21🔫

638 57 13
                                    

İyi okumalaaaaaarrr 📖💕

1 Hafta Sonra...

Berke'ye döndüm. "Duş alıp geleceğim, bir şey olursa ara tamam mı?" Berke "Ağabey dinlen artık, bir haftadır bu sandelyedesin, doğru dürüst yemek de yemiyorsun uyuman gerek" "İyiyim ben, duş alıp gelirim"

Berke"Göz altların morardı, ölü gibisin" "İyiyim ben..." diyerek ayağa kalktım. Savaş"Gidiyor musun?" dedi Mavi'ye bakarken, "Evet, duş alıp geleceğim" dedim görmese de kafamı sallayarak.

Savaş"Uyu da" dediğinde göz devirerek hastaneden çıktım. Bileğimdeki bandanaya gülümseyerek arabaya bindim ve arabayı çalıştırdım.

Kısa sürede eve giderken elimden geldiğince hızlı olmaya çalıştım. Asker yeşili t-shirtümü de giydikten sonra aynanın karşısına geçtim. Siyah kot pantolumun üstündeki tozları silkelerken bandanayı tekrar bileğime taktım.

Mavi gözlerimdeki hüzün ve vücudumun çökmüş hâli fark edilmeyecek gibi değildi... Kumral saçlarım birbirine girmişti, düzeltme gereği duymayarak belime silahımı geçirdim.

Biri odamın kapısına vurduğunda gir komutuyla içeri girdi. Bana burukça gülümseyerek bakan annem konuşmaya başladı. "Oğlum beni korkutuyorsun, Berke anlattı ama eve bir haftadır gelmiyorsun. Bizim gelmemizi de istemiyorsun, endişelendiriyorsun bizi..."

Ona sıkıca sarılarak "İyiyim ben... Korkmayın, Mavi orada öyleyken burada kalamam..." diyerek yanaklarını öptüm.

Annem bana endişeyle bakmaya devam ederek "Yüzün çökmüş..." "Annem bir şeyim yok, tamam mı? Sana öyle gelmiştir" annem"Oğlum yalan söyleme" derin nefes alarak "Cidden bir şeyim yok, sonra konuşalım olur mu?" diyerek odamdan çıktım.

Bahçeye çıkarak arabama bindim, arabayı çalıştırırken gaza yüklendim. Otobana çıkmamla bir arabanın arka tampona vurmasıyla öfkeyle fren yaptım. Sinirle arabadan çıkarken "Kardeşim ne diye önüne bakmıyorsun!" arabadan bir kız inerken o da aynı sinirle "Sende neden yavaş kullanıyorsun!"

"Ben mi yavaş kullandım?! Deli etme beni, git işine!" arabaya binecekken kadın"Hey! Dur" sinirli bir soluk vererek "Ne var?" kız mahçupça "Şey... Hasarı karşılamak istiyorum..."

"Gerek yok" diyerek arabanın kapısını açarken sinirle kapıyı kapattı. "Ne uzatıyorsun! Bırak hasarı karşılayayım" "Kızım deli misin! Git işine, istemiyorum benim arabam değil mi!" kız dişlerini sıkarak "Ben yaptığım suçu böyle kapatamam, numaranı ver arabanı yaptırayım"

Öfkeyle "Bak... Yeterince canım burnumda, git işine!" kız"İstemiyorum! Yaptıracağım dedim!" etrafa göz gezdirdim, arabasında gözlerim duraksadı, arabasının yanına giderek şoför koltuğuna oturdum.

Arabayı çalıştırarak hızla arabamın arka tamponunu indirdim. Kız gözleri büyümüş bana baktığında arabadan inerek" Şimdi de suçlu benim, kaybol şimdi" diyerek onu ittim ve arabama bindim.

Gazı köklerken hastaneye en kısa sürede vardım. Öfkeyle arabadan inerken sinirle kapıyı çarptım, yoğun bakım ünitesinin önüne gelirken Savaş"Uyudun mu?" "Hayır, başıma yolda bela geldi biraz da annemle konuştum. İçini rahatlattım... En azından çalıştım"

Savaş"O da çok merak etmiştir..." başımı evet anlamında sallayarak camın önüne geçtim. Mavi'yi izlerken doktoru ve bir kaç hemşire odaya girdi. Perdeyi kapattığın da cama sırtımı verdim.

Savaş"Sargılarını açacaklar" dedi yanıma gelerek, başımı salladım. "Sen!" diye bağırarak bize gelen kıza döndük. Kaşlarım şaşkınca havalanırken kız tam karşımda durdu.

Gecenin Kızı... /TAMAMLANDI/Where stories live. Discover now