~25

894 31 0
                                    

De dag liep verder nog zeer gezellig. Lotfi was nog eventjes gebleven en daarna moest hij wel weg, wat hij eigenlijk helemaal niet wou, maar het moest. Want mijn ouders kwamen bijna thuis. Ik nam afscheid van hem en hij was net weg, of mijn ouders kwamen al thuis. Ze feliciteerden me en gaven me een cadeau: was een nieuwe Iphone. Ik was er namelijk al voor sparen, maar ja dit is ook goed. Verder gingen we nog filmpje kijken en we hadden veel gelachen, mohiem dus gezellig. ’s Avonds wilde ik net me bed induiken, maar toen trilde me telefoon en ik zag dat ik een smsje had. Hij was van Lotfi.

Heey lieverdje van me. Slaap je al? Ik kan niet slapen, want ik moest aan jou denken en ik mis je. Jou lippen, jou haren, alles eigelijk. Maar ik spreek je nog inshallah. Xx hou van je, mannetje djelik.

Ik kreeg een raar gevoel in me onderbuik, noemen ze dit nou vlinders in je buik nigh. Mohiem ik smsde snel terug, want ik wilde slapen. Morgen moest ik namelijk vroeg op, om naar school te gaan en daarna de stad in te duiken.

Heey gekkie van me. Ik slaap nog niet nee, ik ga zo inshallah. Morgen naar schook en dan winkelen en jij brengt mij! Ik ga beslama. Xx hou van je! Vrouwtje delik. P.S miss u too.

Met Lotfi in mijn gedachten, viel ik in een rustgevende slaap, wat mij een zeer mooie droom opleverde..

Broken heart! (Voltooid)Where stories live. Discover now