Capitolul 26 - Echipele Alpha , Beta si Gama ! *

1.9K 60 20
                                    

Nervoasa intru in apartament trantind cu putere usa in spatele meu , Mira ma privea cu ingrijorare  fara sa inteleaga reactile mele 

-Ai vrea sa te calmezi putin ? O sa il salvam pe Adrian 

-Ah tu nu intelegii eu trebuia sa mor nu el ! tip cu putere la ea 

-Ce tot vorbesti acolo Amy ? ma intreaba aceasta confuza

-Vorbesc de faptul ca totul este asa de incurcat si de neinteles chiar si pentru mine , insa un lucru il stiu sigur eu trebuia sa mor acum eu trebuia sa fac sacrificiul suprem nu el , era timpul sa pun final acestui joc in care sunt prinsa de prea mult timp 

-Nu inteleg , Amy ce se intampla despre ce joc vorbesti ? 

-Eu sunt spioana lui AR ! Eu am primit misiunea de al seduce pe Adrian ca sa ii descopar secretele , prefacandu-ma indragostita de el , cucerindu-l zi de zi doar ca sa salvez viata Nikoletei !

-Tu esti ce ? intreaba Alis deodata intrand in apartament 

-Nu asta  , nu se poate ! spune Mira cu teama 

-Nu este o minciuna este adevarul incepand din a doua zi in care am reusit sa scap cu viata din ghearele lui AR acesta m-a santajat cu faptul ca o va ucide pe Nikoleta daca nu fac ce imi spune el .  Iar la presiunile pe care le-a facut asupra mea am cedat ca o fraiera . Insa stiam ca nu ma pot juca cu sentimentele lui dar ceea ce conta si mai mult era ca Nikoleta sa traiasca iar cu o mare durere am acceptat sa ii fac jocul .  Inainte de rapire il uram pe el si credeam , ca nu ma va durerea deloc sa il predau pe aceasta lui AR iar astfel eu si cu Nikoleta sa fim libere dar acum am cazut in propriul meu joc  . 

-Nu se poate Amy , dar ... ah totul este asa de incurcat    , spune printre lacrimi Mira

-Sti ceva Amy eu te inteleg , situatia in care ai fost pusa este una delicata si nici macar eu nu as fi procedat altfel . Insa o data cazuta in propriul joc ai de facut o mare alegere , ce alegi ? Fie pe Nikoleta fie pe Adrian ?  ma intreaba Alis cu teama

- Nu vreau sa aleg ! Mai bine mor eu ca cei doi sa fie liberi , nu pot sa o sacrific pe Nikoleta ca iubirea mea cu Adrian sa fie una posibila insa nici nu vreau sa il pierd pe Adrian caci as muri o data cu el . Ce sa fac ? Spuneti-mi voi ce ati face daca ati fi in locul meu ? 

-Nu stiu , incerc sa ma pun in locul tau insa oricare ar fi alegerea eu te voi sustine   , imi spune Mira cu tristete 

-Lasa-ti inima sa aleaga , ea te va indruma sa gasesti calea cea buna . imi spune Alis incercand sa ma incurajeze 

- Va multumesc de sprijin insa acum as vrea sa punem la cale un plan prin care sa il salvam pe Adrian apoi o sa vina si momentul adevarului . 

-Dar nu ii asteptam si pe Nikoleta si Sergiu ? intreaba Alis

-Nu , nu merita sa ii includ si pe ei in aceasta riscanta salvare , Nikoleta abia a iesit din spital si mai are nevoie sa se refaca iar ea are mare nevoie de Sergiu ca sa o protejeze de ceea ce o astepta , asa ca doar noi trei vom merge , asta daca doriti sa ma acompaniati iar daca refuzati vreau sa stiti ca va inteleg si nu va judec si nu o sa o fac niciodata .  Deci ? 

-Nu-mi pasa de ceea ce o sa mi se poata intampla insa eu vin cu tine , esti sora mea ! spune cu putere Mira in timp ce se apropie de mine 

-Nu o sa te las sa te distrezi singura cu Scorpionul asa ca vin cu tine iar daca ar iesi totul bine i-as aplica un glont in mijlocul fruntii Scorpionului cu cea mai mare placere .  spune Alis cu zambetul pe buze . 

-Ah nu stiti cat de mult va multumesc ca sunteti alaturi de mine dragele mele , insa cum sa facem toate astea ? 

-Am o mica idee   , spune Alis ganditoare 

-Bine , sa auzim   . spune Mira curioasa

-Decii eu mai am niste prieteni in jur de 20 care daca le-as oferii o suma de banii bunicica ar fi dispusi sa ne ajute   

-Perfect , banii nu conteaza am destui , insa si eu deasemenea as putea lua legatura cu unii prieteni a lui Adrian si sa le ofer o suma pe care sa nu o poate refuza sa ne ajute .   spun increzatoare 

-Desi pare ciudat cunosc si eu niste baietii care ar putea sa ne ajute contra cost desigur .  spune Mira 

-Alis de cat ai nevoie pentru cei 20 de baieti ? 

-In jur de 20 000 euro . 

-Dar tu Mira ? 

-Sa spune ca fac rost de 15 baietii asa ca am nevoie de 1 500 de euro 

-Iar eu am sa le ofer celor 30 de prieteni a lui Adrian cam 30 .000 euro , astfel in total am sa scot de pe card 51. 500 de euro . 

-Perfect asa facem insa cum atacam ? intreaba Mira 

-Eu spun sa mergem ca echipe pe rand mai intai as intra eu cu echipa Alpha as dechide drumul caci suntem mai multi apoi ar interveni Alis cu echipa Beta care ar deschide drumul din interior iar Mira tu cu echipa Gama intri ultima si mergi direct spre Adrian . 

-Suna bine  , decii hai sa luam legatura cu acele persoane iar pe maine seara deschidem atacul . 

-Asa facem Alis , sa sunam 

-Ok    , spune Mira in timp ce pleaca in baie unde incepe sa negocieze cu baietii aceia  , Alis merge in camera mea sa discute si ea iar eu raman in camera de zi unde imi scot telefonul si formez numarul unuia din prietenii lui Adrian pe care am reusit sa il fur cand aceasta nu era atent . 

Cu teama am apasat pe butonul de apelare a unui baiat pe nume Daniel . 

-Alo? se aude dintr-o data vocea unui baiat 

-Alo  , spun cu teama 

-Cine esti ? intreaba acesta 

-Numele meu este Amy si sunt prietena lui Adrian 

-Inteleg , dar de ce m-ai sunat ? 

-Pai treaba sta in felul urmator : Adrian a fost rapit de mafia Scorpionului iar eu am nevoie de voi ca sa ma ajutati sa il scot de acolo 

-Mai sa fie da curajoasa mai esti Amy , insa oamenii mei nu o sa miste niciun deget daca nu este si o anumita suma la mijloc 

-Prea bine  cat ceri ? 

-Cat esti dispusa sa oferi ? 

-Sunt dispusa sa ofer 20 .000 euro   , spun cu emotie

-Nu sunt de acord sa fie 30 . 000 de euro 

-Ok daca asa sta treaba 30 .000 de euro nici mai mult nici mai putin iar dupa ce se termina misiunea va dau banii in mana .

-Suna bine si pentru cand este planuita lupta aceasta ? 

-Maine seara la miezul noptii 

-Ok eu si oamenii mei o sa fim pe pozitii 

-Ok  , iar fara sa ii mai spun nimic i-am inchis telefonul  . 

Inima imi batea cu putere si imi era foarte teama pentru viata iubitului meu , nu vreau sa fie ranit sper doar sa ajung la timp si sa nu pateasca nimic rau . 

-Amy , eu am rezolvat  imi spune Mira 

-Si eu la fel .  spune si Alis aparand in camera 

-Prea bine , maine seara la miezul noptii echipele Alpha , Beta si Gama vor ataca mafia Scorpionului !  

Hei ! Uite ca am revenit cu noul capitol cu 4 zile mai repede , stiu ca e scurt dar am sa fac pe urmatorul mai lung . Acum un mic concurs de distractie pentru cei care doresc desigur . Va pun o intrebare iar daca raspundeti corect primiti dedicatii la uramtoarele capitole : Pe cine credeti ca va alege Amy sa traiasca   , pe Adrian sau pe Nikoleta ? 

Un sarut la miezul noptiiWhere stories live. Discover now