Capitolul 22 - Glontul Final *

2.2K 70 19
                                    

Privind prin geamurile negre ale masinii pe care Alis o conducea ma gandeam la viata mea .

Care este diferenta dintre trecut si prezent ? 

Care este diferenta dintre ceea ce am fost si ceea ce am devenit acum ?

Ma uit in oglinda si nu ma pot recunoaste , acum cateva luni nu indrazneam sa ridic privirea la Alis iar acum sunt cu un pistol in mana pregatita sa ucid pe oricine alaturi de Alis care reprezinta toata speranta mea . 

Ironia sorti , cand o data am fost cele mai mari dusmane si o uram caci imi facea viata un calvar acum este langa mine si ma sprijina , in aceste clipe grele doar este langa mine sa ma sustina si sa ma ajute . 

Totul este asa de diferit acum , nimic nu mai este cum era , am o noua viata plina de aventuri si putina iubire pe care am pierdut-o din cauza geloziei si incapatanarii absurde , dar ceea ce e minunat este ca am o sora . 

Sora pe care mi-am dorit-o din totdeauna si pentru care acum lupt .

Lupta a inceput iar cale de intoarcere nu mai este , piesele au fost pozitionate iar zarurile destinului se invart ce va cadea nu se stie sa fie noroc sau ghinion ?

Prinsa in gandurile mele abia observ cum Alis opreste masina in fata unui bloc abandonat , incet aceasta coboara din masina , gest pe care il fac si eu imediat . 

De pe o parte a masinii ne priveam amandoua dupa care am luat pistoalele in mana si incarcandu-le am strans degetele cu putere si am pornit . 

La intrare blocului stateau doi barbatii solizii si inarmati , timp de cateva clipe stau langa perete si o privesc pe Alis cum se apropie din ce in ce mai mult de ei si fara sa imi dau seama aceasta ii loveste puternic pe cei doi lasandu-i inconstienti pe jos . 

Imi face un  semn cu mana in timp ce o priveam dupa care ma indrept rapid catre ea cu o mare frica de ceea ce va urma . 

-Tu dute prin conducte eu merg la sef ! imi spune Alis serioasa aratandu-mi capacul de la conductele de aerisire . 

-Bine ...

-Nu uita ai un minut nici mai mult nici mai putin asa ca daca nu o poti lua pe Mira pleaca inainte sa te ucida si pe tine ai inteles ! imi spune aceasta privindu-ma cu intensitate si teama 

-Stiu ce am de facut , insa ai grija de ceea ce faci tu ! i-am spus privind-o cu intensitate dar si teama in acelasi timp 

-Bine !  imi spune aceasta zambind in timp ce se indeparteaza de mine . 

Ma uit o secunda la capacul de la conducte dupa care cu o miscare rapida a piciorului sparg capacul . Zgomotul nu atrase atentia nimanui iar o data ce am intrat am avut grija sa pun la loc capacul in spatele meu ca sa nu dau de banuit . 

Tarandu-ma incet prin conducte inima incepea sa imi bata din ce in ce mai tare simtindu-ma mai speriata ca niciodata . 

Fiecare miscare pe care o faceam ma ducea tot mai aproape de Mira insa erau momente in care nu imi mai simteam mainile sau picioarele . 

Frica se intensifica tot mai mult in inima mea , insa m-am oprit cateva secunde si am inchis ochii si am respirat pe nas  , dupa cateva momente mi-am deschis ochii cu putere si cu o viteaza mai mare m-am tarat prin conducte pana cand am ajuns deasupra usii pazite de doi barbati in care era inchisa Mira . 

Imi scot incet pistolul dupa care ma uit cu precizie la tinta pe care vreau sa o nimeresc . Nu vroiam sa ii ucid asa ca fara sa mai stau pe ganduri il impusc pe primul in umar , aceasta cazand jos iar in  secunda urmatoare il impusc pe al doilea in picior inainte ca acesta sa aiba timp sa traga spre mine . 

Un sarut la miezul noptiiWhere stories live. Discover now