~1

4.2K 79 4
                                    

Loubna: Yemma, ah yemmaa! Ik ga even naar de stad om wat kleren en spulletjes te kopen voor Nadia's bruiloft.
Mama: Ah wat wil je kopen? Je hebt wahed kast vol met kleren.
Loubna: Ewaa, moet er wel goed uitzien en ik wil nog paar cadeautjes voor me nichtjes kopen.

Na lang van dit soort gesprekjes, kon Loubna eindelijk weg en onderweg naar de stad belde ze Younes op:

Youssef: Hallo?
Loubna: Heey lieverd, met mij!
Youssef:  Heeey schatje, alles goed met m'n lekkertje?
Loubna: Jaa hamdl en met jou?
Youssef: Ja goed goed.
Loubna: Ewa wat ben je aan het doen?
Youssef: Ik ben aan het werk en jij ?
Loubna: Ik ben onderweg naar de stad. Moet nog wat kleren & spulletjes kopen, voordat ik morgen naar de bruiloft van me nicht (Nadia) ga.
Youssef: Oh oke. Zal ik je straks ophalen en kunnen we nog wat gaan drinken.
Loubna: Is goed. Ik bel je wel als ik klaar ben. Mag je wel lang wachten hor.
Youssef: Ewa ma3lish. Wat is er nog mooier dan wachten op mijn vrouwtje.
Loubna: Hahaha gekkie, maarre k ga. Me bus komt eraan. Kus en love joe.
Youssef: Okee zinaa. Tot straks. Kussie back op jou mondje en love joe too.

Zo sloot Loubna haar gesprek af en stapte de bus in. In de stad liep ze alle winkels af en had al tasjes vol met der benodigheden. Ze ging nog de Douglas binnen om een geurtje voor haar en voor Youssef te kopen en natuurlijk voor haar zusje. Ze kocht ook nog een gift set voor haar moeder en vader. Ik weet niet wat ik had, maar ik had zo'n gulle bui vandaag en ik had me salaris vandaag binnen. Daarna nog andere winkels voor een paar cadeautjes.

~Loubna

Ik was eindelijk klaar met winkelen en wat was ik moe zeg! Ik belde Youssef op en we zouden over een half uurtje bij de Burger King afspreken. Ik vond dat goed, want dan had ik nog de tijd om mezelf (als dat nodig was) op te maken. Ik stopte me mobieltje terug in me tas en net toen ik door wou lopen, botste ik tegen iemand aan. Al me tassen vielen uit me handen.

Ik: Kun je niet uitkijken waar je loopt, sukkel!

Een mannenstem antwoordde daarop.

Jongen: Sorry meid. Ik zag je echt niet. Laat me je helpen
Ik: NEE!

Ik was echt onbeschoft. Toen ik opstond, keek in de mooiste ogen die ik ooit had gezien. Woow, die is knap zeg! Kom op Loubna. Youssef was de enige voor je en je gaat niet op zo'n jongen vallen. Hij zal vast wel een player zijn. Ik zei niks en liep gewoon weg, richting de Burger King, waar me mannetje op me staat te wachten.

~Zaki

TFOEE, wie denkt ze wel dat ze is? Mij zomaar komen versieren op straat. Tozz op haar. Dat ik ooit met haar hebt gehad, betekent niet dat ze nog met mij kan flirten. Saffi dat is verleden tijd! Doordat ik zo boos was, zag ik niet waar ik liep en ik botste tegen iemand op. Het was een chick. Ze zei dat ik moest uitkijken en noemde me sukkel. Ik vond het zielig voor haar en bood aan om haar te helpen, maar ze zei ondankbaar nee. Zo dan, die chick is hard. Toen ze opstond, keek ik echt naar de mooiste meid die ik ooit heb gezien. WEJOOW. Zij is het! Ik wilde haar naam net vragen, maar ze liep al weg, voordat ik wat kon zeggen. Ik hoopte bij mezelf dat ik haar nog 1 x zal zien.

Dat moment kwam sneller, dan hij gedacht had..

~Loubna

Ik had nog 10 minuten, voordat Youssef zou komen en dus liep ik naar een tafeltje en liet ik me tassen daar liggen. Vervolgens ging ik naar de wc, om mezelf even te bekijken. Ik deed nog wat lipgloss op en ik veegde enkele streepjes van me oogpotlood weg. Toen ik terugliep naar me tafeltje, kwam Youssef net binnen lopen. Hij zag me al en zijn ogen glinsterden al. Ik dacht van 'wat zou ik zonder toch moeten?' We omhelsden elkaar en bestelden wat, want we hadden beiden nog niks gegeten. Toen we klaar waren, rekende Youssef af en we gingen nog wat lopen.

We liepen naar een parkje waar een vijver stond enzo. We gingen op een bankje zitten en ik zat met mijn hoofd op zijn schouder te leunen en hij met zijn arm om mij heen. Het was helemaal stil. Je hoorde alleen de vogels. Dit was gewoon perfect. Ik keek op en keek recht in zijn ogen en voor we het wisten, zaten we te zoenen. Het was echt gewoon leuk en het werd tijd, dat ik naar huis ging, want me moeder zal we afvragen waar ik bleef. Ik draaide me om en ik vergat zijn cadeautje te geven, dus riep ik hem snel. Hij kwam snel aanlopen en vroeg wat er was. Ik gaf hem z'n geurtje. Hij vond het helemaal te gek en gaf me nog een bedank-kusje. We namen afscheid en ik ging richting huis.

Toen ik thuis kwam, keek me moeder me met een grijns aan.

Mama: Ewa, je kon zeker niets vinden he met al die tassen. Zied, naar boven met die troep.

Ik moet echt af en toe lachen om me moeder, met al haar droge humor.

Ik: Oke mama. Dan vind je deze giftset zeker ook wel troep he.

Wat was ik gemeen. Mijn moeder gaf me een speelse klap en begon te lachen.

Mama: Nee, dat niet. Ik bedoelde alleen jou dingen. Zied hier die cadeau.

Ik lachte helemaal vlak, vooral om haar gezichtsuitdrukking. Ik gaf haar het en ook die van me vader en ik liep naar boven. Ik riep m'n zusje en die schatje kwam me meteen begroeten. Wat een lieverd was het ook. Ik gaf haar de parfum en ze bedankte me met een hele natte kleffige zoen.

Ik: Yek, zo bedank je je lieve zus. Waga.

Ik lachte terwijl ik naar mijn kamer liep. Ik hing al me kleren op, zodat ik morgen meteen kon uitkiezen wat ik aan ging doen. Ik kon niet echt goed slapen, omdat ik zat te denken hoe fijn ik het vond vandaag. Ik had echt zo'n gevoel, wat je gewoon niet kunt beschrijven. Alhamdullilah, ik moet echt blij met hem zijn en hem vooral niet kwijtraken. Opeens schoot die jongen van vanmiddag weer in me gedachten. Ooh, wat had hij toch mooie ogen zeg en ook zo'n gespierde lichaam! Saffi Loubna. Stop toch met denken over hem.

~

De volgende dag zouden ze naar Utrecht gaan om Nadia's (Loubna's nicht) bruiloft bij te wonen. Ze zouden om 4 uur vertrokken. Het was nu al 3 uur en Loubna moest nog uitkiezen wat ze aan ging doen. De kleren die ze had gekocht deed ze toch maar niet aan, want ze deed uiteindelijk zo'n traditionele Marokkaanse jurk aan (kaftan). Ze deed haar allernieuwste aan die ze laatst gekocht had en ze maakte haarzelf mooi. Ze stak haar haren op en deed wat mascara, oogpotlood en oogschaduw op. As finishing touch, deed ze nog wat lipgloss op. Ze bekeek haarzelf in de spiegel en ze vond dat ze er wel goed uitzag. Haar vader begon al te mompelen, dat vrouwen zo langzaam waren. Je weet wel wat mannen altijd zeggen, als ze moeten wachten. Ze hebben geen geduld. Mohiem, Ze stapten in de auto en reden weg.

Ze kwamen uiteindelijk aan in Utrecht en ze liepen de zaal in. Loubna liep eerst met Dunya naar de wc om te kijken of hun make-up nog goed zat. Daarna liepen ze naar Nadia en feliciteerde haar en ze gaven haar man een hand en feliciteerde hem ook. Ze zochten naar hun moeder en ging toen bij hun zitten. Niemand was aan het dansen en dus vond Loubna wel dat het tijd was, dat zij de tent op z'n kop zal zetten. Ze trok haar zusje mee en ze beginnen te swingen. Iedereen begon te klappen en met die vreugdekreten (joee joee joee joee joeej). Loubna lag bijna helemaal vlak, toen ze de gezichten van sommige meisjes zagen die haar aan zaten te kijken met jaloerse gezichten. Toch hield ze haar lach in en dacht 'schijt aan die wijven. Tozzzz, moeten ze zelf maar opstaan he.'Toen kwamen er jongens ook nog bij dansen.

~Loubna

Ik had het echt naar me zin met het dansen, vooral toen ik die gezichten van die jaloerse wijven zag. Ik had zowat de neiging om me tong uit te steken, maar ik hield me in. Nu kwamen er ook jongens bij om te dansen. Een paar meiden vonden het nu wel genoeg en stonden op om te dansen. Ze begonnen helemaal aandacht te trekken. Eentje duwde mij gewoon omver en ik gleed dus uit en ik viel bijna, totdat..

Broken heart! (Voltooid)Where stories live. Discover now