Eva si Alexander

2K 104 0
                                    

Operatia a decurs bine iar eu trebuie sa ma intalnesc cu Alexander.Sunt obosita si este destul de tarziu dar nu am putut sa scap de intalnire,i-am promis ca ne vom intalni si trebuie sa ma tin de cuvant.

Mi-a trimis pe telefon un mesaj cu adresa unui hotel unde trebuie sa merg dar ultimile cuvinte din mesaj chiar m-au surprins foarte tare:
"Nu stiam sigur cand o sa iesi din operatie iar eu a trebuit sa plec undeva urgent.Voi veni cat pot eu de repede asa ca te rog sa nu pleci nicaieri si sa ma astepti.Si inca ceva daca vrei poti sa pregatesti ceva de mancare,eu cu bucataria nu prea ma inteleg,daca nu vrei iau eu ceva cand ma intorc.Asteapta-ma promit ca nu voi intarzia!"

Ajung in fata hotelui,iau liftul si merg spre camera unde sta el.Iau cheia de sub ghivechiul de flori acolo mi-a spus ca o gasesc si deschid incet usa,vreau sa intru dar surpriza pe care mi-a pregatit-o ma tine pur si simplu pe loc,se pare ca seara asta va fi una neasteptata si cu adevarat romantica.

Lumanari aprinse de o parte si ala a holului iar multe petalele de trandafir sunt asezate intre lumanarile ce creaza o atmosfera magica.Inaintez incet spre sufragerie unde gasesc un imens buchet de trandafiri rosii iar flacara lumanarilor fac ca camera sa fie mult mai luminoasa si mai speciala.Imi las geanta pe pat si inaintez mai departe spre bucatarie.Dormitorul vreu sa ramana la urma.Ajung in bucatarie si gasesc multe biletele in forma de inimiora atarnate peste tot.Incep sa le citesc rand pe rand chiar daca le pierd numarul.
"Iti multumesc pt tot ce ai facut pentru fiul meu"
"Iti doresc sa zambesti o viata alaturi de mine"
"Nu te voi mai parasi niciodata"
"Sper sa ma ierti pentru ca am intarziat in seara asta,dar promit ca nu voi mai intarzia data viitoare"
"Ai fost si vei ramane mereu slabiciunea mea,Eva!"
"Vreau sa fiu alaturi de tine acum si pentru totdeauna,stiu ca o sa fie greu dar eu voi lupta ca sa te am alaturi."
"Te iubesc Eva,te iubesc atat de mult incat viata mea iti apartine in totalitate iar respiratia mea ti-o dedic tie cat timp voi trai"
"Fara tine nimic nu mai este la fel"
"Fii fericita azi,maine si o viata intreaga de acum inainte.Caci fericirea incepe in seara asta,doar tu si eu."
"Fara trecut,fara probleme.Doar viitor,draga mea Eva...dor noi doi"

Biletele continua,sunt atat de multe incat nu reusesc sa le citesc pe toate chiar daca as vrea.Alexander ma imbratiseaza,iar asta imi spune ca este deja prezent si nu a intarziat chiar atat de mult.Ma intorc cu fata spre el si ma saruta incet si atat de tandru incat se teme ca mi-ar putea face rau.El inca nu stie ca este leacul pentru inima mea ranita.Doar el imi poate vindeca ranile ce au ramas in inima mea in urma cu patru ani.

Imi mangaie obraji cu petalele unui trandafii rosu iar apoi imi da parul dupa ureche si imi pune trandafirul acolo.
Nu spune nimic doar imi mangaie buzele si imi cere sa tac si eu.
Bratele sale se afla in jurul mijlocului meu si ma duce asa catre dormitorul sau.In mijocul camerei se afla o inima imensa din multe petale de flori iar alaturi sta o sticla de sampanie cu doua pahare de cristal ce asteapta sa fie deschisa cat mai repede.

Ne apropiem de pat si dau peste o cutie frumos impachetata.O deschid si gasesc inauntru ei un compleu frumos ce imi ia ochii chiar si mie.

O deschid si gasesc inauntru ei un compleu frumos ce imi ia ochii chiar si mie

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


Noaptea asta chiar va fi una cu adevararat senzuala.Iar eu nu pot refuza asa ceva cand stiu cat de mult il doresc pe Alexander,corpul si mintea mea cedeaza de fiecare data in fata lui.Iar eu nu am mai avut o noapte cu adevarat perfecta de cand Lucas a disparut din viata.M-am mai culcat cu Sebastian,dar nu a fost dragoste cu adevarat.
Corpul meu vibreaza atunci cand Alexander ma atinge iar eu imi doresc noaptea asta mai mult ca oricand.

Ii simt parfumul in spatele meu, el ma imbratiseaza cu bratele sale puternice de unde nu as mai vrea sa mai plec niciodata.Imi atinge parul cu mainile sale si il da intr-o parte lasandu-mi umarul gol.Imi saruta umarul si imi spune ca lenjeria este un cadou pentru mine,dar nu ma obliga sa il port.Imi lipesc bazinul de penisul lui puternic si intarit ce astepta deja sa ma penetreze si imi arcuiesc spatele catre Alexander.

Incepe sa geama si stiu ca nici eu nu voi mai rezista mult in fata lui.
Il iau de mana si il asesz pe pat in timp ce iau cutia de acolo.Imi dau incet rochia de pe mine cu miscari senzulale iar pe el incep sa curga transpiratile.Isi da drumul la cravata si vrea sa se apropie de mine dar eu nu ii dau voie inca nu este timpul.Imi scot cu grija sutienul lasand doar un san afara si incep sa il masez cu grija pana mi se intareste sfarcul,apoi il las si pe celalalt liber si arunc sutienul direct in fata lui.Stiu ca asta il inebuneste,isi musca buzele incontinu si vrea ca chinul sa ia sfarsit cat mai repede.Dar eu nu vreau decat sa il inebunesc,vreau sa ma doreasca atat de mult incat sa nu se mai gandeasca la altcineva in afara de mine.Vreau ca patul lui sa fie doar al nostru.Locul unde ne petrecem noptile salbatice.

Imi ating corpul si nu vreau sa pierd nici macar o particica neatinsa pana ajung la chilotii minusculi ce imi acopera feminitatea.Scap de ei cat pot de repede si imi mangai parte intima in fata partenerului ce ma priveste cu atata dorinta.

Ma intorc cu spatele la el,complet goala si imi pun lenjeria sexy pe mine primita cadou.Imi prind parul intr-un coc salbatic si ciufuit si ma apropii de cel care imi va oferi placere maxima in doar cateva minute. Ma asez in bratele lui si incep sa il sarut pe piept in timp ce ii deschid cate un bumb de la camasa ce dispare repede pe podeaua rece.Ajung si la pantaloni unde ii deschid cureaua si ramane incet incet si fara ei.Doar in boxerii ce ii acopera penisul care isi asteapta fericit prada.Ma ridic sus si incep sa ii ling cu limba lobul urechii dupa care ii soptesc ca de acum este randul lui sa termine ce am inceput eu.

Ma aseaza cu grija in pat si se aseza deasupra mea.

- Putem sa schimbam locurile.Ii marturisesc eu.

- Ai inebunit sau vrei sa ma inebunesti pe mine.Imi spune el.

- Imi place deasupra,ii spun eu si incep sa rad!Pozitia mea preferată.

Imi schimb locul in pozitia preferata iar vaginul meu face cunostinta cu penisul iubitului meu.Incepem sa gemem de placere,ne sarutam cu pasiune iar trairile noastre sunt eliberate intr-un orgasm care ne facem sa ne simtim atat de bine.Penisul lui este perfect pentru vaginul meu.Atat de mare si de puternic incat toata noaptea ne-am bucurat de trairile puternice ce nu pot fi descrise in cuvinte.

Inimi ranite(finalizată) Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum