~11

1.2K 40 4
                                    

~

In de auto was het nogal stil en Loubna zat niet echt op te letten en daarom merkte zij niet dat Zaki een hele andere afslag had genomen. Ze werd wakker uit haar gedachtes, toen de auto plotseling stopte. Zaki deed de deuren dicht en begon te praten.

Zaki: Zo, nu zijn we lekker alleen.
Loubna: Ya amchoum, dat kon ook ergens anders, niet hier in Afghanistan ofzo *Zei ze lachend, maar Zaki bleef serieus kijken.
Zaki: Nee dat kan niet!
Loubna: Ooh oke, maarre kun je me aub naar huis brengen, want me moeder zou zich wel beginnen af te vragen!
Zaki: Ja straks, maar Loubna ik vind je echt leuk en ik krijg nog een kusje van je hé.

~

Toen probeerde hij Loubna te zoenen, maar Loubna wendde haar hoofd af. Zaki probeerder het nog een keer en Loubna draaide haar hoofd weer weg. Zaki probeerde het voor de 3e keer. Hij dacht zeker, 3 keer scheepsrecht. Ja, scheepsrecht voor een klap, want Loubna gaf hem zo'n klap in z'n gezicht en zei: "Blijf met je gore poten van mij af!"
Zaki vond dit niet leuk en greep haar bij haar haren en zei vervolgens: "Vuile hoer, hoe durf je me te slaan hé? Wie denk je wel dat je bent ah kehba? Yek, ook nog mijn kus afwijzen?" Zaki sloeg Loubna nu fucking hard in haar gezicht en toen nog een keer in haar buik. Loubna kon bijna niets zeggen en mompelde iets van "rot op vieze zemmel." Dat was niet slim van haar, want Zaki werd nog bozer en hij zei: "Als ik jou niet krijg, dan krijgt niemand je en dat zweer ik. Alleen bij Zaki komen, wanneer je wat nodig hebt en als je die vieze vriendje van je hebt, dan vergeet je mij maar hé. Ooh, nu snap ik meteen waarom je mij niet wilde zoenen. Het is hem hé, die Youssef!" Loubna werd nu ook kwaad en begon helemaal te schreeuwen, te huilen en Zaki te slaan, maar het had geen enkel effect. Zakaria was sterk en had haar stevig in z'n macht. De laatste woorden die hij zei voor hij haar verkrachtte, waren: "Niemand zou jou nu meer willen hebben, vuile hoer. Dit krijg je als je MIJ afwijst." Daarna gebeurde het, een van de weinige dingen die Loubna had, werd nu alweer van haar afgenomen. Loubna schreeuwde het nog uit en probeerde hem van haar af te duwen, maar Zaki had haar al bewusteloos geslagen. Het enige wat Loubna nog heel zacht zei, was: "Ashadoe allahi illa Allah, wa ashadoe anna Mohammedan rasoeloelah" en toen zakte ze weg. Zou haar leven nog ooit goed komen?

Broken heart! (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu