Lucas

2.1K 103 0
                                    

Ma trezesc cu o durere insuportabila de cap.
Totul se invarte in jurul meu.Il zaresc pe Juan ca prin ceață si incep sa urlu din cauza durerii de cap.Este atât de mare incat nu o pot suporta.Juan striga repede dupa medic,iar el imi administrează calmante pt a ma linisti cel putin pe moment.

- Sa nu ii spui nimic Evei!Apuc sa ii spun lui Juan inainte ca somnul sa pună stapanire pe mine.

Ma trezesc dupa un somn lung iar in fata mea se afla cei mai importanti doi oameni din viata mea,Juan si Eva.

O noua durere de cap isi face prezenta,dar cel putin nu atat de puternica ca cea de dinainte.Incerc sa ma stapanesc cu greu,trebuie sa rezist mai ales in fata Evei.Nu vreau sa stie nimic,cel putin pana cand nu ne intoarcem din vacanta.

- Nu arati prea bine!Mai bine chem medicu,imi spune Juan.

- Sunt bine,vreau sa plec cat mai repede de aici.Am o vacanta de pregatit si nimeni nu ma va mai putea tine pe acest pat de spital.

- O sa mergem cand o sa fii bine.Si eu imi doresc sa plecam cat mai departe de aici,dar tu esti singurul care conteaza acum.Imi spune Eva.

Vreau sa mai spun ceva,dar in salonul meu intra Albert medicul care se ocupa de mine.

- Va intrerup din discutie dar trebuie sa imi iau pacientul sa faca analizele necesare pt a vedea
daca este in regula.

- Sigur este totul in regula?Il intreaba Eva fiind ingrijorata pt. mine.

- Nu va faceti griji sunt doar analize de rutina.Daca totul este bine maine ii vom da drumul acasa.

- Eu trebuie sa plec,ma asteapta o sectie intreaga de politie.Trebuie sa fac pe seful cat timp Lucas va lipsi de acolo.Ne anunta Juan.

- Si eu trebuie sa plec.Ma duc pana acasa sa ma schimb si revin cat de repede pot.Ai grija de tine!Nu voi lipsi mult.Te iubesc mult!

- De aici nu poate pleaca nimeni!Cel putin pana nu ii iau declaratia lui
Lucas despre cele intamplate in depozit!Trebuie sa aflam cine l-a impuscat si am nevoie de declaratia lui!

- Atunci eu plec la pacientii mei,revin mai tarziu.Spune medicul.

- Si eu trebuie sa plec.Va las sa va faceti treaba.Cred ca mai mult va incurc daca mai stau pe aici.

- Ma scuzati dar cum va numiti,imi amintiti de cineva drag.Eu sunt Santiago Melloni,sunt seful sectie Antidrog
si cel care se ocupa de Lucas si de restul echipei.

- Adica sunteti superiorul lui!Eu sunt Eva Collen si iubita lui.Nu cred ca ma cunoasteti,eu sunt aproape sigura ca nu v-am vazut pana acum.

- Poate ai dreptate si este doar o simpla coincidenta.Imi pare bine ca ne-am cunoscut si poate ne vom mai revedea!

- Desigur,acum eu ma retrag daca imi dati voie.Si sper din suflet ca il veti gasi pe cel care a incercat sa ii faca rau iubitului meu.Ma saruta si pleaca repede din salon.

Eu raman singur cu Santiago in salon.El a fost cel mai bun prieten al tatalui meu si omul care m-a ajutat sa trec peste moartea parintilor mei.Pot spune ca il apreciez foarte mult.El este cel care a avut grija de mine cat am fost inchis si acum lucram impreuna pt. a-l inchide pe Alexander.

- Seamna foarte mult cu sotia ta.Mi-am dat seama de asta de cand am vazut-o prima data.Crezi ca are vreo legatura cu ce incercam noi sa aflam?Crezi ca ea este?
Eu nu am putut afla nimic pana acum Santiago!

- Nu stiu Lucas,dar daca ar fi asa m-as bucura ca ea este alaturi de tine.I-am promis sotiei mele ca o voi gasi si ma voi tine de cuvant.

- Nu stiu de ce nu pot gasi informatii despre parintii ei.Am aflat doar o parte din trecutul ei,dar nu am putut afla nimic despre rudele ei.Cineva a avut grija s-a ascunda aceste date importante despre Eva. Trebuie s-a aflam cine este ea cu adevarat!

- Adevarul intotdeauna iese la iveala.Iar eu sper sa o gasim cat mai repede.Ea este tot ce am mai pretios.Trebuie sa o gasesc iar tu sigur ma vei ajuta.Acum vreau sa imi spui tot ce iti amintesti din acea noapte cand ai fost impuscat si cine crezi ca vrea sa iti faca rau?Imi spune Santiago.

Ii spun tot ce s-a intamplat in acea seara la depozit,dar omit un singur lucur pe cel care m-a impuscat in acea seara.Stiu sigur ca nu este Alexander,dar banuiesc pe altcineva.Iar de asta ma voi ocupa eu atunci cand ma voi intoarce din vacanta promisa alaturi de frumoasa mea Eva.Nici macar doctorul nu ma va impiedica sa ies de aici!

Inimi ranite(finalizată) Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum