Dupa un timp

2.7K 126 20
                                    

Sunt atât de fericită,așa cum nu am fost niciodată.Sebastian este un om minunat si mi-a dovedit asta de-a lungul timpului.
In viata mea au mai aparut două comori Elena și Daria.Au fost cadoul cel mai de pret primit de la viata.Atunci cand am ieșit de la închisoare Sebastian mi-a propus sa adoptăm un copil.Așa le-am cunoscut pe cele două surori și am decis sa nu le despărțim.Elena are cinci anișori,și este ce mai dulcica fetita,iar Daria este o frumoasa adolescentă la cei șaisprezece ani.Ne-am îndrăgostit de ele și ne-am dorit sa le fim noi părinți.
Alex a inceput sa ma accepte din nou in viata lui si a înțeles de ce a trebuit sa fac acea alegere.

Desi nu mai sta împreună cu noi ne vedem destul de des.Aurora este o fata minunată iar cand am vazut-o pentru prima dată mi-am dat seama ca fiul meu a facut alegerea perfecta.

Juan a ieșit și el din spital la o luna dupa ce eu am fost închisă.M-a vizitat in închisoare și a rămas prietenul meu fidel.Iar eu ii doresc tot ce am eu mai bun.Îi spun de fiecare data sa își găsească o fata bună si sa se căsătorească.Cel mai tare ma amuză atunci cand imi spune ca el este un burlac convins și ca femeile sunt ca o distracție pentru el.

Nu vreau sa ma amestec in viața lui,dar stiu ca atunci cand dragostea vine in viata ta nimic nu mai contează.

Eu am suferit atât de mult încât nu credeam ca voi fi vreodată fericita.Dar se pare ca mi-am gasit fericirea alături de un om minunat si de cele trei minuni ale familie noastre Alex,Elena și Daria.
O familie fericita!

Dupa atâtea gânduri frumoase si atâtea amintiri neplăcute,privesc inainte spre viitorul ce ma așteaptă!

Iau paharul cu șampanie de pe masuta de lemn aflata in micuța noastra grădina si ma asez lângă cel care mi-a facut  zilele mai frumoase.
Ciocnim pentru noi si ne așezăm pe hamacul aflat in mijlocul grădinii.Ma sărută si îmi spune cat de mult ma iubeste.

Ii spun si eu cat de mult il iubesc si ma asez in bratele lui puternice,care sunt acolo mereu sa ma protejeze.Linistea serii se lasa peste noi,iar pleoapele ne părăsesc inchinzandu-se încetișor.
Cine și-ar fi imaginat ca inimile noastre rănite se vor vindeca din nou.
Au suferit dar s-au vindecat din iubire.Rănile s-au stins și au lăsat loc dragostei ce va ramane vesnic in inima lor.

SFARSIT

Inimi ranite(finalizată) Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum