20🔫

680 59 7
                                    

"siktir! Şerefsiz piç!" telefonumu aldım, Berke'yi ararken Mehmet'in kahkahası yankılandı depoda, "Kesin şunun sesini!" Berke"Efendim" dediğinde "Berke git kiminle konuşuyorsan konuş, hangi kılığa giriyorsan gir! Mavi ve Kenan Amca'nın doktorunu değiştir"

Berke"Neden?" "Berke... Mehmet'in adamları, amaçları iyileştirmek değil!" dediğimde Berke"Bence bir baş hekim iş görür" dediğinde "Hadi az laf çok iş, eğer oradaki doktorları çıkarırsan sana söz yeni oyun odası düzenleyeceğim" diyerek telefonu kapattım.

Mehmet'e döndüğümde öfkeyle bana bana baktığını gördüm. "Benim kim olduğumu biliyor musun böcek?" dedim tehlikeli bir tebessüm ederek, "Mavi'ye ilk vurduğunda ona böcek demiştin" dedim şok cihazını alırken, en yüksek voltaja çıkardım.

Ensesine cihazı dayadım. Mehmet öfkeyle başını çektiğinde gülerek saçlarını kökünden tuttum. Başını sertçe geriye yatırarak ensesine şok cihazını yerleştirdim.

Mehmet"Mavi'yi sevdiğime inandınız değil mi?" dedi gülerek, öfkeden deliye dönen bir sesle "Sen zaten istesen de Mavi'yi sevemezsin. Öyle bir hakkın yok" diyerek şok cihazını çalıştırdım.

Bir süre titrerken cihazı geri çektim. Gözlerim işkence deposundaki içi çivili su tankerine takıldı, çivilerle temas ettiği anda elektrik çarpıyordu.

"Şuna atın" annesi"Hayır yapma! Allah aşkına yapma! Ne yaptı oğlum sana?" dedi çaresizce, ona döndüm. "Sevdiğim kadın ve babasının olduğu araca bomba koyarak karşımda patlamasını izletti. Ondan öncede sevdiğim kadına el kaldırdı, kızın kalp hastalığı oluştu, zehirledi. Masum bir çocuğu bıçaklayıp onu yetim bıraktı. Senin oğlun bir seri katil, ben sadece ona ve ağabeyine ceza çektiriyorum bir kadına el kaldıracak kadar onun gibi aciz değilim"

Kadın başını hayır anlamında salladı, "B-benim o-ğlum yapmaz..." dediğin de "AMA YAPTI! BENİM SEVDİĞİM KADIN ORADA HASTANEDE CAN ÇEKİŞİYOR!" Mehmet öfkeyle "Madem seviyordun Fatih'in sevmesine neden göz yumdun! O gerizekalı kızı on aydır izliyor, kızı seviyor!"

Yumruklarım sıkılırken "Kimse benim sevdiğim kadını sevemez! O benim!" diyerek yüzüne yumruk atmamla bayılması bir oldu.

Gözleri kısa bir süre sonra açıldığında "Sen kimsin de benim sevdiğim kadını seviyorsun it!" diyerek boğazını sıktım. Gözleri kaydığında geri çekildim, "Bana bak Fatih seni bugün öldürmeyeceğim, Mavi o hastaneden çıktığında seni ailenin gözleri önünde öldüreceğim! Mavi ile birlikte"

Fatih"Neler oluyor? Ne oldu?" dedi anlamayarak, gülerek "Mehmet'in p*çliklerini de artık sana kesiyorum, Mavi'nin arabasına bomba koydu ve patlattı. Karşımda onun o arabanın patlamayışını izledim!"

Fatih korkuyla yutkundu "O nerede? Yaşıyor mu?" öfkeli bir nefes aldım. "Mavi'ye yakın olamayacaksın Fatih, artık devrin kapandı. Karaladım seni üstüne bir çizgi çektim, artık Mavi'nin evine Deniz'ine dönmesi gerek. Onu eğlenmek için kullanmanı izleyemem! Dua et bunca yıl sustum" diyerek depodan çıkarken Fatih'in öfkeyle "Onun diğer adı Zoe!" demesiyle durdum.

Derin bir nefes alırken "FATİH KAŞINMA ÖLDÜRMEK ZORUNDA BIRAKMA KENDİNİ!" diyerek depodan çıktım.

Arabaya binerken torpidoyu açarak ilacımı ağzıma attım. Mavi'nin bandanasını da alırken elime sardım.

Mavi eline sardığı siyah ve asker yeşili olan bandanasını çıkarıp elimi tuttu. Onu el bileğime sararken yaşlı gözlerini benim yaşlı gözlerime çevirdi.

"Bırakmayacağız... Tamam mı, sana söz? Bırakırsam eğer seni bana bu bandanayı bir gün bahane ederek getireceksin, benimle konuşmaya çalışacaksın" dediğinde gülümseyerek kol saatimi çıkardım.

Gecenin Kızı... /TAMAMLANDI/Where stories live. Discover now