Capitolul 20 - Trecutul lui Alis ( Prima masca ) *

2.4K 68 19
                                    

-Alis ce cauti aici ? Spun mirata caci ea era ultima persoana cu care speram ca ma voi intalni in aceasta dupa amiaza 

-Amy noi doua avem multe de discutat 

-Mda si ma rog despre ce ?

-Daca ma lasi sa intru am sa iti povestesc tot , despre Ambar si despre ceea ce ai vazut in vestiar cu Adrian si despre cum stau lucrurile cu adevarat .

Nu stiam foarte bine la ce se referea dar de un lucru aveam habar si anume ca vorbea de Adrian iar restul este in ceata in mintea mea , inca nu ma simt suficient de bine insa daca ea are raspunsurile la unele din intrebarile mele atunci cine sunt eu sa nu o ascult , caci daca nu gasesc mai repede o explicatie am sa inebunesc de durere si griji . 

-Bine, intra .    Spun in cele din urma si ma uit la aceasta cum intrat in camera apoi inchid usa in spatelele ei . 

-Sa mergem in camera mea , am avea mai multa discretie   ii spun incet 

-Bine 

Si fara sa mai spunem nimic in cateva secunde am intrat in camera mea unde ne-am asezat pe pat 

-Poti incepe cu inceputul 

-Decii Amy totul sta in felul urmator ,   fata accea pe care tu ai vazut-o ca o saruta Adrian o cheama Ambar , si nu scumpul de Adrian a sarutat-o ci ea te-a urmarit pe tine cand ajungi la vestiare ca sa intre peste Adrian ca sa-l sarute si astfel tu sa ii poti vedea si sa crezii ca el te tradeaza . 

-Cum ? Alis de ce sa te cred ? 

-Pai ar trebui sa ma crezii caci si eu o data am cazut in cursa ei si mi-a parut rau toata viata , asculta-ma ea doar se foloseste de Adrian ca sa-si atinga scopul dupa care scapa de el . 

-Ce vrei sa spui ca scapa de el ?

-Il ucide ...

-Alis eu cred ca tu deja o iei razna , tu te auzi ce vorbesti ?

-Stiu ca pare greu de crezut insa acesta este adevarul , asculta-ma amandoua stim ca Adrian este ca un rege al mafiei de droguri , iar Ambar este spionul trimis de mafia Scorpionului prin care pune mana pe Adrian si apoi scapa de el facandu-l sa dispara fara urma . 

Nu se poate ca toate astea sa fie adevarate , iar mafia Scorpionului am mai auzit de ea nu se poate ca Alis sa spuna adevarul , asta inseamna ca Adrian este in pericol de moarte . 

-Trebuie sa merg la Adrian ! spun ridicandu-ma ca arsa din pat 

-Nu ! 

-De ce ? 

-Pentru ca daca faci asta vei muri atat tu cat si sora ta vitrega 

Decii asta devine si mai ciudat de cat era , de unde naiba stia Alis de sora mea vitrega 

-Si de unde stii tu de sora mea ?

-Pai vezii tu eu sunt sau mai bine zis am fost spionul Scorpionului in scoala noastra urmarindu-i fiecare pas la Adrian si dandu-i raportul , insa acum totul s-a schimbat si nu mai vreau sa fiu la oridinele Scorpionului si nu vreau sa las ca Adrian sa moara 

-De ce faci asta Alis ?  De imi spui mie toate astea si acum ? 

-Pentru ca logodnicul meu a fost ucis in una din misiunile la care l-a obligat Scorpionul sa mearga 

-Imi pare rau ... 

Am putut sa vad cum o lacrima i se scurge pe obraz insa o sterge repede incercand sa para puternica dar era destul sa ma uit la fata ei ca sa imi dau seama ca este ranita si ca inca sufera dupa aceea moarte , nu  stiam ca o fata ca ea poate iubi pe cineva asa de mult , iar acum imi dau seama este asa cum spunea multa lume si anume ca de cele mai multe ori aparentele inseala . Iar eu am judecat-o gresit pe Alis desii era in exterior o scorpie in interior era total opusul .

-Nu-i nimic , orcum Amy mie acum nu-mi mai pasa de ceea ce Scorpionul ar putea sa imi faca eu vreau sa iti spun cum sa o salvezi pe Mira , caci in 48 de ore este planuita moartea ei si asta doar ca o amenintare ca sa te sperie urmatoarea este Nikoleta , Sergiu si Adrian iar ultima vei fii tu daca nu o sa predai toate informatile de care are nevoie .

-Alis totul este asa de incurcat , cine imi garanteaza  ca daca acum te urmez pe calea pe care mi-o spui tu nu as putea sa cad intr-o alta capcana si sa am doar de suferit sau mai rau chiar sa mor ?  Alis noi niciodata nu ne-am inteles bine si nu stiu daca sa cred sau nu in tine 

- Te inteleg , stiu ca nu poti avea incredere in mine , in aceea seara cand ne-am ratacit in muntii puteam sa iti fac rau dar nu am facut nimic , impreuna am mers prin zapada desii sansele erau impotriva noastra eu am avut incredere in tine cand mi-ai spus sa ma prefac moarta ca ursii sa plece si desii imi vedea sa fug sau sa ma ascund eu te-am ascultat si am facut cum ai spus tu , acum iti cer sa ai si tu incredere in mine . 

In timp ce spunea acele cuvinte am realizat ca totul era adevarat ea chiar spunea adevarul desii parea greu de crezut , insa in aceasta miniune nu vreau sa intervina nici Adrian nici AR voi fii doar eu si sora mea , doar noi doua vom lupta pentru libertate 

-Bine Alis am sa fac cum spui tu , insa o fac pe cont propriu , nu stiu daca pot sa am incredere in tine , iar de aceea nu vreau sa il implic si pe Adrian nu as vrea sa il conduc la o capcana asa ca Mira este sora mea si eu o sa o salvez chiar daca ava fii cu pretul vietii mele .

-Amy nu stiu ce sa spun , singura va fii cam greu , insa si eu vreau sa ma razbun pe Scorpion asa ca am sa te conduc eu insami la Mira , iar daca voi fii prinsa am sa imi  suport sentinta la moarte caci viata fara iubitul meu nu mai are niciun rost , singura in aceasta lume nu am nimic de pierdut  , asa ca pe maine seara vom pleca , ne vom inarma si ne vom deghiza dar mai multe am sa iti spun pe maine bine

-Alis tu nu esti singura , iti multumesc de tot ajutorul pe care mi-l oferi , si iti multumesc de grija ta si pe care ai purtat-o surorii mele , iar pe maine seara am sa fac totul cum spui tu, vom fii doar noi doua si nimeni altcineva 

-Bine 

-Alis ...

-Da ?

-Daca ai nevoie de ceva sa vii la mine, desii pare greu de crezut de acum esti ca o sora pentru mine si mereu te voi ajuta , nu am sa uit tot ceea ce faci iar din cenusa o prietenie s-a ridicat mai puternica decat totii si mai violenta ca un uragan iar impreuna vom fi doua forte invincibile iar Mira va fii salvata 

-Asa te vreau Amy , increzatoare si curajoasa , impreuna ....

-Impreuna .. 

Si fara sa mai spun nimic ne-am imbratisat strans dupa care o lacrima ne-a cazut la amandoua pe  obraz si dupa Alis a plecat acasa la ea iar eu ramand iar singura . 

As vrea asa de mult sa il pot suna pe Adrian si sa ii spun cat de rau imi pare ca am fost o fraiera si nu l-am lasat sa vorbeasca si sa imi spuna cum statea totul cu adevarat . 

Durerea fusese mult prea mare in acel moment ca sa ma lase sa ma realizez ceea ce faceam, iar asta desii este o gresala daca misiunea cu Alis va iesi bine si voi supravietui am sa merg la el acasa si am sa ii cer iertare in speranta ca ma va putea ierta . 

Ah scumpul meu daca ai stii ce rau imi pare in acest moment ... iarta-ma ...!

Uite ca dupa cateva zile revin cu un nou capitol :) Sper ca v-a placut si stiu ca nu va asteptati la aceasta rasturnare de situatie insa de aici lucrurile vor devenii mai usor de inteles sau asa sper :) Pe data viitoare kiss you

Un sarut la miezul noptiiWhere stories live. Discover now