~22

1.1K 37 1
                                    

2 maanden later

~Loubna

TUTUTUTUTUTUTU..
Ik deed de wekker uit en stapte me bed uit. Het was weer eens tijd voor school. Ik rekte me uit en gaapte nog wat. Ik ging voor de spiegel staan. Daar stond ik dan, vandaag eindelijk als 18-jarige, eindelijk een vrouw en eindelijk kan ik rijlessen gaan nemen. Ik moest grinniken bij deze gedachte. De afgelopen maanden waren wel zwaar voor mij, want ik had Youssef eindelijk aan de kant gezet en dat moest ik natuurlijk wel verwerken, maar met hulp van Lotfi is het me zeker gelukt. Ik ga nu al bijna 2 maanden met hem. Na dat ziekenhuisgedoe gebeuren had ik tegen hem gezegd dat ik even rust wilde van jongens en hij had daar volkomen begrip voor. Ik was toen ook naar Frankrijk geweest naar een tante en oom van me. En nog me kleine lieve nichtjes en ze waren blij om mij te hebben. Dat was echt goed voor me, want ik had het echt nodig. Ik was er alleen maar een 1 weekje gebleven en geloof me, dat was genoeg voor mij. Nadat ik terug was hier in Nederland, waren me ouders en zusje weer ontzettend blij om me te zien en vooral omdat ik er weer beter en vrolijker uitzag. Ik was echt die maanden afgevallen, maar nu is het wel weer goed. Nu moet je niet gaan denken dat ik van alles ben vergeten, want dat is niet zo. Het zal me altijd bijblijven en de littekens zullen altijd in mijn hart blijven. Mohiem, toen ik hier dus terug was, was Lotfi al meteen gekomen. Die gekkerd en toen ik hem zag, besefte ik pas hoeveel ik hem had gemist. En vanaf die dag gingen we zeg maar meer met elkaar optrekken en na een weekje ofzo gingen we dus met elkaar. Het was echt lief hoe hij mij vroeg. Ik herinner het me nog als de dag van gisteren. Zoiets vergeet je ook niet zo snel. Het was een donderdag..

Dus koopavond. We hadden wat gewinkeld en vervolgens gingen we nog naar de bioscoop en daarna had hij mij naar huis gebracht. Twee straten eerder stapte hij uit en maakte de deur voor me open. En hij ging toen op zijn knieën en hij opende een doosje en daar zat zo'n kettinkje met 'L&L 4 ever' erop geschreven, erin. Vervolgens vroeg hij mij dus. Ik vond het zo lief en die dag kon voor mij gewoon niet stuk en vanaf die dag ging het heel goed met mij. Ik had bijna geen huilbuien meer. Ik had af en toe wel van die momenten dat ik aan het verleden dacht, maar toen was Lotfi er altijd voor om me op te vrolijken. Het is toch zo'n schat. Doordat ik zo diep in me gedachten was verzonken en doordat ik zo aan hem dacht, had ik niet in de gaten dat me mobiel af ging. Hij stond namelijk op trilstand. Ik werd uiteindelijk wakker geschud, door dat iets op de grond viel. Dat was me mobiel dus en ik nam snel op.

Loubna: Hallo?
Lotfi: Ewaaa jarige prinsesje van me.
Loubna: Schatje van me. Hoe gaat het met je?
Lotfi: Mlih, mlih, vooral ik jou spreek en met jou?
Loubna: Je weet goed toch. Today 18 jaartjes hé.
Lotfi: Jaa man. Ik kan het nog goed herinneren. 3 jaar geleden. Hahaha. Wat een drama zeg. Ik werd wakker en ik viel meteen op de grond en toen ik wilde opstaan, maar ik stootte me hoofd nog tegen me la van me nachtkastje. Die hele dag was gewoon een drama man.
Loubna: Hahahahahahaha meskien. Kusje voor je nog.
Lotfi: Ewa in het echt is beter..
Loubna: Droom droom. Over mijn lijk.
Lotfi: Een kusje op je lijk is ook goed hoor hehehe.
Loubna: Yek amahoum. Wacht maar jij.
Lotfi: Grapje zina. Maar heb je plannen voor straks?
Loubna: Ja school helaas.
Lotfi: Hmm, eej zal ik vanavond naar je komen?
Loubna: En me ouders dan?
Lotfj: Oohja,.
Loubna: Ewa kom gewoon. Za3ma vriendschappelijk.
Lotfi: Hahahahaha, is goed.
Loubna: Rond 6 uur ofzo
Ismaël: I’ll be there, maar eh vinden je ouders het niet raar ofzo?
Loubna: Ik weet niet. Misschien wel..
Lotfi: Ik kom gewoon je hand vragen.
Loubna: Hahahaha gekkerd..
Lotfi: Weet je wat! Ik haal je gewoon op na school en dan gaan we wat leuks doen.
Loubna: Is goed lieverd. Wajooww ik moet gaan. Straka kom ik te laat op school.
Lotfi: Is goed moppie. Ik moet ook zo werken en don't forget, love you for ever!
Loubna: Ik hou ook van jou schatje for ever and ever
Lotfi: Beslama
Loubna: Doei doei.

En ik hing op en racete snel naar de douche, anders zou ik te laat komen op school. Nadat ik klaar was in de douche, ging ik nog bidden en deed me kleren aan. Ook nog wat lipgloss en mascara. Ik liep naar beneden, wat ik raar vond dat het zo stil was, terwijl het normaal altijd zo druk was. Ik liep de keuken en maakte snel wat eten. Toen ik klaar was, pakte ik snel me tas en jas en me mobiel ook nog. Ik wilde net de deur opendoen, toen de telefoon ging..

Broken heart! (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu