Capitolul 21 - Nu uita niciodata ca te iubesc ! *

2.3K 69 24
                                    

Tic Tic Tic Tic 

Sunetul alarmei ma trezeste cu putere , desi era vineri azi nu am niciun chef sa merg la scoala , insa nici somn nu imi mai e asa ca am luat telefonul si i-am scris un mesaj la Alis ,,Azi nu merg la scoala, ce ar fi daca ai trece pe la mine sa punem la cale planul ? '' o data ce am apasat pe butonul de expediare mesaj , m-am asezat iar cu capul pe prina in speranta sa adorm insa dintr-o data sunetul telefonului imi spulbera din nou visele , il deschid incet si observ un mesaj de la Alis , ma uit cu atentie si tot ce scris era ,, Da '' un cuvant simplu si fara prea multe intelesuri . 

Dupa ce mai lensevesc inca o ora prin pat si prin camera merg catre dupa de unde scot o pereche de colanti stramti negri , un maiou negru , si o geaca de piele neagra iar in  picioare mi-am luat o pereche de cisme fara toc negre . 

Ma uitam in oglinda si incepeam sa analizez tinuta , toata eram in negru desii parea ca merg la o inmormatare negrul va face ca noaptea sa nu fiu vazuta foarte usor . 

Am mers in bucatarie  , mi-am pregatit o omleta cu muraturi dupa care mi-am preparat o cana de ciocolata calda si am asteptat-o pe Alis . 

Din fericire nu a durat mult caci nu am apucat decat sa i-au o gura din ciocolata calda ca soneria usii se aude . 

Cu pasii mari ma indrept spre usa si o deschid incet , Alis statea in fata imbracata din cap pana in picioare in negru , se pare ca amandoua ne-am gandit la aceeasi chestie 

-Buna , intra . 

-Buna ,  frumoasa tinuta 

-La fel as putea sa spun si eu .

- Hm, decii esti pregatita ?

-De cateva zile tot spun ca sunt pregatita insa nici acum nu stiu prea bine pentru ce trebuie sa fiu ?

-Pai uite planul , mafia Scorpionului o tine pe Mira  intr-un hotel abandonat la etajul cinci care este si ultimul , acolo aceasta este inchisa intr-o camera inchisa pazita de doi barbati . Scorpionul se afla la primul etaj iar de el am sa il tin eu ocupat insa tu trebuie sa mergi prin conductele de aer pana in fata camerei unde este tinuta Mira , acolo cu pistotul vei trage doua gloante in cei doi barbati si vei intra in camera , ai fix un minut sa o scoti pe Mira de acolo si sa fugiti la acoperis unde va  astepta un avion cu oameni inarmati care nu vor permite nimanui sa se apropie de voi , indata ce ajungi vei lua avionul si alaturi de Mira vei pleca . 

-Dar tu ? Cu tine ce se va intampla ?

-Eu ...

-Zimi , Alis nu tacea  !

-Eu am sa ii incetinesc cat pot iar la momentul potrivit voi fugi iar daca totul iese bine ne vom putea intalni la Coffe Bar in spate . 

-Localul din centrul orasului ?

-Aham , iar acum daca nu mai ai nicio intrebare de pus as vrea sa ti-l prezit pe noul tau prieten, este un revolver cu gloante de calibrul 38 , puternic si va fi perfect in  mainile tale Amy !

-Ah ...

-Ce s-a intamplat ?

-Eu nu am ami ucis pe nimeni niciodata , daca nu sunt in stare sa o fac si am sa distrug tot planul ,la asta nu te-ai gandit ?

-Pai draga mea tu sti cum trebuie sa gandesti : fie ii ucizi tu pe ei fie o ucid ei pe sora ta apoi pe tine , iar prin asta se intelege o lupta pentru supravietuire , fie alegi sa traiesti tu fie ei . 

-Binenteles ca vreau sa traiesc  eu dar ....

-Niciun dar ! Vei face ceea ce trebuie si fara nicio remuscare ai inteles ! Amy nu te mai gandii la ei gandestete la sora ta si la cum este torturata si umilita , batuta si violata . Chiar crezii ca acele persoane merita sa traiasca ? 

-Nu . Ai dreptate Alis am sa fac tot ce este nevoie ca sa o salvez pe Mira , doar noi contam si nimeni altcineva si de va fi nevoie am sa infrunt o lume intraga cu capul sus doar sa imi stiu sora in siguranta !

Aceasta da apropbator din cap dupa care pleaca din  camera fara sa spuna nimic . Am ramas in liniste analizand totul cu calm . Oare daca ma suna AR ce sa ii spun ? E bine daca il mint, si daca se enerveaza si ii face ceva rau Nikoletei ? 

Ah risc asa de multe insa atat Mira cat si Nikoleta ocupa acelsi loc in inima mea si nu ma simt in stare sa aleg intre cele doua , asa ca am sa las totul ca intr-un joc de noroc ,  am sa merg sa o salvez pe Mira iar in tot acest timp o sa ma rog ca Nikoleta sa nu pateasca nimic . 

Dar ceea la ce nu m-am gandit este Adrian . Ma simt foarte rau ca suntem despartiti , si nu imi place ca sunt nevoita sa fac totul singura fara planurile lui fara sprijinul lui iar cel mai rau fara protectia lui . 

Sunt asa de singura si desii pare incredibil imi pun toata speranta in Alis iar daca aceasta ma tradeaza macar voi muri singura , nu merita sa pun in joc si viata lui Adrian . 

Astfel cu aceste ganduri mi-am petrecut toata ziua analizand situatia din toate unghiurile speriata ca nu cumva Alis sa fi uitat sa calculeze iar totul sa se duca de rapa . 

Mi-e frica si tremur insa am sa trec peste , merita totul , pentru tine surioara in seara asta risc totul .

Clicccc se aude soneria usii , cu pasi marunti merg catre ea si o deschid incet iar in fata mea statea Alis imbracata la fel ca dimineata insa cu un ruxac mare din care scoate doua pistoale incarcate , mi-a arat cum sa trag dupa care mi-a dat si o masca prin care mi se vedeau doar ochii si gura si o pereche de manusi negre . 

Nu durase mult pana reusisem sa ma echipez complet .

-Este timpul Amy ! 

-Merg sa mai verific o data dupa care mergem    , ii spun calma in timp ce am mers in camera mea mi-am scos repede telefonul si cautand prin contacte am gasit numarul lui Adrian , repede am scris un mesaj cu textul ,,,Nu uita niciodata ca te iubesc '' , apoi apasand pe butonul de trimitere scot bateria telefonului si il pun in buzanar . 

Timp de cateva secunde stau pe ganduri dupa care ridic increzatoare capul si merg in living unde ma asteapta Alis, aceasta ma priveste cu emotie dupa care ma uit la ea si schitez un zambet si spun : 

-Sunt pregatita ! 

-Sa mergem !

Buna !! Uite ca dupa o spatamana postez si eu noul capitol , sper ca va place si de acum am sa postez mai des avand in vedere ca am terminat cu simularile  :) 

Va astept cu drag parerile . Pe data viitoare ! :):***

Un sarut la miezul noptiiWhere stories live. Discover now