Capitolul 30 - Risc si castig scumpo !

1.5K 58 14
                                    

-Amy .. Amy ... Amy ! 

O voce dulce si suava ma misca atat intr-o parte cat si in alta , ma foiesc putin in pat dupa care enervata deschid ochii iar Adrian statea langa mine si imi zambea cu dragoste . 

-Ce se intampla ? il intreb somnoroasa 

-Pai ma plictisesc si vroiam sa petrec aceasta Duminica cu tine scumpo , mi-a fost asa de dor de tine incat nu mai vreau sa pierd niciun minut . 

-Aham , inteleg dar sa stii ca am si nevoie de somn . 

-Aham asta la noapte nu si ziua iubirea mea . 

-Bine si ce ai vrea sa facem ? il intreb plictisita dar mai multa adormita in timp ce ma ridic in sezut si il privesc cu ochii pe jumatate inchisi 

-Pai as vrea sa merg sa mancam mai intai apoi sa ne punem la cale planul impotriva lui AR caci nu mai avem timp , suntem presati din toate partile si nu stim in ce moment acesta ne poate ataca prin surprindere si nu o sa fie bine . Am trecut prin multe insa razboiul inca nu s-a terminat ci din potriva acum este lupta decisiva iar in orice secunda bomba poate sa explodeze iar daca nu suntem pregatiti s-ar putea sa pierdem , iar in acest joc o data ce am pierdut cale de intoarcere nu mai este aici nu este un joc cu mai multe sanse ci doar cu una , iar de aceasta data vreau sa castig mai mult ca niciodata caci victoria noastra inseamna libertatea , pacea si iubirea fara teama . O viata linistita doar pace si iubire scumpa mea . Sper ca ma intelegi . 

-Sigur ca te inteleg , insa nu stiu cum sa fac planul de aceasta data , ori la ce m-as gandi ca am putea folosii impotriva acelui nemernic nu pare indeajuns de bun ca sa castigam , a fost un miracol ca am putut sa te salvez din mainile Scorpionului la timp cu acel plan improvizat mai mult , am decis sa risc totul in numele iubirii iar de aceasta data vom fi toti care vom lupta si fara frica , nu mai vreau sa sufar vreau in sfarsit pacea care de cand am fost rapita din cauza ta am pierdut-o . 

-Dar o sa o recastigam ,  o ultima batalie  decisiva noi impotriva lui AR . Fie ca cei mai buni sa castige . spune acesta serios in timp ce ma privea patrunzator in ochii  .

-Asa este ! spun incet in timp ce ma apropiu de acesta si il sarut apasat pe buze . 

Fara sa mai spun nimic m-am ridicat din pat si cu pasi marunti m-am dus in baie unde am facut un mic dus iar dupa care am mers la dulapul din camera mea de unde mi-am luat o pereche de colanti negri , o bluzita verde si o vesta neagra multa care se incheia cu doi nasturi sub sani astfel scotandu-i in evidenta . In picioare mi-am luat o pereche de cismulite negre simple si fara toc iar parul l-am lasat pe spate ondulat , aproape imi ajungea la fund insa acum imi placea mai mult ca niciodata . 

Culoarea verde deschis la varfuri si putin mai inchis la mijloc imi accentua ochii caprui verzui perfect . 

Eram prea oarba ca sa vad ca acesta era culoarea care ma definea cel mai bine pe mine , prea mult timp am fost etichetata de oamenii neimportanti si fara sa imi dau seama ceea ce acum iubesc inainte am urat . Asa se intampla de cele mai multe ori cand ma uit dupa tot ceea ce spunea lumea desii spun cuvinte rele si jignitoare doar din pura invidie . 

-Esti gata scumpo ? ma intreaba Adrian in timp ce intra in camera si ma ia in brate . 

Il privesc cu dragoste cateva secunde dupa care il sarut pe obraz .

Acesta imi zambeste si ma strange si mai tare in brate gest care ma face sa chicotesc . 

-Si unde mergem? il intreb incet 

-Pai as vrea sa mergem sa ne plimbam asa cum am mai spus poate asa ne va venii vreo idee pe care sa o folosim impotriva lui AR . 

-Pare o idee buna , stai sa imi i-au geanta cu telefonul si portofelul si mergem . Spun linistita in timp ce ma departez de pieptul lui tare si mergand prin camera imi i-au geanta verde unde imi pun telefonul si portofelul cu cardurile mele . 

Un sarut la miezul noptiiWhere stories live. Discover now