Capitolul 24 - Misiunea lui AR continua *

2K 65 17
                                    

-Buna Amy ! Mi-a fost dor de tine ! imi spune aceasta incet in timp ce imi zambea dulce  , o priveam cu emotie si cu lacrimi in ochi iar fara sa  mai stau pe ganduri alerg spre ea si o i-au in brate lasand ca o lacrima sa mi se scurga pe obraz 

-Si mie mi-a fost dor de tine ! Ma bucur asa de mult ca te-ai trezit ! Nu ai idee cat de mult ti-am simtit lipsa ! ii spun cu o fericire foarte mare incat simteam ca micuta mea inima nu va rezista 

-Abia astept sa revin din nou acasa , langa tine si sa fim iar impreuna , cele doua surori ! imi spune aceasta privindu-ma cu o mare bucurie 

-Dar de cand ti-ai revenit ? intreb surprinsa

-Pai cand am venit eu aceasta era inca in coma insa in momentul cand am sarutat-o s-a trezit exact in povestea ,, Frumoasa din padurea adormita ''   , spune Sergiu zambaret

-Asta da trezire mai spun si eu ! spune Adrian fericit 

-Amy dar Mira ?  ma intreaba aceasta ingrijorata 

-Este bine , cu Alis . 

-Cu Alis ? intreaba aceasta mirata 

-Da , s-au intamplat multe cat ai fost adormita insa o sa fie timp destul ca sa iti povestesc totul 

-Asa sa faci ! insa acum as vrea sa dorm caci ma simt foarte obosita 

-Bine , am sa revin pe maine draga mea ! spun cu o sclipire in ochi, dupa care o mai imbratisez o data  iar eu cu Adrian ne indreptam catre iesire insa Sergiu decide sa mai ramana putin cu ea , se pare ca intre cei doi este o legatura puternica insa cum am putut sa fiu asa de oarba incat sa nu vad ? 

Este confuz tot ceea ce se intampla insa ma bucur ca in mijlocul acestui haos care este viata si in care sunt implicati si ei o frumoasa poveste de iubire s-a nascut in inimile celor  doi iar asta ma face si pe mine sa fiu la fel de fericita , iar relatia mea cu Adrian avansand si ea destul de mult de la o zi la alta simtind ca il iubesc din ce in ce mai mult . 

Acum sunt mai sigura ca niciodata ca el este iubirea vietii mele si el va ramane mereu . Nu conteaza daca va trebui sa lupt impotriva intregii lumi nimeni si nimic nu ma va putea impiedica sa fiu fericita iar pentru acest lucru am sa lupt alaturi de Adrian ca sa ne putem castiga libertatea de a ne iubi si de a ne trai viata impreuna .

-La ce te gandesti iubito ? ma intreaba Adrian in timp ce intram in masina 

-La cat de mult te iubesc . spun incet insa cu o fericire mare 

-Esti asa de dulce , si eu te iubesc draga mea  , imi spune acesta in timp ce se apropie de mine si sa ma saruta dulce pe buze 

-Stii ceva trebuie sa ii multumesc data viitoare lui AR ca  ne-a rapit pentru ca datorita lui in acest moment am langa mine o fata de milioane pe care nu as schmab-o pentru nimic in lumea intreaga langa care am descoperit iubirea si langa care sunt decis sa lupt pana la final    , spune acesta foarte sigur pe sine si in ochii lui se putea citi iubirea .

-Ai dreptate daca nu era acea seara noi doi nu ne-am fii apropiat niciodata asa de mult 

-Asa e scumpule , acum sa mergem acasa caci ma simt cam obosita si as vrea sa dorm putin .

-Bine eu merg sa ma inatlnesc cu baietii si sa discutam despre chestii 

-Adrian ...

-Da !? 

-Ai grija ce facii , nu vreau sa vii acasa ranit  , ii spun cu un glas ingrijorator 

-Fii linistita scumpa mea voi fii bine o sa vorbim doar nu e ca si cum as merge la razboi 

-Asa sa fie , eu te-am avertizat ! spun privindu-l intens in ochii . 

Fara sa mai spunem nimic acesta porneste masina si cu viteza pornim iar spre apartament , drumul nu durase foarte mult insa devenisem  si mai obosita si plictisita . 

Numai la frumosul meu pat ma gandesc si la cat de bine o sa dorm imediat  . 

-Am ajuns ! imis pune Adrian incet 

-Aham , bine sa vii repede inapoi 

-Bine , apropiindu-ma de el ii ofer un sarut scurt pe buze dupa care ies din masina si cu pasi marunti ma indrept catre apartament . Urc scarile foarte lent dupa care imi scot cheile din geanta si dechid usa apartamentului , linistita intru , imi arunc geanta pe scaun si merg la mine in dormitor si fara sa mai stau pe ganduri ma arunc in pat . 

-Ticcccc !! se aude dintr-o data soneria telefonului 

Nervoasa il scot din buzunar si ma uit la numar , era unul necunoscut oftand m-am decis sa raspund 

-Alo ? 

-Buna ! 

-Tu !? 

-Insasi eu , ti-a fost dor de mine ? imi spune acesta amuzat 

-Deloc AR , acum spune-mi de ce naiba m-ai trezit ? 

-Hm vad ca esti cam bosumflata .

-Fie spui o data?

-Decii as vrea sa iti spun ca ma bucur cum a evoluat relatia ta cu Adrian , spune-mi ti-a spus ceva despre un diamant ? 

In momentul cand ultimul cuvant a fost pronuntat sangele mi-a inghetat in vene , inima mi-a batut de doua ori mai tari simtind ca raman fara aer . 

Nu puteam sa ii spun tot ceea ce Adrian imi povestise , nu vroiam sa il tradez il iubesc prea mult ca sa il dau pe mana acestui  nemernic ! 

-Raspunde sau trimit chiar acum niste oameni sa o termine pe Nikoleta cu totul ! 

-Da mi-a povestit ! spun speriata de cuvintele lui , nu puteam risca sa o pierd pe Nikoleta acum ca si-a revenit , nu pot sa ii pun viata in pericol  .

-Decii spune-mi ce ti-a spus ? 

-Mi-a spus ca a fost un cadou de la mama lui si nu vrea pe nimeni sa lase sa puna  mana pe el este foarte important pentru el 

-Aham, si ti-a spus unde il tine ?

-Asta nu am reusit inca sa aflu .

-Prea bine ai putin timp sa afli unde il tine ascuns sau voi fii nevoit sa ati arat pe Nikoleta ca eu imi duc amenintarile la final daca nu mi te vei supune 

-Am inteles, doar nu o atinge ! tip cu putere la el 

-Atata timp cat misiunea ta va continua la fel  de bine ca acum si o sa imi mai aduci informatii atat tu cat si scumpa ta prietena ve-ti ramane in siguranta asta a fost tot pe data viitoare ! 

Fara sa mai spuna nimic acesta inchide telefonul facandu-ma sa tresar . 

Inima imi batea foarte tare iar un sentiment de vinovatie imi patrundea in suflet , nu imi placea deloc ceea ce eram nevoita sa fac , nu imi place ca intr-un fel l-am tradat pe Adrian , i-am tradat increderea pe care acesta mi-a acordase cand mi-a povestit acel lucru ,  insa nu puteam permite ca Nikoleta sa pateasca ceva rau . 

Viata ei este in mainile mele la fel cum si viata lui Adrian se afla in mainile mele insa doar una pot sa o salvez dar care sa fie . 

O prietenie de o viata sau o iubire adevarata ? 

Buna!! Uite ca dupa cateva zile postez si eu un nou capitol , sper sa va placa ! Mai sunt 9 capitole pana la final si av vrea sa va intreb daca ati dori si sezonul 2 ??? kiss you

Un sarut la miezul noptiiWhere stories live. Discover now