Adevarul

2K 109 0
                                    

Timpul trece atat de greu,iar eu inca nu stiu nimic de Lucas.Este in sala de operatii de 8 ore iar Albert nu ne-a dat nici un semn despre starea lui. Juan este alaturi de mine de cand am ajuns aici la spital.

O sa fie bine!Imi repet in gand iar si iar....in timp ce ma plimb de nebuna pe holul spitalului.
Trebuie sa fiu tare!Trebuie sa lupt,in sfarsit nu mai sunt singura.
Blondul meu nu ma poate parasi,nu ma poate lasa sa cad din nou dupa ce ma ajutat sa ma ridic,m-a facut puternica si atat de fericita.M-a invatat sa lupt si sa traiesc,greutatile vor fi mereu o parte din viata noastra.Stiu ca ele nu vor disparea niciodata.

Stiu ca trebuie sa fiu puternica pt el,iar el trebuie sa fie puternic pt. a trai pt noi doi.Stiam ca nu este bine,dar era atat de fericit alaturi de mine.Si-a dorit aceasta vacanta mai presus de propria lui viata.Iar eu am fost atat de fericita,mi-a daruit tot ce a avut mai bun si mai frumos.

Trebuie sa se trezeasca,povestea noastra nu se poate termina aici.Nu acum cand stiu ca el este tot ce mi-am dorit vreodata.Alexander a fost doar o iluzie,doar o atractie fizica si nimic mai mult pt mine.In schimb Lucas este si va fi iubirea vietii mele.

Imi sterg lacrimile si imi promit mie insami ca voi lupta si voi puternica pt noi.Lucas trebuie sa traiasca!

Dupa inca o nenorocita de ora de asteptat pe holul spitalului apare si Albert din sala de operatie.

- Cum este?Il intreaba Juan inaintea mea.Nu s-a miscat deloc de langa mine si l-am vazut cat de ingrijorat este pt prietenul sau cel mai bun.

- Operatia a decurs bine,trebuie sa asteptam sa se trezeasca.Va fi dus la Terapie Intesiva pana maine dimineata.Trebuie tinut sub observatie dar va fi bine,este un invingator!Se vede cat de mult isi doreste sa traiasca.Acum trebuie sa plec,o sa trec mai tarziu sa il consult.

- Putem sa il vedem?Intreb eu doctorul.

-Da Eva,dar nu puteti sta mult inauntru.Va rog,vizitele trebuie sa fie foarte scurte.Dupa ce va fi mutat de la Terapie Intensiva puteti sta langa el cat vreti.

- Du-te tu Eva,eu o sa te astept aici!Imi spune Juan,dupa ce pleaca medicul...

Deschid usa si intru in salon de Terapie Intensiva,ii spun cat de mult il iubesc si cat de mult astept sa se trezeasca.

- Blondul meu iubit....soptesc incet si ma asez la marginea patului,ii mangai obrajii ramasi fara culoare si ii sarut incet buzele uscate.

- Te iubesc blondul meu si astept sa fii din nou langa mine.Acum trebuie sa te las singur,dar sa stii ca nu o sa te parasesc niciodata.

Orele au trecut greu pana dimineata,iar eu cu Juan ne-am plimbat toata noaptea pe holul sectie de Terapie Intensiva.Suntem obositi si epuizati dar nu ne dam batuti,cel putin pana cand Lucas nu va fi din nou bine.

- Ma duc sa aduc cafele!Ma anunta Juan.Eu chiar am nevoie.

Juan pleaca iar Lucas este scos de la Terapie Intensiva si dus intr-un salon obisnuit.Orele critice au trecut iar asta imi da o speranta ca Lucas va fi din nou bine.

Sunt in salon cu blondul meu iar Juan nu mai apare cu cafeaua.Trebuie sa plec la baie si il las singur pe Lucas in salon.Stiu ca asistentele il monitorizeza si nu va pati nimic cateva minute cat sunt eu plecata.

Ma intorc inapoi cat pot eu de repede si il gasesc pe Alexander in salonul unde este internat Lucas.Si nu este singur,Juan este si el acolo.

Nu intru in salon dar ascult de la usa fiecare cuvant spus de Alex fratelui sau.Iar eu imi dau seama ca iar am fost mintita.

- Trezeste-te fratioare!Trebuie sa fii bine,am atatea sa iti spun....
De cand a aparut Eva in vietile noastre,ne-a schimbat complet.Tu te-ai indragostit nebuneste de ea,iar eu nu v-am lasat sa fiti fericiti.Ai salvat-o atunci cand Damian a adus-o la mine,iar asta a insemnat distrugerea noastra.Acum imi vine sa rad,dar nu pt ca sunt nebun ci pt ca tot ea ne-a adus din nou impreuna.Stiiai bine ca nu trebuia sa o iei atunci,stiai ca nu trebuie sa se atinga nimeni de ea.Ea a fost pionul principal pt. a-l prinde pe Santiago Melloni,iar tu ai distrus totul atunci cand ai luat-o de acolo.El ne-a distrus pe noi Lucas,a distrus tot ce avem noi mai bun,familia noastra.Nu eu i-am omorat pe parintii nostri.Dovezile au fost indreptate catre mie,dar au cazut pe tine.Cum poti sa crezi ca eu i-am omorat pe cei care m-au crescut?Stiu ca ma auzi,dar nu poti sa vorbesti de accea incerc sa iti spun tot adevarul Lucas.Stii ce am facut eu in toti acesti ani.L-am investigat pe Santiago Melloni,marele sef al sectie de Antidrog care e mai putred si mai implicat ca noi doi in afacerile ilegale.

El mi-a omorat parintii biologici si tot el ia omorat si pe cei care m-au crescut.E mai puternic decat noi doi la un loc,dar iti jur ca Don se va razbuna pt tot ce ne-a facut.El nu stie ca noi suntem doi si vom fi mereu mai puternici decat el.Ii spune lui Lucas in timp cel il strange de mana.

Iar eu stau in continuare dupa usa si ascult ce are de zis.

-Nu imi pasa daca tu vrei sa o protejezi in continuare pe Eva.Omul asta va plati cu viata pt. tot ce ne-a facut chiar daca e tatal ei!

Ultimile lui cuvinte sunt ca un trasnet pt. mine si imi dau seama ca m-au mintit din nou.Ies de dupa usa si cu lacrimi in ochi vreau sa fug cat mai departe.Dar prea tarziu.

Lucas se trezeste si ii face semn lui Alex sa ma traga in salon.Cei trei sunt cu ochii pe mine,iar eu nu stiu ce sa fac sa ii strang de gat pe toti pt ca m-au mintit sau sa ma bucur pt ca s-a trezit Lucas si ca este din nou bine.

Inimi ranite(finalizată) Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum