8 🔫

1K 93 11
                                    

İki gün üst üste bölüm attım bence bir oycuktan ya da yorumcuktan bir şey olmaz. Hak etmedim mi? 🤔😓😔😕

Derin bir nefes aldım ve Savaş'a döndüm. "Abim... Ben sana bir şey söyleyeceğim" gözlerini denizden ayırdı ve bana çevirdi. Saat akşamın dokuzunu gösteriyordu... Uçağıma üç saat kalmıştı.

Savaş"Efendim" "Ben gidiyorum, yurt dışına... Kafamı toplamaya..." Savaş"Nereye? Dönecek misin? Mavi olmaz, beni bırakma... Lütfen" burukça gülümsedim "Bırakmıyorum ki kafamı toplamam gerek, dönmek hakkında söz veremem"

Savaş"Mavi lütfen" dediğin de "Olmaz, özür dilerim" diyerek ayağa kalktım. Hayal kırıklığına uğramış bir hâlde bana bakarken arkamı döndüm ve yürümeye başladım. Kayalıklardan ayrılıp koşmaya başladım.

İzmir'de son günümdü bugün... Sokaklarda gezmeye başladım, İzmir'in ışıltılı sokaklarında... Birden kolumdan tutulup duvara yapıştırılmam ile dudaklarımdan acı dolu bir inleme döküldü.

"Kes sesini" diyen kişiye baktım. Korku ile yutkundum, Fatih'ti! "Ne istiyorsun benden!" Fatih"Canını!" diyerek beni boğmaya kalktığında ona yumruk attım. Bir iki adım gerilediğim de Fatih" Başımla oynama böcek! Nefret ediyorum!"

Koşmaya başladığım da kısa bir sürede beni yakalamıştı. Saçlarımdan beni çekmesi ile" Bırak beni!" "Babamı öldürdün böcek!" diyerek beni duvara attı. "Hani kesmiştin düşmanlığı!" derken sırtımın ve saç diplerimin keskin acısı ile gözlerim dolmuştu.

"Ne istiyorsun benden! Sana ne yaptım! Ali Kutsi bana bir şey yapmasaydı öldürür müydüm hiç?! Lütfen bulaşma bana gidiyorum ben..." dediğim de bir damla gözyaşı çeneme doğru yol aldı. Ona karşı koyamamak beni aşırı derecede zorluyordu.

Fatih karşıma diz çöktü. Çenemi tuttuğun da korku ile irkildim ve bir adım geriledim. Tekrar bedenim duvara çarptığın da sırtımın keskin ağrısı kendini gösterdi. Fatih"Benden kaçma böcek!" diyerek sinirlendi ve kolumu kavradı.

Kolumu sıkmaktan uyuşmuşken ayağa kaldırdı, bir yere sürüklerken neden kimsenin bana yardım etmediğini düşünüyordum, umurlarında bile değildi.

Bir yerde durduğunda kafamı kaldırıp baktım. Küçük bir mekândı, içeri beni zorla ittirdikten sonra kapıyı kapattı ve kilitledi. "L-lütfen bırak beni" dediğimde bir damla gözyaşım daha akmıştı.

O beni görmeyerek, kapı ile uğraşırken "Kes sesini!" dedi ve bana döndü. Yüzü o kadar korkutucuyduki, gözlerinde nefret duygusu olması ve dahası... İntikam... Nefesimin kesildiğini hissettim, derin bir nefes almaya çalışırken o perdeleri kapattı.

İçerisi bir mağaza gibiydi, vitrinler ve aynalar vardı ama bomboştu. Fatih"Kaçamazsın buradan" diyerek tekrar kolumu kavradı ve karnıma tekme atması bir oldu. Acı ile çığlık atarken gözyaşlarım hızlandı, artık hıçkırarak ağlıyordum. Tekme atacağı sırada hıçkırmam ile duraksadı ve karşıma diz çöktü.

Fatih"Aptalsın" diyerek çenemi kavradı. Korkudan titrerken elleri yumruk oldu ve"Benden korkmaya, kaçmaya devam edersen seni öldüreceğim!" diyerek saçımdan tutup hızlıca kafamı yere vurdu.

Acı ile çığlık atmam ile bilincimin kapanması bir oldu...

---
"Lütfen, yapma artık!" diyerek karşımdaki adama bağırdım. Bir kere daha vurdu yüzüme... Ses çıkartmadığım da bu sefer dizlerime tekme attı ve yüzüstü düşmemi sağladı. Acıyan dizlerimi umursamayarak ayağa kalktım. Gözlerim dolmuştu, yanağımın içini ısırdım ve sustum. Adam"Benim ileride akıllı kızım olman için değil mi Mavi?" dedi ve kahkaha atarak yüzüme yumruk attı.

Gecenin Kızı... /TAMAMLANDI/Where stories live. Discover now