2🔫

4K 146 26
                                    

Oooo bir günde iki bölüm! Aslında konuya biraz daha hakim olabilesiniz diye attım, kötü mü yaptım? :'( tamam tamam sizi seviyorum veeeee Gecenin Kızı ile bırakıyorum. Allah bilir ne yapacak?

Fatih'den

Batu yanıma geldi ve"Ne oldu sana? Kime bu küfürler?" ofladım. Gel de anlat! Dişlerimi sıkarak"Hiç kimseye." Batu"Fatih! Kolun... Kanıyor?!" demesi ile bir küfür savurdum. "Önemli bir şey değil. Samet ile kavga ettim ve durduk yere başkandan ceza yedim."edilen uzun küfürlerden sonra Batu"Yeter ama! Ben gidiyorum." diyerek hızlıca gitti. "Salak" dedim arkasından. Hızlıca Samet'i aradım ve "Samet senin ile kavga ettim ve koluma bir şey oldu. Bir de başkandan ceza yedim. Bak eğer birisine çaktırırsan keserim seni." dedim ve telefonu kapattım.

İçeri Melek girdi ve "Koluna ne oldu?" demesi ile telaşla yanıma koştu. Gözlerimi devirdim. "Yok bir şey çıktı kurşun. Sen diğerine sor." Melek kaşlarını çattı ve"Kim? Samet mi?" dedi sorarcasına. Dişlerimi sıktım ve evet anlamında başımı salladım. "Onun yarası derindi." demem ile Melek çıktı.

---
"Fatih!?" telaşla adımı söyleyene döndüm. Ablamdı. "Hadi amaaa..." diyerek homurdandım ve gülümseyerek"Önemli bir şey değil. Korkmayın." ablam yanıma geldi ve "Ne yaptın? Nasıl yaptın?! Fatih insan dikkatli olur az ya! Yüreğime indirecektin." gülüp "Bunları annemizin söylemesi gerekiyordu."

"Gülme!" ona sıkıca sarıldım ve"Bir şeyim yok benim. Bu öylesine takılmış bir şey. Tam dirseğime geldiği için. Tamam mı?" dedim ve ondan ayrıldım.

Tamam anlamında başını salladı. "Anneme çaktırma." "Tamam ama bugün Kenan Beyin yanına gitmelisin." istemsizce küfür savurduğum da ablam kaşlarını çattı.

"O niye?" "Evraklar varmış sanırım." Tamam anlamında başımı salladım. "Üstümü değiştirip çıkarım." ablam saçlarımı karıştırması ile güldüm. İçeri Samet girdi. Ablam ikinci bir şok geçirirken"Ablam. Bizim bir şeyimiz yok. Korkma tamam mı? Alışığız biz..." diyerek fısıldadım.

Ablam dışarı çıktı ve Samet" Koskoca Nefes'e bak sen! Kim der ki yer altının en güçlü mafyasının ablası saçlarını karıştırıyor ve onunla oynuyor." alayla güldüm ve"Sabahları Fatih'im. Unutma"

Samet"Kolun nasıl?" "Bir şeyim yok. Asıl senin nasıl. O Savaş p*çi sana çok pis sıktı." güldü ve"Benim canım yanmaz." " O kızın Savaş ile ne ilgisi var onu bulmalıyız. Yoksa bu kızı öldüremem" telefonum çaldı. Arayana baktım. Gizli numaradandı. Açtım ve

"Kimsin?" "Nefes bugün öldüreceğin kız var ya... O bu gece hastaneden sağ çıkamayacak. Ancak şunu bil ki Onur'a karışmış olursun." "Sakın! Kimsin?! Lan" telefon kapandı.

Samet"Ne oluyor?" ofladım ve"Bilmiyorum! Tanımadığım biri gelmiş benim adıma Gecenin Kızı'nı öldürecek!" Samet"O kız şu an hangi hastanede? Fatih eğer o kız bu ve gece ölürse Onur'a bulaşırım. Bu hiç iyi olmaz." "Bilmiyorum. Hangi hastanede olduğunu bilmiyorum!"

Mavi'den...
"Onur Abi artık gidebilirsiniz korkmayın iyiyim ben." Onur A."Mavi eğer Ali Kutsi'nin adamları sana bir şekilde ulaşırsa hemen bana haber veriyorsun ve korkmuyorsun. Ben bu işi halledeceğim tamam mı?" dedi şefkatle.

Bu adam bu aralar bana iyice yumuşamıştı. Tamam anlamında başımı salladım. "Şimdi gidin. Uyuyacağım. Zaten kapıda iki tane koruma var. Ailemden biri gelse işkillenecek." Savaş"Ailen..." dedi hayal kırıklığı ile kaşlarımı çattım.

Neden böyle bir cümle kurmuştu ki? Onur A."Tamam ben bahçedeyim. Savaş'da koridorda dolaşacak. Korumalar da yerlerinden ayrılmıyor. Zaten hastenedeki insanlar bizim çalışanımız zarar gelmeyecektir." ofladım.

Gecenin Kızı... /TAMAMLANDI/Where stories live. Discover now