Capitolul 41 - ,, Mira si Kaylie revederea ''

568 30 15
                                    

 Buna !!! 

Noul capitol a fost adus in final . 

ANUNT !! A fost creat trailerul carti !!! Minunata persoana care l-a realizat se numeste DarkShot si ei ii este dedicat acest capitol . 

Inca ceva , desi nu pun mare pret pe voturi , si o mica atentie conteaza pentru mine caci imi petrec ore scriind capitolele si nu este mare lucru sa apesi pe un buton  . In fine faceti cum vreti voi eu nu va pot obliga doar ca nu mi se pare un lucru asa de mare . Iar o mica parere din cand in cand m-ar bucura sa stiu si eu mai ales acum cand vad ca parca am pierdut cititori . Nu stiu care este cauza dar cei care ati ramas va astept orcand cu o parere , conteaza mult pentru mine . 

In fine sa revenim , noul capitol este gata si puteti sa il cititi ! 

,,  Dar acum cand ma uit mai bine la tine cred ca poate copilul il vor '' aceste cuvinte imi rasunau in minte

 Kayilie ...

Kaylie , ai avut dreptate ! 

Cum am putut sa uit , ma avertizase-i de ceea ce urma sa se intample dar nu am ascultat iar acum uite ce scump platesc pentru asta . 

Ai venit la mine , m-ai averitizat despre jocul in care eram prinsa , iar piesele negre erau asezate strategic in spatele meu , in fiecare umbra cineva ma analiza si astepta , astepta momentul potrivit ca sa atace iar eu nu am vazut asta . 

Fericirea ca voi avea un copil m-a facut oarba , incat am ajuns sa pierd  cea ce iubeam cel mai mult , copilasul meu , iubitul meu baietel care acum este in acel cimitir mort . 

Destinul a fost crud dar si mai curd va fi ceea ce am sa le fac eu acelor nenorociti care mi-au rapit sansa de a imi vedea copilul traind . 

Acum stiu ca totul a fost mana lor , iar pentru asta am sa ma razbun .

De azi am sa caut razbunarea si nu am sa ma opresc pana ce nu va cadea sangele lor facand disparuta existenta lor pe acest pamant . 

Viata copilului meu a fost luata la fel cum am sa le i-au si eu viata lor  . 

Kaylie , acum imi amintesc totul , cautai o aliata , stiai ca ma vor distruge si stiai ca vor face asta prin intermediul copilului meu iar uciderea lui ar insemna distrugerea mea totala . 

Dar se insala asa de tare incat acum mai mult ca niciodata am sa fac sa curga sangele lor cum a curs si sangele micutului meu  . 

Viata lui a fost luata pe nedrept iar eu am sa le i-au viata lor cu acest drept . 

-Amy ... vocea groasa a lui Adrian rasuna din pragul usi , prin lumina slaba a veiozei am mototolit scrisoarea si am aruncat-o sub pat fara sa observe . 

Era mult prea beat ca sa imi vada reactile si miscarile rapide

-Credeam ca dormi   , am spus mai tare decat ma asteptam sa sune 

-Te-am asteptat ... spune acesta facand un pas in fata dar apoi s-a balansat spre spate aratandu-mi cat de prost statatea cu echilibrul 

-Lasa-ma sa te ajut ! am spus eu in timp ce m-am ridicat din pat si am mers catre acesta prinzandu-l de brat si ducandu-l pe pat . 

M-am asezat langa el si dintr-o miscare acesta ma imbratisat , gestul lui m-a surprins foarte mult . Nu stiam ce sa spun sau cum sa reactionez iar in momentul in care ceva mic si umed mi-a cazut pe spatele mi-am dat seama ca plangea

Un sarut la miezul noptiiWhere stories live. Discover now