Eva

2K 102 0
                                    

Adorm in bratele lui Sebastian și ma simt atât de bine.Sunt fericită ca Juan este bine,dar singurul lucru care ma îngrijorează este Alexander. Pana ce el nu va plati pentru suferintele făcute eu nu pot fi fericita cu adevarat.

Ma trezesc de dimineață iar Sebastian nu mai este lângă mine.Ceva imi spune ca nimic nu este in regula.Cobor jos și îl caut prin toata casa.Alex imi spune ca nu l-a vazut și Santiago începe sa își facă și el griji pentru fiul lui.

Sebastian nu poate păți nimic imi spun in gând și ma plimb prin camera de nenumărate ori încercând să imi dau seama unde l-a dus Alexander.

Doar el putea sa il ia de lânga mine.Nu i-a ajuns ca mi l-a luat pe Lucas acum vrea sa imi ia din nou fericirea,dar nu o sa il las!

Sebastian m-a invatat sa iubesc din nou si mi-a vindecat inima plina de răni.

Ma gândesc la tot ce mi s-a intamplat pana acum si mi-am promis mie însămi ca eu îl voi distruge pe Alexander.

Astept doar un semn care să vina de la Alexander si sa imi spună unde l-a dus pe Sebastian.De restul ma ocup eu.

Telefonul începe sa bipaie si se pare ca e mesajul mult așteptat.Il deschid si incep sa il citesc:

"Iubitul tau e la mine,împreună cu Carolina.Daca vrei sa mai trăiască te astept la adresa trimisă.Vino singura si nu anunța poliția daca vrei ca cei doi sa trăiască.Te astept."

Nenorocitul crede ca va scapa și de data aceasta,dar răzbunarea este aproape.
Iau pistolul lui Sebastian din seif si il încarc stiu ca o sa am nevoie de el.Ultima dată l-am împușcat
pe Damian,acum aceiași soartă o va avea și Alexander.

Imi iau cheile de la masina si merg exact la adresa pe care mi-a trimis-o Alexander.
Sunt singură dar asta nu ma va impiedica sa il omor pe Alexander.Omul care mi-a adus numai suferința nu merita sa mai trăiască in continuare.

Drumul este destul de lung,aflat la marginea orașului si imi ia destul de mult timp pana ajung acolo.Totul este pustiu dar zăresc in fata mea ceva ce seamănă ca un depozit părăsit.

Opresc masina in fata clădirii părăsite,iau pistolul din torpedou si il asez la spate sub bluza ce o am pe mine.

Intru înăuntru și incerc sa il găsesc pe Alexander.Urc pe niste scări pline de praf si îi aud vocea celui care încearcă sa imi distrugă viata.

Înaintez încet si ma ascund langa un perete de unde nu ma poate vedea.Sebastian e legat de un scaun si nu se poate misca,iar Carolina zace pe jos intr-o balta de sânge.Nenorocitul se pare ca i-a luat viata si nu am ajuns la timp ca sa o salvez.Sebi ma vede si îi fac semn sa nu se dea de gol si sa stea linistit ca o sa il salveze de Alexander chiar cu pretul vietii mele.
Se apropie de Sebastian și începe sa vorbească iar eu stau la locul meu și îl ascult,vreau sa aud ce ascunde in mintea aia diabolică.

-Am împușcat-o pe Carolina,iar tu vei urma dupa ea.Astept doar sa vina frumoasa ta Eva și iti voi lua viata in fata ei,păcat ca nu a vazut atunci cand cand l-am omorât pe Lucas.
Eu o iubesc si trebuie să fie doar a mea,de asta tu o sa pleci dintre noi!

Imi pare rau pentru Carolina,dar ea a ales aceasta cale.Nu a putut sa aibă inincredere in mine și în plus știa prea multe despre mine.Am manipulat-o cum am vrut eu,dar acum nu am mai avut nevoie de ea.Așa ca am decis ca sa o omor,iar in curand te voi omora si pe tine.Eu distrug
tot ce ating si nu imi pasa ce cred ceilalți.Nu imi pasa nici macar de propriul meu fiu,nu mi l-am dorit niciodată.Dar l-am acceptat doar ca sa creadă Eva ca sunt un om bun.Ceea ce nu am fost niciodată.Mereu mi-am dorit sa o am pe Eva in viata mea dar m-a respins de fiecare data,așa ca am decis sa ii iau tot ce a iubit mai mult!

Prima dată l-am luat pe Lucas acum o sa urmezi tu.Mai trebuie să scap de tatăl tau si voi avea putere maxima.Santiago s-a băgat unde nu trebuie iar acum trebuie să dispară și el.

- Poti sa faci ce vrei,oricum Eva nu te va iubi niciodată.Ea ma iubeste pe mine chiar daca ma omori nimeni nu va schimba asta.Nici macar tu!

- Tot ce vreau este sa te distrug,ca Eva sa te uite!De restul o sa ma ocup eu.Scoate pistolul si il ameninta pe Santiago ca il va omora.

Stiu ca trebuie sa actionez si sa ies din ascunzatoare.Iau pistolul si apas pe tragaci direct in mana dreapta a lui Alexander.Pistolul ii cade din mana si ii spun sa stea locului daca nu o sa il omor.

- Sa nu indraznesti sa faci o miscare gresita,altfel o sa iti zbor creierii,asa cum am facut si cu Damian.Cred ca iti amintesti foarte bine de el si stii de ce sunt in stare,il amenint eu pe Alexander!

Ma apropii de Carolina,sa vad daca mai este in viata apoi vreau sa ii dau drumul lui Santiago si sa ma ocup de cel pe care il urăsc din tot sufletul!

Intr-o clipa de neatentie nenorocitul il impusca pe Sebastian iar asta ii va aduce moartea.Carolina e moarta,dar Sebastian trebuie sa traiasca.

- Poti sa ma omori,oricum te voi lovi unde te doare mai tare.Astea sunt ultimele cuvinte ale celui care mi-a nenorocit viata inainte sa il omor cu sange rece.

Apas pe tragagi pana la ultimul glont iar cand fiul meu imi apare in cale incremenesc cu pistolul in mana.Tocmai m-a vazut cum l-am omorat pe tatal lui adevarat.

Incerc sa ma apropii de el dar ma respinge,nu stiu daca ma va ierta vreodata.

Din fericire Sebastin traieste si ii spun ca imi pare rau de Carolina.
Chiar daca nu ma intelegeam cu ea nu trebuia sa moara.

Iau telefonul si sun la salvare.Ma declar vinovata in fara legii pentru tot ce s-a intamplat si urmeaza platesc ani buni pt ca l-am impuscat pe cel care mi-a distrus viata.





Inca un nou capitol terminat.Va anunt dragi cititori ca urmeaza ultimele doua capitole si cartea Inimi ranite va lua sfarsit.Dar va astept cu o noua surpriza.....In curand!!!

Inimi ranite(finalizată) Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum