Capitolul 43 - Jocul a inceput !

415 25 20
                                    

Buna!!! 

Capitolul 42  Jocul a inceput ,, Prima miscare '' a fost postat :)

Ce sa mai spun , nu pot sa cred ca incet ma apropiu de 100 000 cititori , pare asa de ireal jur ~!

Va ador , sper sa va placa capitolul , incerc sa revin mai repede cu viitorul capitol 44 :) 

Angel va adora muuult !!! 

Cu pasi mici m-am indreptat catre apartament , astazi mersul pana la usa liftului mi se pare mai lung ca niciodata .

Abia upa cateva secunde in care m-am vazut in lift iar simteam cum era ridicata usor am simtit usurarea , sacosele cu cumparaturi erau asezate la picioarele mele si ale lui Alis in timp ce privesc cum butoanele liftului devin rosi cu fiecare etaj pe care iln urcam . 

Linistita ma uit la Alis care privea usa ganditoare , parul roscat era ca o cascada in valuri spre deosebire de parul meu de culoarea ierbii care devenea din ce in ce mai lung si mai greu de intretinut . 

Dintr-o data gandurile mele sunt intrerupte de clinchetul pe care usa liftului il produce in momentul in care aceasta se deschide . Usor ma aplec spre sacosele cu cumparaturi de la picioarele mele , acelasi lucru facandu-l si Alis . 

Luand in brate cumparaturi am mers spre usa de la apartametul meu . 

Linistita imi i-au din buzunar cheia sa deschid usa insa spre surprinderea mea aceasta este deja deschisa lucru care m-a surprins . 

Nu era in stilul lui Adrian sa lase usa deschisa asa la intamplare . 

Fara nicio problema am intrat in apartament si cu pasi mari am strabatutut holul mic si am ajuns in camera de zi unde indata ajunsa am scapat sacosele jos strigand 

-Adrian ! am tipat cu putere in momentul in care privirea mea cade pe aceasta , prins cu funi de un scaun din bucatarie si cu o esarfa peste gura aceasta fusese imobilizat . 

Fara sa mai stau pe ganduri acesta se zbatea pe scaun , iar cu pasi m-am am alergat spre aceasta si i-am dezlegat esarfa ce ii tinea gura inchisa . 

-Ce naiba se intampla aici ? intreaba Alis din spatele meu 

-Amy fugi este o capcana ! spune Adrian cu putere in timp ce il priveam ingrozita in incercarea de al dezlega 

-Fugi ! mai tipa acesta o data la mine dupa care ma dau un pas in spate si ma uit la Alis dupa care ma intorc cu fata spre usa si observ niste barbati imbracati in halate albe cum ma priveau ciudat 

-Ce se petrece aici ? ii intreb devenind vizibil nervoasa si apropiindu-ma de Adrian strangandul de mana 

-Din cauza reclamtilor unor vecini am venit sa o luam pe Domnisoara Amy Rose sub acuzatia ca ar suferi de o tulburare nervoasa , mai pe intelesul tuturor este nebuna ! spun aceastia in timp ce se apropiau cu pasi mici spre mine si Alis 

-Nu puteti sa feceti asa ceva ! tipa Alis cu putere la barbati in timp ce unul dintre ei a arat de fata cu toti hartia alba care era semnata de mai multe persoane , condamnarea mea ! 

-Lua-var dracu nu va apropiati de Amy ! tipa Adrian de pe scaun in incercarea de a se elibera dar era inutil era mult pre bine legat ca sa sape . 

Acesta era planul , primul pas internarea mea , nu pot permite asta , nu sunt nebuna ! 

-Sa va ia dracu ! striga Alis in timp ce unul o prinde de maini iar cu ajutorul celuilalt o tineau pe aceasta , incercam sa ma gandesc la o cale de scapare dar nu exista ,  

Un sarut la miezul noptiiWhere stories live. Discover now