catre mine, si se aseaza incet pe canapea dupa care dintr-o miscare ma ia in brate

-Hei ce faci , lasa-ma !

-Parca ziceai ca iti este frig...

-Pai...

-Niciun pai nu risc sa te mai si imbolnavesti 

Si fara sa mai spun nimic mi-am lasat capul pe umarul lui iar acesta isi pune mana pe spatele meu si incepe sa ma magaie usor.

Nu stiu cum s-a intamplat insa dupa cateva minute am inceput sa ma incalzec si fara sa vreau am adormit in bratele lui ...

Timp de cateva ore dormea linistita in bratele fierinti ale lui Adrian, insa dintr-o data linistea noastra a fost spulberata , iar usa a fost sparta si cei trei motociclisti care ne urmareau au intrat peste noi

-Nu va miscatii !! 

Au strigat acestia, iar eu am ramas nemiscata in bratele lui Adrian care maraia incet la ei, iar eu simteam cum nervii lui se incordau cacii imbratisarea lui era mai puternica.

Acestia ne-au privit cateva secunde dupa care unul dintre ei isi pune pistolul in pantloni si apropiindu-se de noi, ma ia din bratele lui Adrian si ma duce la o mica distanta de Adrian.

-Lasa-ma !!! am tipat eu la unul dintre ei 

Insa gestul meu a fost unul prost caci am primit o palma puternica peste fata care mi-a facut buza inferioara sa sangereze.

-Nenorocitule, nu o atinge !! 

Maraia Adrian cu putere catre cel care m-a lovit 

-Nu crezii ca nu esti in masura sa imi spui ce sa fac, orcum faptul ca ati fugit si ca ne-ati dat batai de cap tot ce a adus e o pedeapsa pentru amandoi.

Si fara sa mai spuna nimic, cei doi l-au luat pe Adrian si unul il tinea si altul il lovea cu pumnul in stomac, facandu-l pe Adrian sa cada in genunchi, insa prinzandu-l de cap celalalt i-a tras un picior in stomac facandu-l sa cada plins de sange pe podeaua rece

-Nu il mai lovii !!

Tipam eu in timp ce incercam sa ma desprind din bratele puternice ale acelui barbat 

-Ocupate de ea , ca de asta ne ocupam noi ! i-a spus unul dintre ei

-Ce ,, ce o sa-mi facii? intreb eu speriata fara sa ma mai misc

-Stai linistita papus-o o sa ne distram doar putin ,,, imi spune acesta ranjind si tarandu-ma dupa el in alta camera a casei.

In timp ce ma tragea dupa el, ochii mei erau atinti asupra lui Adrian care statea pe podea si incasa lovitura dupa lovitura .

Simteam cum inima era distrusa, as vrea sa am puterea de a oprii aceea scena dureroasa, fiecare clipa in care il loveau era tot mai dureroasa pentru mine.

Fara sa ma mai pot stapana lacrimile au inceput sa imi curga pe obrajii in timp ce ma tot smaceam sa merg langa el.

Insa era inutil, eram mult prea slaba , iar foarta mea nu se putea compara cu a lui.

Timp de cateva momente am ajuns in alta camera aceasta m-a aruncat cu putere pe un pat vechi , in timp ce ma ridicam aceasta incuie usa cu un lemn gros astfel blocand si cea mai mica sansa a mea de scapare . Il priveam cu lacrimi si prin ceata cum vedeam m-am ridicat de pe pat insa nu apuc sa fac decat un pas caci ma izbesc de el . 

Aceasta ma prinde de maini insa eu devin din ce in ce mai agitata si ma misc fara sa ma gandesc la nimic, doar la fuga  . Insa dintr-o miscare nepravazuta il lovesc cu genunchele puternic in punctul sensibil iar aceasta cade in genunchi.

Fara sa mai stau nico secunda pe ganduri merg catre usa si incerc sa daram lemnul ce bloca iesirea insa in momentul in care aproape reusisem sa il arunc aceasta ma prinde pe mana si cu o forta uriasa si foarte nervos, ma izbeste cu putere pe pat , si cu o miscare aceasta se arunca peste mine.

Incercam sa il imping cu mainile jos de pe mine, insa in zadar nu reuseam sa il clintesc.

-Calmeazate!!! O data ca ma enervezii si mai rau !!!

Striga aceasta cu putere la mine, vazand ca nu vreau sa ma potolesc nicio secunda 

-Nu , nu .. nu lasa-ma Adrian !!!!!!!!!!!!!

Incep sa tip cat ma tin plamaniii in timp ce acesta imi rupe bluza de pe mine si ramand oar in sutienul meu alb .

-Tipa cat vrei ca nu o sa te ajute nimeni, iar acum o sa ma bucur de acesti frumosi sanii!!

Si incepand sa rada isi apleaca capul spre mine, punandu-mi mana dreapta pe sanul stang il strge cu putere facandu-ma sa zbier cu lacrimi.

Acest gest excitandu-l si mai tare si lasandu-si capul in jos ma musca de san cu putere facandu-ma sa tip si mai tare

-Aa!!! Nu !!!

Insa aceasta apasa si mai tare dintii lui in pielea mea si puteam sa vad cum sangele incepea sa curga , respirtia si pulsul imi cresteau tot mai tare si vazandu-ma fara speranta am incetat sa ma mai zbat si am cazut cu capul pe o perina veche in timp ce aceasta lingea cu pasiune sangele care curgea din rana mea de la san.

Priveam pe geam si priveam luna plina care se oglindea pe fata mea, si simteam cum limba lui apasa cu putere, dintr-o miscare aceasta imi descheie masturele de la blugi in incepe sa mi--i arunce jos fara sa opun rezistenta .

Ramsesem doar in  sutien si cliloti , iar acesta ma privea cu o pofta mare, iar ridicandu-se de pe mine incepe sa se dezbrace.

Socul fusese prea mare desii vroiam sa ma misc corpul meu nu vroia sa asculte, si stand intinsa pe pat in cateva momente acesta se dezbraca si se aseaza peste mine spunandu-mi

-In seara asta o sa ne distram pe cinste frumoaso!!

Si fara sa ii raspund am stat nemiscata lasandu-i corpul meu in mainile lui , fara speranta am cedat ......

Buna !!

Ei bine stiu ca ati fii dorit sa il fac mai lung insa am avut de dat o teza si mai am una saptamana asta si am si de invatat, cred ca o sa mai postez in weekend dar nu e sigur.

Ei vreau sa va multumesc din suflet tuturor , jur ca am ramas socata sa vad cati cititori am deja :)

Mersii de fiecare vot si comentariu , imi faceti ziua mai buna :)!!***

Un sarut la miezul noptiiWhere stories live. Discover now