Mic Anunt !!!

654 20 0
                                    

Buna !!! 

Ei bine imi pare rau ca nu am resit sa scriu zilele astea nimic , dar am sa ma revansez si am sa aduc noul capitol curand . 

In fine nu despre asta am vrut sa va spun , deci sa incepem cu inceputul sezonul 2 se numeste ,, Tradare '' cu un motiv .

In curand  sau mai bine zilele astea o sa apara o noua carte dar pe profilul lui mystyque1 numita ,, Un sarut la miezul nopti Nikoleta si Sergiu ,, Prinsi in capcana '' in care  in timp ce Amy povesteste ce se petrrece cu noua ei echipa iar Mira povesteste ce se intampla cu echipa ei prietana mea va scrie ceea ce se intampla cu Nikoleta prin ce trece , si multe lucruri interesante care nu vor aparea . Planuri facute de Niko si scopuri despre lupta despre secretele lui Amy si cum Sergiu este sechestarat si ceea ce face ea in acel timp . In aceea carte o sa aflati pas cu pas ceea ce se va petrecea cu Rosalinda Rose fiica lui Amy  . 

Eu nu o pot scrie am deja mult de munca , caci vor urma capitole noi cu Mira si Amy iar de partea Nikoletei se va ocupa prietena mea mystyque1   . 

Cartile vot avea legatura intre ele , este ca si cum ati citi acel capitol din trei perspective dar pe doua profile dar care va pun in suspans . 

Ei bine cam atat am avut de spus , am sa las acest anunt pentru mult timp ca sa aiba timp sa il citeasca toata lumea , fani acestei carti .  

Kiss ,:) 

Un sarut la miezul noptiiTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang