sœur

121 8 0
                                    

Soha nem beszélek neked erről, de most úgy érzem, elengedhetetlen – nem akarok holnap reggel úgy felkelni, hogy megbánom, hogy nem tettem meg. Szeretném, ha tudnád, hogy hálás vagyok neked, a világon mindennél és mindenkinél jobban szeretlek, és az olykor fellépő távolság ellenére is szüntelenül melletted állok, akármi történjen is.
Hosszú éveket tudhatunk magunk mögött, néha külön, de többnyire mégis a másik kezét szüntelenül szorongatva, közösen, és ez így is marad – még ha látszólag útjaink el is válnak a jövőben, mi egyszerűen visszatalálunk majd egymáshoz.

Vér szerinti kapcsolat ez, biológiailag erősebb talán nem is lehetne, a lelki kötelékről szót sem ejtve. Ott voltál, amikor mélyre kerültem, és én is segítettem, ha összetörtél, osztoztunk az örömünkön, szomorúságunkon, könnyeinken, nevetésen. Az életem árán is gondolkodás nélkül mentettelek volna meg téged bármelyik pillanatban. Amikor nagy ritkán rá tudlak venni egy ölelésre, értsd meg, nem azért van, mert idegesíteni akarlak, egyszerűen szeretlek, ezt pedig olyan gyakran akarom veled tudatni, amikor csak rövid létünk megengedi számunkra. Hiszen ezekben az illékony pillanatokban újra aprónak tűnsz, mintha elvesznél a karjaimban, én pedig szándékosan kerülöm a felfogás súlyát, hogy felnőttünk, semmi nem ugyanaz már, mint régen – ám ekkor mindig rájövök, egyvalami konstans és örök: te és én, a végeláthatatlan közös világunkban.

。*゚*。 。*゚*。 。*゚*。 。*゚*。 。*゚*。 。*゚

sœur (fn.): lánytestvér

//A jövőben íródó Jikook one shotoknak új könyvet nyitottam, mivel nem akarom azokkal elárasztani a Pici Mindenségeket. Csendbe ütköző Kiáltások címen keresd őket a profilomon!//

Pici MindenségekWhere stories live. Discover now